Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

gyõztem összeszedni a haverok állát.. :D

??? Ezt nem tudom mihez kötni...

Bazz, jó volt a tegnap, még így is hogy, kevés hely volt! ;) De jó, hogy nem mentem tovább, mert elszaladt velem a ló és így is kicsit odavagyok.

Tibur, kössz a megnézést-javítást!

Ma akkor megyünk föl? Bár nincs olyan szép idõ, mint tegnap, de ahogy olvastam, akár fel is szakadozhat, meg akár eshet is. Úgyhogy egyenlõre reménykedem a jobbik verzióban. Olyan 1-2 körül?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
hehe!bringááás huligááánok ! ;)
gyõztem összeszedni a haverok állát.. :D
nemsokára én is hajthatom a drótcsacsit!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De vissza ám! ;)

Mi angolul a helyesírásellenõrzõ?! Amilyen a Word-ben is van...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nah ez jó volt vala!!!

Kokk is visszatért:-)

Ulmernek köszönöm a segítséget--habár õ nem fórumozik:-)

Irány az iccaka....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Picsába... Lehet, hogy a holnapi elmarad. :(

"Országos:
Sokfelé esõ, havas esõ

Országszerte megnövekszik a felhõzet, és szórványosan alakul ki esõ, északon havas esõ, a hegyekben havazás.

Dél-Dunántúl: futó zápor, erõs északnyugati szél, 2, 4 fok."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
PICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCS!!!

Ez nagyon király volt! Back To The Real Life!!!
Mindenképp kell menni holnap is. Fél évet kell behoznom!

Zapat, mindenképp jól jársz vele, akár hogy döntesz. Jó állapotban van nagyon. Szal ha picit rendberakod, akkor is fasza, ha meg kicsit ráfizetsz, akkor meg új és az is fasza...

Atus: Tomi mondott valami céget, aki 3 és fél millából hoz Mustangot! Elenort akarok... ;)

Jah és remélem nem csak a kezdeti lelkesedés, de már le is mostam a gépet. Jól mutat a sarokban! Végre... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Nem sokára megint megyek szóval csak üzenjetek, ha valakinek kell valami szívesen szállítok.

GARLOCK BUSHING!!
http://www.rutlandcy...c5-2cfb85eb7061

4000ért küldenék el... Kisbuzik. Ebbõl veszek Neked egy félláda sört.
Így is 35GBP.

Privátban letárgyaljuk!

Inkább nem cserélem le az egész vázat, így is rá kell költeni vagy soktízezret a bringára.. :(
Meg kell nagylátószögû objektív is!

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Az azért súllyos,hogy alegjobban felszerelt Corolla 3milla az amiknál! Postaköltség menyi lehet?:)
http://www.toyota.co...olla/index.html

Tele ettem magam rakottkrumplival,most iszok egy lájtkávét,remélem kitol belõlem mindent!?

Holnap is ilyen idõ lesz? naggyon remélem,errõl a mairól lemaradtam,holnap viszont szívesen mennék,bármit is! Jó rájdot,de nem ám a parkedõ területén!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Válaszolt! 2-kor Tecánál...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomi nem válaszol msn-en. Éger tetõ még belefér, oda szívesen mennék, de jó lenne tudni, hogy mikor! Ha az bukta, akkor 2 pálosok, Márinnyóval torony...

Mert hurkát ettem. És teli szájjal nem illik beszélni ;)
Amúgy akkor most már tuti, hogy fél2 Tibinél, utána meg kb. 2 Teca, aztán Éger tetõ megközelítés iszonyú punnyadt tempóban :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
baszki én is tekernék, de eddig lázas voltam, ami lement. most meg kiba fáj a torkom és jön a taknyom. na ez van.majd jövõ 7en.

jó tekerést nektek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi nem válaszol msn-en. Éger tetõ még belefér, oda szívesen mennék, de jó lenne tudni, hogy mikor! Ha az bukta, akkor 2 pálosok, Márinnyóval torony...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na akkor feléledtem a tegnapi pezsgõházalás után,mehetünk tekerni!
3x !! fürdök és mosok fogat,de még mindig pia szagom van :D

részemrõl bármi jó,csak menjünk,ha nem,hát elmegeyk egyedül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Há hogy? Rozsdás láncot fog cserélni?:)

Bitbuzeráns akar lenni. Olyan kockafejû, hogy Rubik Ernõ belõle készít majd játékot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Engem akar utánozni ;)

Há hogy? Rozsdás láncot fog cserélni?:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ezt akartam na:

A szövege is durva. Itt szerencsére le van írva angolul :D
Saccperkábé refrén és helységnevek magyarítása nélkül:

A Skoda 100-sal mentem Orawa-ba
Siettem, ezért vállalva a veszélyt, átvágtam a Morawa-n
A szörny itt él a mocsárból mászott ki
Általában prágaiakat eszik és Jóska a neve.

Vizowice utcáján vezettem épp
A falu polgásmestere üdvözölt, és két házi szilva közben azt mondta:
Aki elhozza Jóskát élve vagy holtan
Megkapja a lányom, és a TSZ felét.

Kicseréltem a láncot. Bazzmeg de ez annyira kibaszottul rozsdás volt, hogy szégyellem magam...

Ja, és egyáltalán nem biztos, hogy felmegyünk Jakab-hegyre. Inkább csak Éger-tetõ magasságában fogunk ökörködni. Vagy valami hasonló.
De az idõpont még mindig nem tisztázott...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo, bazz! Soshi pont ezt linkelte...

ezt akartam na:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Mesinek meg ma van, Kírának meg BOLDOGAT akkor REGGELT!!!

Akkor Mesinek is boldogat akkor!

Bringa az még tárgyalás alatt hogy hova és hánytól....de valszeg jakabhegy a túristák miatt.

Ne már! Oda abszolút nem tudok menni. Igaziból csak nagyon rövidre vagyok alkalmas és fölfelé egyáltalán nem tudok tekerni még... :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Hehe, Kírának tegnap volt a születésnapja. ! ;)

Mesinek meg ma van, Kírának meg BOLDOGAT akkor REGGELT!!!

Remélem õ nem lesz annyira oda mint a Kíra:-)

Bringa az még tárgyalás alatt hogy hova és hánytól....de valszeg jakabhegy a túristák miatt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Magoo, bazz! Soshi pont ezt linkelte...

Na, áll ez a ma dél? Mekkora körre mentek? És mi az uticél? Lehet, hogy becsatlakoznék. De még nem biztos. Csak hát itt a gép! ;) Bár az egyik végtagom fáj… :( Mindegy, meglátás!

Hehe, Kírának tegnap volt a születésnapja. Elment csajosbuliba. Most itt fekszik és geci szarul van. :) De jó, hogy egyszer nem én vagyok a másnapos! ;)