Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. január 27. - 11:52
Írta 2008. január 27. - 09:17
gyõztem összeszedni a haverok állát..
??? Ezt nem tudom mihez kötni...
Bazz, jó volt a tegnap, még így is hogy, kevés hely volt!
Tibur, kössz a megnézést-javítást!
Ma akkor megyünk föl? Bár nincs olyan szép idõ, mint tegnap, de ahogy olvastam, akár fel is szakadozhat, meg akár eshet is. Úgyhogy egyenlõre reménykedem a jobbik verzióban. Olyan 1-2 körül?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. január 26. - 20:53
gyõztem összeszedni a haverok állát..
nemsokára én is hajthatom a drótcsacsit!
Írta 2008. január 26. - 20:24
Mi angolul a helyesírásellenõrzõ?! Amilyen a Word-ben is van...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. január 26. - 19:48
Kokk is visszatért:-)
Ulmernek köszönöm a segítséget--habár õ nem fórumozik:-)
Irány az iccaka....
Írta 2008. január 26. - 19:07
"Országos:
Sokfelé esõ, havas esõ
Országszerte megnövekszik a felhõzet, és szórványosan alakul ki esõ, északon havas esõ, a hegyekben havazás.
Dél-Dunántúl: futó zápor, erõs északnyugati szél, 2, 4 fok."
Írta 2008. január 26. - 19:02
BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
PICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCS!!!
Ez nagyon király volt! Back To The Real Life!!!
Mindenképp kell menni holnap is. Fél évet kell behoznom!
Zapat, mindenképp jól jársz vele, akár hogy döntesz. Jó állapotban van nagyon. Szal ha picit rendberakod, akkor is fasza, ha meg kicsit ráfizetsz, akkor meg új és az is fasza...
Atus: Tomi mondott valami céget, aki 3 és fél millából hoz Mustangot! Elenort akarok...
Jah és remélem nem csak a kezdeti lelkesedés, de már le is mostam a gépet. Jól mutat a sarokban! Végre...
Írta 2008. január 26. - 18:30
Nem sokára megint megyek szóval csak üzenjetek, ha valakinek kell valami szívesen szállítok.
GARLOCK BUSHING!!
http://www.rutlandcy...c5-2cfb85eb7061
4000ért küldenék el... Kisbuzik. Ebbõl veszek Neked egy félláda sört.
Így is 35GBP.
Privátban letárgyaljuk!
Inkább nem cserélem le az egész vázat, így is rá kell költeni vagy soktízezret a bringára..
Meg kell nagylátószögû objektív is!
Aktuális civil
Írta 2008. január 26. - 15:28
http://www.toyota.co...olla/index.html
Tele ettem magam rakottkrumplival,most iszok egy lájtkávét,remélem kitol belõlem mindent!?
Holnap is ilyen idõ lesz? naggyon remélem,errõl a mairól lemaradtam,holnap viszont szívesen mennék,bármit is! Jó rájdot,de nem ám a parkedõ területén!!
Írta 2008. január 26. - 14:00
Írta 2008. január 26. - 13:58
Mert hurkát ettem. És teli szájjal nem illik beszélniTomi nem válaszol msn-en. Éger tetõ még belefér, oda szívesen mennék, de jó lenne tudni, hogy mikor! Ha az bukta, akkor 2 pálosok, Márinnyóval torony...
Amúgy akkor most már tuti, hogy fél2 Tibinél, utána meg kb. 2 Teca, aztán Éger tetõ megközelítés iszonyú punnyadt tempóban
Írta 2008. január 26. - 13:53
jó tekerést nektek!
Írta 2008. január 26. - 13:53
Írta 2008. január 26. - 13:42
3x !! fürdök és mosok fogat,de még mindig pia szagom van
részemrõl bármi jó,csak menjünk,ha nem,hát elmegeyk egyedül
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. január 26. - 13:35
Bitbuzeráns akar lenni. Olyan kockafejû, hogy Rubik Ernõ belõle készít majd játékot.Há hogy? Rozsdás láncot fog cserélni?
Írta 2008. január 26. - 13:31
Írta 2008. január 26. - 13:17
A szövege is durva. Itt szerencsére le van írva angolulezt akartam na:
Saccperkábé refrén és helységnevek magyarítása nélkül:
A Skoda 100-sal mentem Orawa-ba
Siettem, ezért vállalva a veszélyt, átvágtam a Morawa-n
A szörny itt él a mocsárból mászott ki
Általában prágaiakat eszik és Jóska a neve.
Vizowice utcáján vezettem épp
A falu polgásmestere üdvözölt, és két házi szilva közben azt mondta:
Aki elhozza Jóskát élve vagy holtan
Megkapja a lányom, és a TSZ felét.
Kicseréltem a láncot. Bazzmeg de ez annyira kibaszottul rozsdás volt, hogy szégyellem magam...
Ja, és egyáltalán nem biztos, hogy felmegyünk Jakab-hegyre. Inkább csak Éger-tetõ magasságában fogunk ökörködni. Vagy valami hasonló.
De az idõpont még mindig nem tisztázott...
Írta 2008. január 26. - 12:51
Írta 2008. január 26. - 11:41
Mesinek meg ma van, Kírának meg BOLDOGAT akkor REGGELT!!!
Akkor Mesinek is boldogat akkor!
Bringa az még tárgyalás alatt hogy hova és hánytól....de valszeg jakabhegy a túristák miatt.
Ne már! Oda abszolút nem tudok menni. Igaziból csak nagyon rövidre vagyok alkalmas és fölfelé egyáltalán nem tudok tekerni még...
Írta 2008. január 26. - 11:26
Hehe, Kírának tegnap volt a születésnapja. !
Mesinek meg ma van, Kírának meg BOLDOGAT akkor REGGELT!!!
Remélem õ nem lesz annyira oda mint a Kíra:-)
Bringa az még tárgyalás alatt hogy hova és hánytól....de valszeg jakabhegy a túristák miatt.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére