Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kéne vegyek proceszort,ez a celeron már kezd öregl enni nagyon
2,66os celeron van most benne,1magos cucc,alacsony fsb vel

mit érdemes venni?ár-értékben jó legyen?

tlátam régebbi prodigy klipepket a gépen.vodoo people még mindig kurva jó,firestarter meg aztán fõleg..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most nézem a startgumin, hogy amit vettem gumit azt tök jó áron kaptam, amit meg rám akartak sózni, azt ráadásul drágán is akarták...

Ez a kocsi meg velem egyidõs :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez kemény...

most ébretem fel

nemtudom ti hol laktok,de itt midnen tiszta
kaja aztán kitekerek valamerre,meg visszagurulok,csak abszint szagom van a bõrömön...és mégcsak sehol nem is voltam

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én meg vehettem 2db új téli gumit. Debica Frigo 175/70 R13 darabja szereléssel együtt 10e.
Elõtte meg rá akartak beszélni 4 évszakos Goodyear-ra 13e-ért. De mondom nekem olyan nem kell. De jó az! Nem kell! Ááááá!
Még Atust is felhívtam, hogy ugye nem kell? És nem kell.
Majdnem hazamentem, de mondom megnézem még a Szigeti úton. És volt. És Impreza WRX STI-t mostak éppen. Van benne ALS is, de a tulaj buzi és nem megy vele a hóban. Ennyit tudtam meg :D

Ja, és amúgy hó szállingózik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, Atus most írt, hogy csöpög. :(
Így akkor az lesz, hogy "utolsó percben megbeszélés"!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah, nem írtam még, de nem megyek felszállítósozni.
Egyrészt mert 4589-szer megbeszéltük, hogy hétvégén nem lepjük el a déli oldalt, másrészt meg még inkább hosszúakat megyek! Valamelyik nap azért felugrok már gurulni egy párat!
Jó tekercset!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Erre már Shhoshi is megszólalt... :D Tehát még él! ;)

Na, az van, hogy gecire szarul vagyok, mert a kelleténél 159-szer több pálinkát ittam, elleben kinéztem az ablakon és nem esik ahó, mint ahogy azt mondták, hogy eshet, úgyhogy 13:00-kor nálam és akkor felszállítósdi!!! ;) Nincs nyafogás, meg kifogás!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

hihetelten,hogy már 31 éve is ilyen autót tudtak csinálni...

Ne harmincegyezzé itten kisgyerek:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem elkezdtek tetszeni a 70 utáni 911esek..

mergából a B mega GL mellé valami ilyen kéne amit linkelété
enné ltöbb nem is..

vagy f150 :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ez gyönyörû:

http://www.hasznalta...creenwidth=1280

hihetelten,hogy már 31 éve is ilyen autót tudtak csinálni...nem is olcsó, de szépen fel van újítva

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
voltam ma jakabhegyen,egész jó idõ volt
fáradt vagyok,minden nap siekeülrt pár körre felmenni,mostmár fájok :D

holnapot nem tudom,este elvielg italozás lesz..holnap meg Papp welcome party...

ma rák játszik minimál,vagy tk...

vagy inkább alszom mindjárt.az léesz a legjobb.
pont

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
holnap mi 10:00kor indulunk jakabhegyre, kb 10:15-10:20ra leszünk lónál, ha vkit érdekel szóljon!

subarus videot meg egyszerûen nem tölti be, csak az elsõ 4mp-et...

kocsin nekünk vászontöréses az egyik gumi és van rajta egy pukli, úgyhogy majd kell venni 1et

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak 8. :D És ja, már mindegy...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áááá, nemá!
És volt hely a buszban?
Bár most már kurvára mindegy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Slussz poén: én Pesten voltam 9 személyes luxus busszal... :D

Na, a holnap nem érdekel senkit?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

AVP2 volt? Nem jó? Meg kellene néznem azt is, meg a Hot Fuzz-t is.

Nem olyan rossz ez az AVP2, csak nem szabad gondolkodni rajta. Ja, és jó undorító fröcsögõs cuccok vannak benne :D

Na, megnéztem ez a subarus videót. És ez jóság nagyon. Ken Block egy barom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jónapot!
A mai reggel igen faszásan indult. Ugye fél6kor keltem, mert mentünk Pestre. Gondoltam bemegyek a céghez kocsival, mert akkor utána egyszerûbb lesz csajomhoz feljönni. Erre defektes volt a jobb hátsó kerék. De persze az udvarban nem vettem észre. Csak miután kimentem a kapun. Na jó gyorsan félreálltam, kerékulcs, emelõ elõ, kerék ki, pótkerék be (még szerencse, hogy fel volt fújva jól). Kevesebb, mint 10 perc alatt megvoltam.

Aztán a 6oson a ámokfutó kollégám vezetett, de valahogy megúsztuk. Kiszállok a kocsiból, erre letört a késem acél tartója. Fasza. És még mindig nem tudtuk hogyan jövünk vissza!

A Postánál 45 perces megbeszélés. És a hivatalos programot le is tudtuk.

Már csak haza kéne jutni. Erre szól egy másik kollégám, hogy végzett az új kocsija átvételével, akár mehetünk is. Gyors kaja a törököknél (elmaradt a késelés), 35 kilós szerver be a kocsiba, és 5re Pécsen is voltunk.
Csak most már nincs nyitva gumis...
Holnapra is marad izgalom. Javítható, vagy új gumi?
Áh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kíváncsi lennék a nyartes Tibire is... LOL! :D:D:D

Mit csinál a matematikus, ha székrekedése van?
Kidolgozza ceruzával.
:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az van hogy:

Van nagy autó, lehetne holnap és/vagy holnap után felszállítósdit játszani. Gabesz is beszállna, neki van fasza tartója, meg ember fér hozzá. Ellenben nem lesz a legfaszásabb idõ: http://www.idojaras.hu/mo_6nap.php Viszont ha számításba vesszük, hogy nem kell a hidegben fölfelé rohadni, akkor mindjárt kedvezzõbbnek tûnik. 2-3-4-5 kör. A benzint meg majd megdumáljuk... Van rá jelentkezõ?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És hogy nézik... :D

A Subarus videótól padlót fogtam. Aztán jött az a kanyar. Pfff... :wtf:

Jövök haza Pestrõl ,erre Bonyhádon nagy felvonulás volt a 6-oson keresztül. Ott áltunk vagy negyed órát. Nem igazán értettem.