Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Felugrok én is hegyre, bár másik irányba fogok haladni, és csak késõbb jövök vissza Tettye felé! Hátha összefutunk!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márinyó/Kokk:
Én megyek fel fotózni, elvileg UFOékat. Moszkító beszámolója szerint 2 körül indulnak, hát én is akkor. Bringával, de az csak transzport eszköz ma.

Tibi/Tomi:
Vinyó szerintem is mindegy, mert a jel beérkezésekor elég csak változóba tenni az idõt és kiirni van 2 perc, addig nem íródik felül.
A Tibi felvetése ugye ez: az elméletileg pont 2' 0000"-ként érkezõknél elõfordulhat, hogy nem mindegyiküknek 2'015" lesz, mert ez nem késés, hanem 2' 000" -tól 2'015" tartományban valami. Mondjuk egynek 2'008", egynek meg 2'012"...
Végülis tized így pontos marad és +/- 1 századdal fogunk tudni mérni. Ezred meg tök mindegy. Szerintem ennél nem pontosabb semmi nem-precíziós mérés sem.

Mindenki más:
Lófasz a seggetekbe. :D

Update: 2kor már nem indulok. De minnyá összekapom magam.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ÁÁÁ az nem kell, mi relatív idõket mérünk, egymáshoz képest-sztem a vinyós hiba sem lényeg--egyedûl ez az USB

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez így van. A relé ugye kap egy impulzust, hogy húzzon be. Na, de mekkora az a legrövidebb impulzus ami kell neki?
Egy fél méteres akármi 80 km/h sebességgel 0.0225s ideig halad el a kapu elõtt.
Ezt le tudjuk még mérni.
De még utána járok, hogy ezeken az egyszerû cuccokon kívül van-e valami gyorsabb dolog. Mondjuk az XP elég szar ebbõl a szempontból...
Ja, a vinyót azért írtam, mert annak kb. 0.009s a seek ideje, és abban nincs benne az írás. És ezzel szépen be lehet zavarni a mérést.
A 1/125-os záridõ a fényképezõgépeken 0.008s idõt jelent. A 0.015s pedig 1/66-ot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
asszem meggyógyultam és ez jó vala.

minnyá m1ek suliba e.

itt is vannak szép autók:

http://unitedmotors.hu/news.php

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Kell gyorsabb? Igazából 1ms-ra valószínû le lehetne menni, de ott már nagyon kéne figyelni arra is, hogy mikor írjuk ki vinyóra az idõt, meg ilyenek.
Még az a kérdés, hogy a relé mennyi idõ alatt húz be?
És vajon mennyi lehet a többi idõmérõ valódi pontossága?

A relé nem szól bele, mert az mindenkinél egyforma késleltetéssel húz meg. A Poolozás viszont a 0,015s -en belül bármikor mozoghat ide oda attól függõen, hogy pont mikor ér célba a kuncsaft--ha jól értem a szitut.
A vinyós kiirás részt non comprende...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió, baszod! Kérdeztem, hogy van terv? Vagy mikor mennél?!

Most épp kisütött a nap, de még van dolgom sajnos. Talán 2 fele, de még nem tudom. Meg így alakítani sem tudom, hogy nem írsz semmit...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor am bringa?

telón vagyok..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tommy: és mi az ami gyorsabb ennél?

Kell gyorsabb? Igazából 1ms-ra valószínû le lehetne menni, de ott már nagyon kéne figyelni arra is, hogy mikor írjuk ki vinyóra az idõt, meg ilyenek.
Még az a kérdés, hogy a relé mennyi idõ alatt húz be?
És vajon mennyi lehet a többi idõmérõ valódi pontossága?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És ha pont 1 ezreden múlna?!

T: ok. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tommy: és mi az ami gyorsabb ennél?

Kokk: jaja

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, hiába állítottam 10ms-ra, meg 1ms-ra, mert csak 15ms-ként hajlandó a Timer lefutni, ezt viszont stabilan csinálja. Ez 0.015s pontosság. Ez asszem jó is lesz kb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kedv van, egyenlõre az idõmet kéne jól beosztani, meg a napnak kéne elõbújnia! ;)
Mit mennétek és kb mikor?

T: okkk! Ez gondolom olyan 4-5 után lenne jó... Majd csörgök!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tibur, thx! Nagy király vagy! ;) MAjd mondd, hogy hol-mikor vehetõ át...! Kössz mégegyszer!

Akár ma délután, csippanj rám elõtte.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
du valami bringa?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó reggelt,

háát az a transam is jó!

Vista helyett meg ez :D

Ja és süt a nap! :)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szakaszolásban én is benne vagyok! Bár most nagyon nincs meleg és még a nap sem süt. Legalább az egyik jó lenne, ha meglenne...

Tibur, thx! Nagy király vagy! ;) MAjd mondd, hogy hol-mikor vehetõ át...! Kössz mégegyszer!

Ez mondjuk tényleg faszás: http://vurdon.hu/#ht...upe_custom.html

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szépez..

http://www.pictureso...fotosoknak.html
-valaki hátha

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Eh tölthetem le a DirectX SDK-t. Kell ennek a buzinak az is...
Persze szokás szerint ilyen aprócska cuccok kellenek, mint 420M.
A példában, amit elkezdtem nézni 100ms-ént néznek rá a joystick-ra. Na majd meglátom meddig lehet lemenni...

Ja, az a Boneville az jó lenne.
Vagy jó kis Impala... A végén különösen érdekes a lámpája :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
van itt elenor 18,5 ért :)

de akkor már vagy Galaxie vagy deville