Nekem ma reggel beszóltak, hogy miért nem bringával jöttem. Eh. Nem akartam elmagyarázni nekik mindent.
Este meg megyek a Mûvészetek Házába. Csak nem tudom eldönteni, hogy most is lehet-e enni az elõadás alatt

Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ez rendben is van, ha valaki ittasan lebukik autoval. Csak a gond itt az a következõ, én pl nem igen iszom alkoholt tehát nem is igen érintene de igy mégis. Mert e szerint , ha kerékpározáskor megfeledkezek magamról, és megeszek 2 szem alkoholos bonbont / mert azt már kimutatja a szonda / egy túrán, vagy egy ismerõshöz betérve, akkor elveszik a jogsimat kismotortól -nyergesvontatóig?? Kerékpározás közben? Ez az év vicce is lehetne komolyan mondom. Bár igaz belefér ennek a röhejes országnak a mindenapos ökörségeibe.Tévedésben vagytok--eddig is elvehették az összes jogsidat akár, ha 0,8 fölött voltál--most meg tegnaptól ha elszínezõdik akkor kapásból elveszik/bevonják(ha nem lenne nálad)
Ez sem egészen igy van. Csak akkor veszik el helyben , ha a mértéke eléri a büncselekményt,08 felett. Ez meg eddig is igy volt/kellett legyen./ Ellenkezõ esetben csak szabálysértés ugye.nem hogy egy két tucat sörtõl, de még egy pohártól is elveszik a joggsidat, sõt egy kortytól is. bármilyen jármûvet vezetsz. bringát, lovaskocsit mindegy. nekünk is rendõr mondta
Ez már csak azért is érdekes, mivel ha kerékpárral állit meg ,az nem kötött vezetõi engedéjhez. Tehát semmi köze sincsen hozzá, továbbá mi van ha több kategóriára ,monjuk 4- re van jogsim? Elveszi mindet? Na ne.., vagy mazsolázgat tán? Itt valami nem stimmel biztos vagyok benne.Ha van jogsid, elveszik, ha nincs akkor is megbasznak. Eddig is úgy volt, hogy 100e Ft-ig büntethettek...
szóval ha bringázol, és megiszol 1-2tucat sört, és megálílt a jard, akkor elveheti az szgk jogsidat?
na neee..
Majd ha írásban látom..
kissé hihetetlen sztorinak tûnik.
azt amivel autót vezetsz. rendõr mondta.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Aztán bringáról milyen jogsit vesznek el?
S.O.S kell express card modem...amibe voda/tcom/pannon kártya megy a nethez...
valmi ötlet!?
ja valami bringa ma?