Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hehh

ez is komoly:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ogliG : : :D

mondjuk az eredetiben Tompo jól bugizik...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nempara nekem is dolgo volt..

http://www.youtube.com/watch?v=JVXBv3DAs44&feature=related

az utolsó a kedvencem
basszus..ez kemény :D

ogliG : : http://www.youtube.com/watch?v=Pf4xbVD0mTo&feature=related :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinyó, boccs! olnap tuti ráérek...

A dolog, ami miatt ma nem tudtam bringázni: tegnap volt nagy metrós bevásárlás, amit én csinálok. Ír listát a panzió, a trezor nagy konyhája, az iroda, meg mindenki, akinek kell valami és megyek. De lemaradt a mascarpone, ami kell a mai csoport vacsorájának desszertjéhez és most el kellett mennem megvenni, aztán kocsit cserélek és már rohanhatok is le, hogy tudják csinálni és ki tudjon hûlni estig. Hát a fasz kivan! :mad: Miért nem lehet összeszedni, hogy mi kell nekik?!?!?!?!?!?!?!?! Piccs...

Holnap pótlás! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Persze, hogy az aszfalton nincs sár.
Meg a kövön sincs.

Tegnap jött mezõgazdasági földtúró magazin. Nagyon sok olvasnivaló van benne.

És este nekiálltam megvarrni a jelmezem. Kicsit lassan haladok, de jó lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kokkkk,csörögj jövök
ja és nincs sár ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szarok a sárra! :D
Valaki dél körül nem akar menni egyet? Negyed háromig érek csak rá...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És sár van fent:D?

És miért kattog, szét akar esni? Áhh... Mennyi kérdés mára!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ajjjajjj... Mi lesz garancia nélkül?!
Mondjuk nagyon Tibis, hogy vett valamit és máris megtunningolta! :D

Ma van torkos csüt.! Megyünk is a Tenkesbe. Az messze van és ritkán járunk...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De így meg buktad a garanciát :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Vettem tegnap elõtt sárvédõt 500-é a melóbajárósra. Ma egészen jól teljesített--mondjuk meg is kellett tuningolni, mert ha úgy szerelem fel, ahogy "gyárilag" kellene akkor szart sem ért volna:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Áááá... Felkeltettek. Valami apróság miatt... :mad: Most meg nem tudok visszaaludni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, mennyire szar negyed háromkor ébredni és kimászni a meleg ágyból, hogy "akkor eljössz értem?!" De ha már megbeszéltük, hogy megyek, akkor mit vár erre, hogy nem??? Most meg kiment az álom a szemembõl...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, beiratkoztam a suliba. Megint. :D
Csak le kéne diplomázni már egyszer...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, én vágtam. De leakadtam tõle én is...

Ma kellett volna bringázni. Holnap szarabb idõ lesz. Amúgy ráérek. Fél 3-tól 5-ig lesz fix dolgom. A többi nem sok és nem fix. Szal ha mégis lesz nap és nem 5 fok és idõben szól valaki, akkor mennék. Bár munkaidõben pont. ;)

Jah és ne féltsétek a csajotokat! Mert ti is felajánljátok, hogy csörögjön, ha vége a bulinak és megyek érte. Most vagy elalszom és szar lesz fölkelni, vagy nem, de akkor hulla leszek. Ejjj...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Azt vágjátok, hogy az az Emese a buzi bankos reklámból az az, aki az Uristen@menny.hu-t rendezte? "egész úton szoptam azt a jauságos gácit", na az.

youtube, beszarok, hogy minden itt van:

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
elképzeltem ahogy kiülnek rá a madarak :D

http://www.geocities...ruischopper.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nincs vkinek ballonkabátja? ehhez a gatyához kéne szombatra :D:D

http://www.maszka.hu...wx=390&newy=800

Bazzd :D

esetleg valaki nem akar költözni?
sorház, olcsón: http://funlista.funp...27843&did=26273
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nincs fent sár. De holnapra lesz. Holnap menj fel:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

szerintem nincs olyan nagy sár fönnt. vasárnap farkas forrásnál voltunk kutyával és arra teljesen jó volt. szombaton meg esõbe voltunk jakabhegyen de nem volt vészes. simán bringázható, azért sárvédõ jó ha van

Kokk bazeg ennyi faszságot :D

azt a hajósat láttam pár hónapja discoveryn, a rendszer építésérõl és tervezésérõl volt szó. érdekes volt.

holnap m1ek vissza a térdeimmel dokihoz...

nincs vkinek ballonkabátja? ehhez a gatyához kéne szombatra :D:D

http://www.maszka.hu...wx=390&newy=800