Bazz, jó volt a tegnap, még így is hogy, kevés hely volt! De jó, hogy nem mentem tovább, mert elszaladt velem a ló és így is kicsit odavagyok.
Tibur, kössz a megnézést-javítást!
Ma akkor megyünk föl? Bár nincs olyan szép idõ, mint tegnap, de ahogy olvastam, akár fel is szakadozhat, meg akár eshet is. Úgyhogy egyenlõre reménykedem a jobbik verzióban. Olyan 1-2 körül?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mi angolul a helyesírásellenõrzõ?! Amilyen a Word-ben is van...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Országszerte megnövekszik a felhõzet, és szórványosan alakul ki esõ, északon havas esõ, a hegyekben havazás.
Dél-Dunántúl: futó zápor, erõs északnyugati szél, 2, 4 fok."
Ez nagyon király volt! Back To The Real Life!!! Mindenképp kell menni holnap is. Fél évet kell behoznom!
Zapat, mindenképp jól jársz vele, akár hogy döntesz. Jó állapotban van nagyon. Szal ha picit rendberakod, akkor is fasza, ha meg kicsit ráfizetsz, akkor meg új és az is fasza...
Atus: Tomi mondott valami céget, aki 3 és fél millából hoz Mustangot! Elenort akarok...
Jah és remélem nem csak a kezdeti lelkesedés, de már le is mostam a gépet. Jól mutat a sarokban! Végre...
Tele ettem magam rakottkrumplival,most iszok egy lájtkávét,remélem kitol belõlem mindent!?
Holnap is ilyen idõ lesz? naggyon remélem,errõl a mairól lemaradtam,holnap viszont szívesen mennék,bármit is! Jó rájdot,de nem ám a parkedõ területén!!
Tomi nem válaszol msn-en. Éger tetõ még belefér, oda szívesen mennék, de jó lenne tudni, hogy mikor! Ha az bukta, akkor 2 pálosok, Márinnyóval torony...
Mert hurkát ettem. És teli szájjal nem illik beszélni Amúgy akkor most már tuti, hogy fél2 Tibinél, utána meg kb. 2 Teca, aztán Éger tetõ megközelítés iszonyú punnyadt tempóban
Tomi nem válaszol msn-en. Éger tetõ még belefér, oda szívesen mennék, de jó lenne tudni, hogy mikor! Ha az bukta, akkor 2 pálosok, Márinnyóval torony...
na akkor feléledtem a tegnapi pezsgõházalás után,mehetünk tekerni!
3x !! fürdök és mosok fogat,de még mindig pia szagom van
részemrõl bármi jó,csak menjünk,ha nem,hát elmegeyk egyedül
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A szövege is durva. Itt szerencsére le van írva angolul Saccperkábé refrén és helységnevek magyarítása nélkül:
A Skoda 100-sal mentem Orawa-ba Siettem, ezért vállalva a veszélyt, átvágtam a Morawa-n A szörny itt él a mocsárból mászott ki Általában prágaiakat eszik és Jóska a neve.
Vizowice utcáján vezettem épp A falu polgásmestere üdvözölt, és két házi szilva közben azt mondta: Aki elhozza Jóskát élve vagy holtan Megkapja a lányom, és a TSZ felét.
Kicseréltem a láncot. Bazzmeg de ez annyira kibaszottul rozsdás volt, hogy szégyellem magam...
Ja, és egyáltalán nem biztos, hogy felmegyünk Jakab-hegyre. Inkább csak Éger-tetõ magasságában fogunk ökörködni. Vagy valami hasonló. De az idõpont még mindig nem tisztázott...
Mesinek meg ma van, Kírának meg BOLDOGAT akkor REGGELT!!!
Akkor Mesinek is boldogat akkor!
Bringa az még tárgyalás alatt hogy hova és hánytól....de valszeg jakabhegy a túristák miatt.
Ne már! Oda abszolút nem tudok menni. Igaziból csak nagyon rövidre vagyok alkalmas és fölfelé egyáltalán nem tudok tekerni még...
Na, áll ez a ma dél? Mekkora körre mentek? És mi az uticél? Lehet, hogy becsatlakoznék. De még nem biztos. Csak hát itt a gép! Bár az egyik végtagom fáj… Mindegy, meglátás!
Hehe, Kírának tegnap volt a születésnapja. Elment csajosbuliba. Most itt fekszik és geci szarul van. De jó, hogy egyszer nem én vagyok a másnapos!