Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Elég hideg JÓreggelt!!!

Valami kemény vírus fog keringeni a levelezõrendszerekben: "quota invitation" Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt feladóként. Vinyót zúzza.
Viszont ilyet is kaptam: http://index.hu/tech...irus_es_elegeti

Tekerjetek!!! ...csak ne a parkerdõ területén...(alias Tettye)

.. régen volt egy ilyen virtus hogy "hurricane" , azt csinálta, hogy beejtette a vinyó fejét rája a lemezre. az meg tök jó hangot adott. egyszer.
I don't care how it pedals

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
http://picasaweb.goo...996090232917538

--->tehát ezt a trükköt tilos beadni az égervölgyi tavon.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez meg bazmeg annyira lol, hogy beszarás:
Orra bukott a biciklizés közben önkielégítést végzõ férfi
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

reggere belázasodtam bazeg. aztán mos jó. remélem ennyi volt.

imprezza törés:

http://www.langlovag...eria/1553.shtml

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát jó reggelt!
Ebbe az új irodába most jöttem elõször bringával. Azt hittem majd frankón legurulok. De lófaszt! Végig nyomni kell, mert az sokkal jobb, mint pöcsöt lógatva tinglitanglizni!
Ja és a Boilernek szétrohadt a lánca. Kicsit zavar a dolog, de eléggé várható volt. Na majd veszek rá másikat.

Márijó, meg bazmeg. Az én munkahelyi gépem meg 2005. február 8-án volt telepítve, kicsit többet van basztatva, mint mondjuk egy átlagos otthoni gép, és azóta nem volt újrarakva... A frissítéseket mindig átnézem (pl. IE7-et nem engedem, hogy felrakja), a C-t rendszeresen tisztítom (windows hülyeségeket kinyírom). És össze-vissza minden szart installálok rá, meg le, meg változtatás, meg anyámkínja. 1-2 havonta lefut a SpyBot S&R aztán jóvan.
Mit kell ezen kínlódni???

És kurvára utálom a windows-t, és nem is értek hozzá igazán.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márinyó baszod, Te többet nyaggatod a gépedet, mint egy szerverterem egész IT részlege!

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Elég hideg JÓreggelt!!!

Valami kemény vírus fog keringeni a levelezõrendszerekben: "quota invitation" Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt feladóként. Vinyót zúzza.
Viszont ilyet is kaptam: http://index.hu/tech...irus_es_elegeti

Tekerjetek!!! ...csak ne a parkerdõ területén...(alias Tettye)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
új vista került fel,mi az a minimal rendszer karbantartó progi,ami kelleni fog?nem akarom nagyon telepakolni,így is sokat eszik..

a Hagakure idézet ismerõs ;)

jaja,csak pucoltam a gépen lévõ sok vackot,aztán ezt találtam,van mégegy valahol..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

találtam egy ilyet a gépen..

Zene nagyon jó alatta :) meg az egész :D

Top Gear-ék meg nem normálisak, voltam egy élõ elõadásukon és amikor elõjöttek a Land Rover versennyel áááhh... kinek hangosabb a Defenderje...kész, persze mindegyikbe motor volt cserélve V8-ra :D

Mennék már a Mecsekbe...

Nem sokára megint megyek szóval csak üzenjetek, ha valakinek kell valami szívesen szállítok.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
lol

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ppü

komoly:

azé transporterrel is szépet ugratnak...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, idegbajosan rángatott kézikamerás felvétel a videó alatt folyamatosan gyorsuló Passattal, és érthetetlen dramaturgiával :D
Még szerencse, hogy még emlékszem rá, hogy mi hol miért...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
köszi,hívlak akkor h mi legyen

sala száma kéne nagyon...

ja..valami olyasmi :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

hátt ööö izé.. :) korai Tarantino-videó?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csá!

Ezer éve nem voltam itt, de megjött a gép, úgyhogy van végre itthon saját cuccom! Ezúton is thx Zsolonak a segítségért, közremûködésért...

Márinnyó, most pakolok, egy óra múlva lépek Villányba, ott van még kis dolgom, aztán 4-5 felé visszajövök Pécsre Kíráért. Ha vinnem kell valamit, szólj és add oda. Ha hoznom, akkor szívesen lehozom, pénteken olyan 1-2 felé fogok elindulni szerintem, mert késõdélután már van Pécsen dolgom...

Na szép napokat!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na most komunikátorról kéne netezni,de kér egy WPA-elõmegosztást kér..
valami ötlet??

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
IDIÓÍTÁK reggelét!!!

..dehát ennyit kifogni ma reggel???

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
zo

pestieknek jó szelük lesz ma aszondják!

szarul vagyok ma, szédelgek meg fáj a fejem. biztos a hidegfront. inkább basztam volna be tegnap

Mert e szerint , ha kerékpározáskor megfeledkezek magamról, és megeszek 2 szem alkoholos bonbont / mert azt már kimutatja a szonda / egy túrán, vagy egy ismerõshöz betérve, akkor elveszik a jogsimat kismotortól -nyergesvontatóig?? Kerékpározás közben?

ha tényleg csak 1-2 konyakos meggyet ettél, akkor kérheted a fakabátot, hogy várjatok 15-20 percet. de vérvételnél úgy is kiderül és ilyen esetben nem büntetnek meg.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jó volt fent,sokat szakaszoltunk,lassan megtanulok ugrálni :)

pestre valaki? salával kéne randizni...