Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
errõl akkor lecsúsztam...
elmegyek lapis felé,égervöglyes tecás hazaéréssel
utána meg megnézzük a mászófalazást itt a búzatéren van valami tertem..
aztán holnap meó megint..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az sajnos korai.
Fél kettõ nálam, Gabesszal is találkozom az utca tetején...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
1140kor indulunk újh1rõl, szal kb délre lennt leszünk, késõbb nem jó nekem az esti hepaj miatt. én jövök meg egy szintén újh1i srác, asszem õt nem ismered.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem me dél kicsit korai. De mennék!
Egyáltalán kik jönnének?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jóóreggelt

jónak tûnik az idõ. részemrõl dél lófarka a legkésöbbi, hogy estére elkészüljek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én mindenképp mennék ma, de semmi idöpont, meg sietés, meg ilyenek.
Meglátás...

Szombat délután:

A nap második felében változóan, többnyire gyengén felhõs idõ várható, így sokfelé több órás napsütésben lehet részünk. A gyenge, olykor mérsékelt északi, északkeleti szél mellett, a legmelegebb nappali órákban 5 és 10°C körüli hõmérséklet várható, ezért jó alkalom nyílik egy kellemes sétára a szabadlevegõn.

Egy picit lehetne melegebb, de jónak tûnik...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah bahh ehhh.

holnap akkor biringázás vki? vmi rövidebbet, mondjuk torony úgy, hogy kb 3ra visszaérjünk lóhoz. hö?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, isten volt. Csak az a sáár:D... Meg a szép zõõõd gyep:D!

Szétszedtem a hajtómûtöt. Bezárt a csavarbolt, szal majd holnap kapja meg az új fémadagját.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Cseszettnagyvasathúzó valami! ;)

PARTY TIME!!! :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Milyen madár te?

Hadd linkeljek én is: http://videa.hu/main...7S6416b3HM4TS8E

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, csakhogy a linkelõ helyett chat topic legyünk: az a 80% leginkább 98%. És akkor a siklóernyõsök is benne vannak. Mármint a 2%ban.
Mer szerintem Pécsen a 150.000-bõl nem csinálnak ilyesmit 3.000-nél többen. Még így is sokat mondtam sztem.

Állatkertnél meg egy madár valami cseszettnagyvasat húzott a betonon. Legalábbis olyan hangja volt. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kb. :D A 80-ban vannak a nõk, meg akik még nem. Asszem.
(Állatkertnél volt téma. ;))

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mér, ki a 20%, aki meg?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És ezt nem éli meg soha a "80%"... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Naggggggyon király volt! :D

Ebben a bringázás-dologban lehet valami mindenesetre, mert én nem nagyon tudok felidézni olyat, hogy mást mondtunk volna. Sõt, minnél szarabb, annál jobb. :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mikor nyáron metroba dolgoztam az orion cuccokat hozták vissza a leggyakrabban, de lcd tv-õl porszívóig mindent. dvd-bõl van aki a 3.at..fõleg azt az 5000m szériát vagy mit. yamadát kell venni, az überel sonyt samsungot meg mindent. legalábbis itt azt írták, ezért én is vettem nyárom 1 hdmi-s yamadát és nagyon fasza. szal itt érdemes nézelõdni, ha vkit dvdt akar:

http://www.mpeg4-pla...p?page=main.php

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
http://www.pinkbike.com/video/4026/

Ez is Leech!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Naggggggyon király volt! :D

Shoshival is régen csapattam már. De ha nem autó visz föl, akkor egy körtõl is annyira kifingok, hogy jajjj.

És Zapnak már meséltem, de ismeretségekre épült világban élünk. Karácsonykor vettem egy Orion dvd lejátszót, mert mindenki azt mondta, hogy szart kell venni, mert az mindent lejátszik. Így is volt, de másfél hónap alatt be is szart. Erre viszem vissza, de nem volt meg a blokk. Hát elzavartak a picsába. Aztán kiderült, hogy Kíra muterjának kolléganõjének a férje ott valmi akármi és amikor bementem, odajött a vevõszolgálathoz, hogy figy, nem tudtok valamit csinálni? Kaptam helyette egy drágább Samsunkot, ami még annál is többmindent lejátszik, mert volt egy mumus dvd, amit az elõzõ nem vett be. Csak Sony-t nem szabad venni, mert annak valami olyan "jó" feje van, ami már "válogat".

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor lehet én is buzi vagyok, mer ezt a Cruxot megnézném, mer szerintem videotrükk. A trélere legalábbis jó.

Fent meg tök fasza két kerékkel csúszós talaj van.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazzeg Ryan Leech mintha a levegõben tekerne.
Cirkuszi akrobata. Meg buzi is. Áááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök