Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az elég idegesítõ tud lenni. Engem is fölhúz, amikor magyarázok. Meg Zsolo is szokott nekem sokat magyarázni. Olyankor tuti õ is ideges... :D

Nah, rohanós lesz holnap. Hajnalban föl, aztán minél hamarabb haza... Kezdem unni Pestet. Bár néha nem. Attól függ mit csinálok. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj bazzeg!
Milyen hülye emberek vannak.
Ma a délelõttöm arra ment el, hogy egy tapasztalatlan, megfelelõ jogusultságok nélküli, béna, emlékezetkihagyásos, beszédhibás rendszergazdának hívott alannyal próbáltam telefonon webes applikációt konfigurálni sokszerveres környezetben.
És a vége az lett, hogy én mondtam, hogy akkor majd inkább holnap.
Mert akkor lesz egy másik srác is, aki kicsit értelmesebb, és még át is látja a dolgokat.
Én kérek elnézést.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát beszélj vele! De nem ma megyek, csak holnap hajnalban és délután már jövök is vissza...

Így viszont ma ráérnék, de nem, mert pont fél 3-tól van dolgom. Az ilyet nem szeretem! Pedig süt a nap.

Az elõbb vettem pár cuccot a tecsóban, mert pont arra jártam. Honnan a pics@ból kerül oda állandóan ennyi ember?! Hétfõn napközben. Hogy nincs jobb dolguk. És nem is céltudtosan vásárolnak, hanem csak lézengenek.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vihetnéd slának a teleszpókot...

de kéne elõbb vele beszélnem...
bah

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valahogy sejtettem... Lejövök Villányba, erre közlik, hogy mehetek is holnap, vagyis már ma délután Pestre. Ejjj...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kicsit elcsépelt ez a hétfõ reggeles dolog, de most nagyon bööö...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah.
Ma eléggé nehezen éledtem fel, de azért most már asszem sínen van az ügy. És végre megint aludhatok egyet.
De azért a képeket felraktam én is...
Majd a farkasemberes dokumentumfilmet is feltöltöm valamikor...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
örülök h mindenkinek jól telt a hétvége!!

honlapunk hogy áll?

nekem kicsit betett hogy Wincs Eszter behalt..de meló mellet ahogy lesz most idõ,igyekszem pótolni..

képek vidámak :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Fú vazze, lassan magamhoz térek. Jó volt ez a tegnapi party, fõleg a freestyle csocsó. Fáj a karom, a hátam, meg a rekeszizmom, mint állat.

A lényege az volt, hogy bármelyik rúddal bármit lehetett csinálni, és amikor ketten szorítják a másik oldalon, akkor neház tekerni. :D

Jelmezügyileg meg rohadt jókat röhögtem és nem tudtam eldönteni, hogy ki volt a legtutibb. :D

képek zaperture.net -en.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mitõl esett szét az ágy?! :D

Jah, boccs, de atelefont itthon hagytam. Mentünk 4 kört, király volt. Most én is kifingtam. De a végén már untam a bukót le-felvenni... ;)

Egyre jobban megy a dolog. 1-1 részen már egészen faszán tudok csapatni. De pár köves részen, meg a balos kanyarokban para van. De jó lesz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
láttuk a kokkKÍrát felfelé vezetni toronyhoz bukóban...

nem Kíra volt bukóban..

minden tele kirándulóval,mi is kutyáztunk csak

tegnapi mászófal meg rohadt jó volt,de mire kimésztuk a falakat,rendesen bekészült a karom,meg elõtte a bringázás is..sok volt,ma alig tudtam öszecsavarozni az ágyat ...:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ppö

rendesen forgott az ágyam, de vukkcslád szerencsére nem jött ki...azért még most is szédülök. ja, és találtam a hátizsákomba 1 üveg pezsgõt :D nemtom má hogy minek került oda.

én tekernék ma ha bírnék. ez a baj a partykkal, hogy következõ nap használhatalan vagyok. még jó, hogy tegnap voltam tekerni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kész vagy a sár-fóbiáddal! Azt álmodtad, hogy belefulladsz a sárba, mi?! :D

Na megyünk. Sarazni! ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúúú, és van ahol sár van! Jájájájájjjjjjjj!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezek szerint jól sült el! ;)
Azért kicsit józanabb beszámolót, meg pár képet toljatok már...

Nekem meg sok málnapálinkát kellett inom. Most nagyon nem jó!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
pfffú bázzzzzze! há ez jó hepaj vót ám! berugtunk mint atom, és hazaértem Tecától biringával bár pontosan nemtom higyan, de megvan minden az a lényegf,

jóccakát

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nedkem is jóó volt

meg voltunk mászófalazni..betett a karomnak :)
most nehezen töltöm aszprájtot...nem lesz jó ha estére nem jön meg az alkarom...csuklóm nehezen mozog.. :D

holnap..nekem egyelõre meló,ha mégis csörgök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Holnap nem felszállítózunk? Lenne Kíra, aki viszi a Partnert. Mondjuk abba fér 3-4 bringa, de akkor kéne Gabesz is, mert az övébe meg fér sok ember, a sajátját meg tudja vinni õ. Vagy lehet hátul gubbasztani a bringáknál, de akkor csak 2-3 bringa fér be...

Ja és olyan 2 körültõl lenne jó. Lehet, hogy már fél 2 is, de a 2 a tuti!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi is jót mentünk... El is fáradtam faszán!

Itthon nem megszokott a dolog. Fasznak elõzgetsz szembejövõ mellett...
Este születésnap. Remélem ez a banda úgy és akkor, ahogy és amikor... :kissmyass

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nah. voltunk egy gyors tornyot. jó volt. autósok meg parásak, hunyadin lefelé elõztem egy tanulót, erre szembe nyomják a dudát ezerrel pedig 2 kocsi meg 1 bringa röhögva elfér. olaszoknál bezzeg nincs ebbõl probléma.

na fürdök kajálok azt tekerk ki Tecához.

szasztok