pestre valaki? salával kéne randizni...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. január 22. - 12:34
pestre valaki? salával kéne randizni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. január 22. - 12:00
Nekem ma reggel beszóltak, hogy miért nem bringával jöttem. Eh. Nem akartam elmagyarázni nekik mindent.
Este meg megyek a Mûvészetek Házába. Csak nem tudom eldönteni, hogy most is lehet-e enni az elõadás alatt
Írta 2008. január 22. - 10:27
Írta 2008. január 22. - 00:09
Vazz én mostanában ritka szar álmokat élek. Jó lenne felébredni.
Ja és imádom Magyarországot a legjobb, szabályok hülyék, de nem érdekel!
Írta 2008. január 21. - 23:40
Legyetek országgyûlési képviselõk, és akkor kotta részegen óvodás csoportot is gázolhatsz 20as táblánál 260al, és azt is megúszod, mert mentelmi jogod van.
Csókolom! Magyarországon vagyunk, tessék kérem minkét végét bevenni, és erõszen megszívni!
Írta 2008. január 21. - 23:33
az életbe nem állítanak meg bringást szerintem.
ha meg igen, akkor az a rendõr gyalog is megállított volna hogy nem szabályos a cipõfûzõd, meg egyébként is mér pont erre gyalogolsz..
én egyszer az Ágostontéren igazoltatásnál kiszálltam a polszkimból és arra a kérdésre, hogy ittam e? aszontam nem és abban a pillanatban vissza is estem az autóba mer annyira kibaszott detox részeg voltam:D és nem lett semmi, mer jót röhögtek rajtam és aszonták hogy autó lerak és hazamegy. Ilyen is van. De aztán volt másik véglet is : ugyanaza a polszki, igazoltatás kertvárosban, no biztositás, bünti, feljelentés, stb, kérdem hazavihetem az autót 12 óra pizzafutárkodás után h nekeljen gyalogolnom.. válasz : dehogy kisfiam.. elmennek, én be az autóba, be Jetre tankolni , nem ott állnak? jóvan akkor mégegyszer feljelentjük magát. meg is tették. bár a büntit leközmunkáztam (egyébként ajánlom mindenkinek, max plakátvakargatás és napi 6 ezerrel számolják 6 óra munkával, plusz mire átfut az ügy az kb 6-8 hónap)
...
holnap ujra fent.. ma jó volt a talaj meg szansájn is volt.. úgylátszik imáim odaértek:)
Írta 2008. január 21. - 22:23
Aktuális civil
Írta 2008. január 21. - 20:09
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. január 21. - 19:35
Ez rendben is van, ha valaki ittasan lebukik autoval. Csak a gond itt az a következõ, én pl nem igen iszom alkoholt tehát nem is igen érintene de igy mégis. Mert e szerint , ha kerékpározáskor megfeledkezek magamról, és megeszek 2 szem alkoholos bonbont / mert azt már kimutatja a szonda / egy túrán, vagy egy ismerõshöz betérve, akkor elveszik a jogsimat kismotortól -nyergesvontatóig?? Kerékpározás közben? Ez az év vicce is lehetne komolyan mondom. Bár igaz belefér ennek a röhejes országnak a mindenapos ökörségeibe.Tévedésben vagytok--eddig is elvehették az összes jogsidat akár, ha 0,8 fölött voltál--most meg tegnaptól ha elszínezõdik akkor kapásból elveszik/bevonják(ha nem lenne nálad)
Írta 2008. január 21. - 19:01
Írta 2008. január 21. - 18:46
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. január 21. - 18:43
Ez sem egészen igy van. Csak akkor veszik el helyben , ha a mértéke eléri a büncselekményt,08 felett. Ez meg eddig is igy volt/kellett legyen./ Ellenkezõ esetben csak szabálysértés ugye.nem hogy egy két tucat sörtõl, de még egy pohártól is elveszik a joggsidat, sõt egy kortytól is. bármilyen jármûvet vezetsz. bringát, lovaskocsit mindegy. nekünk is rendõr mondta
Írta 2008. január 21. - 18:41
Ez már csak azért is érdekes, mivel ha kerékpárral állit meg ,az nem kötött vezetõi engedéjhez. Tehát semmi köze sincsen hozzá, továbbá mi van ha több kategóriára ,monjuk 4- re van jogsim? Elveszi mindet? Na ne.., vagy mazsolázgat tán? Itt valami nem stimmel biztos vagyok benne.Ha van jogsid, elveszik, ha nincs akkor is megbasznak. Eddig is úgy volt, hogy 100e Ft-ig büntethettek...
Írta 2008. január 21. - 18:39
szóval ha bringázol, és megiszol 1-2tucat sört, és megálílt a jard, akkor elveheti az szgk jogsidat?
na neee..
Majd ha írásban látom..
kissé hihetetlen sztorinak tûnik.
nem hogy egy két tucat sörtõl, de még egy pohártól is elveszik a joggsidat, sõt egy kortytól is. bármilyen jármûvet vezetsz. bringát, lovaskocsit mindegy. nekünk is rendõr mondta
Írta 2008. január 21. - 18:25
Írta 2008. január 21. - 18:22
Írta 2008. január 21. - 18:08
azt amivel autót vezetsz. rendõr mondta.
szóval ha bringázol, és megiszol 1-2tucat sört, és megálílt a jard, akkor elveheti az szgk jogsidat?
na neee..
Majd ha írásban látom..
kissé hihetetlen sztorinak tûnik.
Írta 2008. január 21. - 15:49
70/4540879 sokáig csörgess!!
Írta 2008. január 21. - 14:50
Az egész egy nagy kibaszás.
Leginkább az alföldi emberekkel persze. Meg nem is nagyon szokták zaklatni az embert csak úgy. Ha meg annyira dülöngél, mint én pénteken, akkor meg már mindegy.
Írta 2008. január 21. - 14:37
Aztán bringáról milyen jogsit vesznek el?
azt amivel autót vezetsz. rendõr mondta.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére