Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. február 15. - 13:02
Én ma mégsem bringázok. Szerintem hétvégén is kimarad megint az egész.
De ha jövõ héten tényleg lesz 10 fok, akkor esélyes a dolog...
Írta 2008. február 15. - 08:47
Ritkán írok, de most egy nagy hír:
Múlt hét csütörtökön megszületett a kislányom Bánkos Lili, a Teca mamás farsangosoknak sikerült már híresztelni, aki nem volt ott az most értesülhet róla!
Írta 2008. február 14. - 20:27
Írta 2008. február 14. - 18:23
na leviz6sgáztam,már kísértettem Hírden
ezüst hjúndéj áccsent-et kell figyelni újvanplusz táblával
gratula!
oktadód nem a Jozipovics Zolibá?
Írta 2008. február 14. - 18:07
ezüst hjúndéj áccsent-et kell figyelni újvanplusz táblával
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. február 14. - 12:56
Nincs IE7. És nem akarta felrakni a virtuális gépre se. Buzik mind.
Pénteken asszem megint nyomok egy Éger-tetõt hazafele. Mondjuk akkor haza kell érnem kb. fél7re, de tegnap is simán belefért a munkahelytõl hazáig 1 órába...
Írta 2008. február 14. - 12:16
Írta 2008. február 14. - 11:53
Sikerült egy újabb problémát megoldanom. Azt hiszem. Már csak egy IE7-et kell szereznem, hogy kipróbáljam...
Írta 2008. február 14. - 11:23
tegnap voltunk playback színházban..hát érdekes volt..
ezt tetszett
"Ország – Város: nem leszel laza arc, ha beírod, hogy Jamaica, Kingston, csak levágós lesz, hogy Biatorbágyon laksz egy panelben, és büszke vagy rá, hogy néha a játszótéren elszívsz a suhogósnadrágos cigány haverjaiddal egy spanglit, miközben a telefonodról zenét hallgatsz"
ma vizsgázok rutinból...remélem nem vágnak meg és akkor keddtõl már ksíérthetek az o.uton
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. február 14. - 07:38
Összerakok pár cuccot, berako a bringát, aztán itt sem vagyok... Vasárnap jövök.
Mindenkinek szép pár napot!
Csöcs!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. február 13. - 21:59
Jah és ma meló után iszonyat erõltetett tempóban kitakarítottam. Már-már zavaró a rend. Most jó lenne egy sör, de nincs. Ejjj...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. február 13. - 20:42
Munka után fel Éger-tetõre, aztán le, egy sör be, utána itthon sült pulykacomb.
Csak a csajom hiányzik...
Ja, Teca adott egy papírt, amin az van, hogy március 16án lesz országútis teljesítménytúra. Azt ígérte, hogy fõz nekünk virslit a végére
Majd lefotózom, meg belinkelem.
Írta 2008. február 13. - 16:13
Írta 2008. február 13. - 16:00
Igaz, még mindig döglött az egyik küllõm, de fákk bele.
Micsoda hülyeség ez a webes fejlesztés. CSS style így meg úgy. Egyik böngészõn így, a másikon úgy. Miért nem lehet a kibaszott szabványokat követni???
Eddig nyomtuk az IE6-ra mert ugye korporét környezetben az köll. Erre a Postánál páran nekiálltak IE7et használni. Az meg felrúgta az összes eddigi IE hülyeséget. faszom beléjük.
Írta 2008. február 13. - 13:33
Írta 2008. február 13. - 10:38
bukók nagyon komolyak..
Írta 2008. február 13. - 08:52
Ûûû, Shoshi. Durvák!
D2 bukók meg nullák. A motorosok közt meg vannak magyon szépek. Inkább azokat nézegettem...
Ma kéne bringázni. Szerintem jó is lesz!
Írta 2008. február 12. - 23:01
kicsit fejben ott lehetett...
Bobakrome zenéje valakinek?
Írta 2008. február 12. - 22:31
Bár az SE biztosan szebb az idei D2-knél!
Ilyen eset volt egy tritalonos fickóval is Ironman közben Chile-ben vagy talán Argentínában. Átment a vállán egy terepjáró. Nem kevés vért veszített úgy 170-180-as pulzusnál. De túlélte, és utána még meccselt Mark Allennel. De ez úgysem érdekel senkit sem:D.
Itt a video:
Whatever it takes:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. február 12. - 22:09
Ez a legszebb:
http://catalog.troyl...roducts_id=1503
De ez is fasza:
http://catalog.troyl...roducts_id=1441
Vagy fehér:
http://catalog.troyl...roducts_id=1444
Vagy piros láng:
http://catalog.troyl...roducts_id=1447
Vagy másik fehér:
http://catalog.troyl...roducts_id=1214
Talán az elsõ, vagy az utolsó. A fehér szín nagyon tetszik mostanában... De inkább az elsõ.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére