Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár ma sok a dolog, de akkor belehúzok, mert tényleg iszonyat jó az idõ!!! Talán a kettõ nekem is jó lesz... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma valmihez lenne kedvem nekem is,valami tilitoli,ritka jó idõ van!
próbálok 2ig végezni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Az már tönkre van:-) Jövõ héten kapom vissza...Megaztán a lakatos kegyetlen szarul rakta össze--semmi sem mûködik rajta:-( Lesz 1 autószerelõ túlórám ha melegszik az idõ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tubur, hogy hogy Móni használja a kocsidat?! :D Légy férfi! Ne add kölcsön, te tedd tönkre... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
REGGELT!!

Érdekes: http://www.origo.hu/...si-helyere.html

Kokk: okk

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Ezt féláron sem venném meg. Hibás! Rossz helyre tették a kormányt... Bal kézzel meg nem lehet kéziféket rángtni... :)

Miért van az, hogy nem tudom megnyitni a hotmaul-t itthonról? Eddig azt hittem, hogy a géppel van baj, de máshol megnyitja, csak itthon nem... Van valami ötlet??? :chin:

Ma is kéne tekerni, de érzem a lábam. Lehet, hogy inkább ma pihenek. Bár ha nagyon süt a nap, megint fölmegyek Zorkával. Max többet pihenek majd...

Tibi, akkor ha nem válozik semmi, ma 5 körül! ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
és ez mibõl is van?

ja a mugen s2000 helyett inkább legyen ez
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez szigorú!!

roll that shit, light that shit, smoke that shit, pass that shit!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Hehe :D

Angolok bugrisok. Kész. Tea tejjel? :D
Kijátszuk a postát, Garlock Bushing Conspiracy-t mindenkit...

Ez a golf is elég jó, de nem kéne... valami japó szvsz nem baj, ha kicsi kasztnis S2000 valami mugen cimkével pl :D
Sei, soku Si.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Mindenki lesz.phat!

Asszem én nyertem!

Kokk,ez a játszósautó: http://www.hasznalta...creenwidth=1024

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kéépett kéépeett

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem meg világméretû GarlockBushing összeesküvés van.
Hülyeangolokangolhülyéék kitalálták, hogy nem postáznak más országba, mint ahonnan a fizetés érkezett. Mintha nem lenne EU.
Összeültek a G8ak és megszavazták, hogy Magyaro.-ra nem érkezhet Garlock Bushing. Tuti. :)

Képek vannak egész normálak, majd megcsináltam õket mind, akkor felrakom. Ami jó sok idõ, mer össze kell fûzni a sorozatokat.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
elég durva lett az új tarifa, érdemes végignézni:

http://www.hirado.hu...k.php?id=257345

jó kis cuccot barkácsoltok ti! ha jól tudom még sok ob futamon sincs ez így megoldva!

eeez de gyökér:

http://vastagbor.blo...billeg_te_hulye

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
1. Én még egy rajtgépet is elképzelhetõnek tartanék. Valami egyszerû vezérlõprogrammal. Nem kell online kapcsolat ehhez se, de kiküszöböltük az startoltató embert.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

És hogy lesz megoldva a rajt-cél közti rádiós kapcsolat?! Vagy nem az indulástól lesz számítva, hanem percenkénti induláshoz relatív viszonyitva és most csak a célban lévõ mérés a kérdés?

Nagyon jó volt!!! Kurva jó végre megint bringázni... :D Még ugrattam is... De az fáj. :( Mindegy, kérpótol az élmény. ;)

Tibur, lehet, hogy csak 6-7 között fogok odaérni, de csörgök elötte!

1)--percenkénti indítás--de vannak ötleteim a rádiós kapcsolatra is, esetleg tuti állandó pályán a kábelfektetés(nem félreérteni:-))

2)--kapjátok be!

3)--csörögj azt max a SPAR-ban leszek

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És hogy lesz megoldva a rajt-cél közti rádiós kapcsolat?! Vagy nem az indulástól lesz számítva, hanem percenkénti induláshoz relatív viszonyitva és most csak a célban lévõ mérés a kérdés?

Nagyon jó volt!!! Kurva jó végre megint bringázni... :D Még ugrattam is... De az fáj. :( Mindegy, kérpótol az élmény. ;)

Tibur, lehet, hogy csak 6-7 között fogok odaérni, de csörgök elötte!

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
csao

ismééét esztergályos kéne...
olyan,aki ráér,azaz esetleg 1-2 napon belül megcsinálja nekem a 30perces melót...távtartót a tagomhoz...
csasziék mondtak egyet a Móra Ferenc u.-ban..de annak nincs meg a telszáma,dusán ajánlott régeben a Rácvárosi úton egyet,de ott meg nem érnek rá....
másokról info?

szépnapot!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Hehe, van 1ms-os Timer is. Az 0.001s ;)
Ennél pontosabbat ne akarjunk. Még így is kicsit tartok tõle, hogy nem lesz stabil a dolog. De majd még kísérletezgetek.

Pontosabbak leszünk az atomóránál:-)))) Bekaphatja mindenkiii! Még a vinyó is! Meg ti is mert tekerni mentek munkaidõben:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, van 1ms-os Timer is. Az 0.001s ;)
Ennél pontosabbat ne akarjunk. Még így is kicsit tartok tõle, hogy nem lesz stabil a dolog. De majd még kísérletezgetek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, és ha belerakjuk a célfotó lehetõségét (valami webcam csinál képet amikor áthaladnak), és mondjuk több képet is csinálunk, akkor akár pontosabb idõt is tudnánk számolni. Csak semmi értelme.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök