Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Szevasztok!

Ritkán írok, de most egy nagy hír:

Múlt hét csütörtökön megszületett a kislányom Bánkos Lili, a Teca mamás farsangosoknak sikerült már híresztelni, aki nem volt ott az most értesülhet róla! :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://www.metacafe....warming_is_lie/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

na leviz6sgáztam,már kísértettem Hírden :)

ezüst hjúndéj áccsent-et kell figyelni újvanplusz táblával :D

gratula!

oktadód nem a Jozipovics Zolibá?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na leviz6sgáztam,már kísértettem Hírden :)

ezüst hjúndéj áccsent-et kell figyelni újvanplusz táblával :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az egyik munkatársam helyszínelõket néz ezen a héten. A 42 perces részt nézi meg kb. 15 perc alatt. Állandóan belepröget. Hogy ennek mi értelme van, azt nem tudom...

Nincs IE7. És nem akarta felrakni a virtuális gépre se. Buzik mind.

Pénteken asszem megint nyomok egy Éger-tetõt hazafele. Mondjuk akkor haza kell érnem kb. fél7re, de tegnap is simán belefért a munkahelytõl hazáig 1 órába...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
vegyél a vásárban, csak ne minket traktálj a senkit sem érdeklõ hülyeségeiddel:-))))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nahát.
Sikerült egy újabb problémát megoldanom. Azt hiszem. Már csak egy IE7-et kell szereznem, hogy kipróbáljam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nédd má bazze a pösti..

tegnap voltunk playback színházban..hát érdekes volt..

ezt tetszett
"Ország – Város: nem leszel laza arc, ha beírod, hogy Jamaica, Kingston, csak levágós lesz, hogy Biatorbágyon laksz egy panelben, és büszke vagy rá, hogy néha a játszótéren elszívsz a suhogósnadrágos cigány haverjaiddal egy spanglit, miközben a telefonodról zenét hallgatsz"

ma vizsgázok rutinból...remélem nem vágnak meg és akkor keddtõl már ksíérthetek az o.uton :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Összerakok pár cuccot, berako a bringát, aztán itt sem vagyok... Vasárnap jövök.
Mindenkinek szép pár napot! ;)

Csöcs!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem végülis nagyon sok dolgom lett, de sebaj, így holnap el tudok lépni Pestre. Ami ugye annyira nem lenne jó, de most viszek bringát!!! És csak vasárnap jövök haza. Addig költözésben segítés, csajommal levés, bringázás és persze buli-buli hátán... ;)

Jah és ma meló után iszonyat erõltetett tempóban kitakarítottam. Már-már zavaró a rend. Most jó lenne egy sör, de nincs. Ejjj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez jólesett.
Munka után fel Éger-tetõre, aztán le, egy sör be, utána itthon sült pulykacomb.
Csak a csajom hiányzik... :D

Ja, Teca adott egy papírt, amin az van, hogy március 16án lesz országútis teljesítménytúra. Azt ígérte, hogy fõz nekünk virslit a végére ;)
Majd lefotózom, meg belinkelem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát ez nagyon büntet lol :D

http://zedna.freeblo.../iWiW_utmutato/

szevasztok

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hmmm, asszem ma hazafelé megyek egy feelgood kört Éger-tetõ környékén. Utána 1 sör Tecánál, és jó is lesz.
Igaz, még mindig döglött az egyik küllõm, de fákk bele.

Micsoda hülyeség ez a webes fejlesztés. CSS style így meg úgy. Egyik böngészõn így, a másikon úgy. Miért nem lehet a kibaszott szabványokat követni???
Eddig nyomtuk az IE6-ra mert ugye korporét környezetben az köll. Erre a Postánál páran nekiálltak IE7et használni. Az meg felrúgta az összes eddigi IE hülyeséget. faszom beléjük.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

VégzetLányai is kéne ha van..

1 lány már nem is elég???:-))

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
VégzetLányai is kéne ha van..

bukók nagyon komolyak..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezt kérdezték mások is. Nem ismerem.

Ûûû, Shoshi. Durvák!
D2 bukók meg nullák. A motorosok közt meg vannak magyon szépek. Inkább azokat nézegettem...

Ma kéne bringázni. Szerintem jó is lesz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
de durva..

kicsit fejben ott lehetett...

Bobakrome zenéje valakinek?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Az SE vonal a TLD motoros sisakja... A D2-ket nézegesd, ha nem akarsz óriásnyakat:D!

Bár az SE biztosan szebb az idei D2-knél!

Ilyen eset volt egy tritalonos fickóval is Ironman közben Chile-ben vagy talán Argentínában. Átment a vállán egy terepjáró. Nem kevés vért veszített úgy 170-180-as pulzusnál. De túlélte, és utána még meccselt Mark Allennel. De ez úgysem érdekel senkit sem:D.

Itt a video:

Whatever it takes:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gyáááááá... Képtelenség választani!!!
Ez a legszebb:

http://catalog.troyl...roducts_id=1503
De ez is fasza:
http://catalog.troyl...roducts_id=1441
Vagy fehér:
http://catalog.troyl...roducts_id=1444
Vagy piros láng:
http://catalog.troyl...roducts_id=1447
Vagy másik fehér:
http://catalog.troyl...roducts_id=1214

Talán az elsõ, vagy az utolsó. A fehér szín nagyon tetszik mostanában... De inkább az elsõ.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Aki nem néz másik topicot:

Feltöltött kép