Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát tényleg óvatos reggelt!

Nekem ma reggel beszóltak, hogy miért nem bringával jöttem. Eh. Nem akartam elmagyarázni nekik mindent.
Este meg megyek a Mûvészetek Házába. Csak nem tudom eldönteni, hogy most is lehet-e enni az elõadás alatt :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Óvatosan biciklizzünk REGGELT!!!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Hehe, nincsen közmunka sem már az új jogszabály szerint. Mindenki lépjen kapcsolatba az ügyvédjével vagy jelöltesse magát vagy még a kék DT forgalmi rendszám is menõnyerõ.

Vazz én mostanában ritka szar álmokat élek. Jó lenne felébredni. :)

Ja és imádom Magyarországot a legjobb, szabályok hülyék, de nem érdekel! :)
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Miért csodálkoztok ennyit azt nem értem. Eddig a rendõr mérlegelhetett. A gyorshajtás is ilyen lett most. Ha 20as táblánál ha 51el mész, az 300e Ft. Most ehhez képest miért nagy újság, hogy elveszik a jogsit egy konyakosmeggy után?
Legyetek országgyûlési képviselõk, és akkor kotta részegen óvodás csoportot is gázolhatsz 20as táblánál 260al, és azt is megúszod, mert mentelmi jogod van.
Csókolom! Magyarországon vagyunk, tessék kérem minkét végét bevenni, és erõszen megszívni!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
mintha nem lenne kibaszott mindegy hogy bringán iszol vagy nem..
az életbe nem állítanak meg bringást szerintem.
ha meg igen, akkor az a rendõr gyalog is megállított volna hogy nem szabályos a cipõfûzõd, meg egyébként is mér pont erre gyalogolsz..
én egyszer az Ágostontéren igazoltatásnál kiszálltam a polszkimból és arra a kérdésre, hogy ittam e? aszontam nem és abban a pillanatban vissza is estem az autóba mer annyira kibaszott detox részeg voltam:D és nem lett semmi, mer jót röhögtek rajtam és aszonták hogy autó lerak és hazamegy. Ilyen is van. De aztán volt másik véglet is : ugyanaza a polszki, igazoltatás kertvárosban, no biztositás, bünti, feljelentés, stb, kérdem hazavihetem az autót 12 óra pizzafutárkodás után h nekeljen gyalogolnom.. válasz : dehogy kisfiam.. elmennek, én be az autóba, be Jetre tankolni , nem ott állnak? jóvan akkor mégegyszer feljelentjük magát. meg is tették. bár a büntit leközmunkáztam (egyébként ajánlom mindenkinek, max plakátvakargatás és napi 6 ezerrel számolják 6 óra munkával, plusz mire átfut az ügy az kb 6-8 hónap)
...
holnap ujra fent.. ma jó volt a talaj meg szansájn is volt.. úgylátszik imáim odaértek:)
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Énmeg azt álmodtam, hogy 10E Ftért vettem egy olyan objektívet, aminek 1mm fókusztávja volt. Belenéztem és körben láttam a világot. :D:D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó volt fent

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Tévedésben vagytok--eddig is elvehették az összes jogsidat akár, ha 0,8 fölött voltál--most meg tegnaptól ha elszínezõdik akkor kapásból elveszik/bevonják(ha nem lenne nálad)

Ez rendben is van, ha valaki ittasan lebukik autoval. Csak a gond itt az a következõ, én pl nem igen iszom alkoholt tehát nem is igen érintene de igy mégis. Mert e szerint , ha kerékpározáskor megfeledkezek magamról, és megeszek 2 szem alkoholos bonbont / mert azt már kimutatja a szonda / egy túrán, vagy egy ismerõshöz betérve, akkor elveszik a jogsimat kismotortól -nyergesvontatóig?? Kerékpározás közben? Ez az év vicce is lehetne komolyan mondom. Bár igaz belefér ennek a röhejes országnak a mindenapos ökörségeibe.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tévedésben vagytok--eddig is elvehették az összes jogsidat akár, ha 0,8 fölött voltál--most meg tegnaptól ha elszínezõdik akkor kapásból elveszik/bevonják(ha nem lenne nálad)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Az hogy "rendõr mondta" ....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

nem hogy egy két tucat sörtõl, de még egy pohártól is elveszik a joggsidat, sõt egy kortytól is. bármilyen jármûvet vezetsz. bringát, lovaskocsit mindegy. nekünk is rendõr mondta

Ez sem egészen igy van. Csak akkor veszik el helyben , ha a mértéke eléri a büncselekményt,08 felett. Ez meg eddig is igy volt/kellett legyen./ Ellenkezõ esetben csak szabálysértés ugye.

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Ha van jogsid, elveszik, ha nincs akkor is megbasznak. Eddig is úgy volt, hogy 100e Ft-ig büntethettek...

Ez már csak azért is érdekes, mivel ha kerékpárral állit meg ,az nem kötött vezetõi engedéjhez. Tehát semmi köze sincsen hozzá, továbbá mi van ha több kategóriára ,monjuk 4- re van jogsim? Elveszi mindet? Na ne.., vagy mazsolázgat tán? Itt valami nem stimmel biztos vagyok benne.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

szóval ha bringázol, és megiszol 1-2tucat sört, és megálílt a jard, akkor elveheti az szgk jogsidat?
na neee.. :)
Majd ha írásban látom.. :)
kissé hihetetlen sztorinak tûnik.

nem hogy egy két tucat sörtõl, de még egy pohártól is elveszik a joggsidat, sõt egy kortytól is. bármilyen jármûvet vezetsz. bringát, lovaskocsit mindegy. nekünk is rendõr mondta

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az oké, ha autót vezetsz. na de bringán?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha van jogsid, elveszik, ha nincs akkor is megbasznak. Eddig is úgy volt, hogy 100e Ft-ig büntethettek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

azt amivel autót vezetsz. rendõr mondta.

szóval ha bringázol, és megiszol 1-2tucat sört, és megálílt a jard, akkor elveheti az szgk jogsidat?
na neee.. :)
Majd ha írásban látom.. :)
kissé hihetetlen sztorinak tûnik.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fent vgyunk..

70/4540879 sokáig csörgess!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, mondjuk valahogy megszerzik az adataidat, megnézik van-e jogsid, aztán ha van azt bevonják. A következõ ellenõrzésen, ha ellenõrzik, akkor õk már tudni fogják, hogy a jogsid be van vonva. Hiába van ott a zsebedben, mert érvénytelen...
Az egész egy nagy kibaszás.
Leginkább az alföldi emberekkel persze. Meg nem is nagyon szokták zaklatni az embert csak úgy. Ha meg annyira dülöngél, mint én pénteken, akkor meg már mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Aztán bringáról milyen jogsit vesznek el?

azt amivel autót vezetsz. rendõr mondta.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

S.O.S kell express card modem...amibe voda/tcom/pannon kártya megy a nethez...
valmi ötlet!?

ja valami bringa ma?

én 2tõl felszállítóst játszok..
card modem nye pányimáju
:)

JA!! és én csak itt használom e nevet! más (pl.:számítógépbuhera és egyéb fórumokon a project 2501 nem én lenni):):)
I don't care how it pedals