Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2008. március 03. - 15:15

Írta 2008. március 03. - 14:47

Bazz, olyan feladatot kaptam, hogy a hajam tépem.
Fel kell raknom néhány cuccot egy pesti virtuális gépre. Ez eddig rendben is lenne.
De nem lehet közvetlenül a virtuális gépre csatlakozni, csak a host gépen keresztül. Jelenleg nem tudok a se a host, se a virtuális gépre fájlt másolni.
A virtuális gépen nem mûködik az egér. Illetve mûködik, csak kb. fél perces késleltetéssel...
Na iszok is egy kávét.
Nekem a héten nem valószínû a bringa. Bár lehet, hogy szerdán, vagy csütörtökön lesz valami, de nem 100%.
Írta 2008. március 03. - 14:18

végül veszek asszem egy tarcsi tagot

ez jó..
All of life’s problems can be solved with three things - duct tape, WD40 and beer.
1. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape.
2. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.
3. And Beer for if it doesn't fit into the first two categories
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 03. - 12:42

Zapat, legközelebb meg ne bízd a véletlenre, hogy összefussuni a déli oldalon, mert ha esetleg nem futnánk, nem hinném el! Tessék elõre szólni...
Bazz, 350-ért eladja Ádám?!?!?! Mindjárt sírok... De az eredeti árát jól tudtam. :afro:
Márinnyó, te meg vegyél tagot és gyere legalább bringázni, mert megint mindig mindent akasrz, de sose semmi nem lesz belõle!

Na most ellépek Pestre, de holnap jövök és este GUMITCSREÉLEK végre!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 03. - 09:36

Ez asszem jólesett 1 kicsit:-) Most valahogy az alkoholelvonási tünetek kiheverése után tekerni kellene.
Azt boldog ZAP napot így utólag(hátha tegnap volt:-))))Mink ott Edina napot ünnepelünk.
Írta 2008. március 03. - 01:02

lehet hogy le kéne nézni Hozzátok..úgy szokott hogy f3ban gyúrás után,lemegyek ott a pincébe,van két zsák,meg valami fadarabok..
nézek valami kesztût,vagy valamit,vagy cipõben leszek legközelebb

pedig jó lenne az a váz,nked megy úgyis nagyobb kell

nemár hogy hétfõ megint...fasszom
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. március 02. - 23:11

Írta 2008. március 02. - 22:07

Albert: Nem kell a rugóstagom?
Kölök: Írok a csávónak,mit szólsz?!

http://piacter.bikem...t=119969&cat=15
Iljics hirdeti a Foes-t! Az szerintetek milyen?
Naggyon királyság volt a mai tekerés, jól csúszott,de élveztem! Szétkaptam én is gépet,ahogy hazaértünk, telóban olajat cserélek, remélem elég lesz ami van!
Most nyomatok egy sörétet!
Moszkvics bukó nélkül nyomja,me meleg van!

Írta 2008. március 02. - 22:04

Továbbgondolva ezt a felszállítóst, szerintem "üzletszerüen" is lehetne csinálni, persze a nonprofit felett kicsivel.
mondjuk hétvégi napokon 11-4 ig menne a kocsi.. kicsit meghirdetni ITT-ott..mindenkinek jó lenne.
Fõleg a bringások hírének Tettye körül, meg a PVV Zrt.-nél. Szerintem ez maradjon nagyon privát...
Mink is jót gurultunk, de 3ra már muteroméknál kellett legyek, úgyhogy nem csatlakoztunk. Pedig most itt evett a fene a déli oldalon, hogy Kokka is örüljön.

Aktuális civil
Írta 2008. március 02. - 21:49

kicsit nekem is kimaradt..marad az esti futás,meg holnap megint leverem a zsákot:)
annyit táncoltam tegnap hogy még izomlázam van most este is..
S,vagy valaki hozzáértõ,érdemes valami kesztyût,vagy lábamra valami venni?mert elõbb fájdul meg úgy az ölköm,vagy a lábfejem hogy abba kell hagyjam mint jólesik...
animatrix,a "ferrari" eladó?
pidzát akkor Tõletek kérek ezentúl!!kedvezmény van-e ?
küzdõsportolsz-é?
zsákolókesztyût végy! (kb 5 pénz). anékül nem szabad ütni, mer csuklód széjjelmegy, meg a seikened is. lábra nem muszáli, de nem árt az se.
vagy gyere hozzánk a ráczvárosiba edzeni! (van zsák is)
a ló eladó, de direkt kurva sokat kérek hogy ne vegyék meg:) vagy elcserélhetõ nicolai-ra.)) némi ráfizetéssel.
pizzára kedvezmény akkor, ha szólsz nekem elõtte, mert a bentiek nem tudják hogy ki a bringás és ki nem..
Írta 2008. március 02. - 21:02

annyit táncoltam tegnap hogy még izomlázam van most este is..
S,vagy valaki hozzáértõ,érdemes valami kesztyût,vagy lábamra valami venni?mert elõbb fájdul meg úgy az ölköm,vagy a lábfejem hogy abba kell hagyjam mint jólesik...
animatrix,a "ferrari" eladó?

pidzát akkor Tõletek kérek ezentúl!!kedvezmény van-e ?

Írta 2008. március 02. - 19:06

nekem kimaradt a bringázás a 7végén, de ma szépen lemostam, ledzsuváztam az egészet. azért a só látszott a csavarokon. meg el kell vinnem az elsõ féket szervízbe, mer egyik dugattyú beszorult + új fékbetét és a telón is szimering + olajcsere lesz. szal összejöttek
rendberaktuk a tetõt apámmal, mer tegnap a vihar kicsit átrendezte a kúpcserepeket, meg még jó párat alatta. de már no problem.
azért este gurulok egyet.
holnap korán végzek 1-2óra körül mennék vmit
Írta 2008. március 02. - 18:46

"project 2501" a Ghost In The Shell c. mangából való... a gépben lakozó szellem...
azért használom, mert egyszer az egyik hüje bijács moderaátor ok nélkül kibaszott az egyik torrent oldalról aztán persze visszamentem ezen a néven.. de más is használja ugyhogy nemsokára lecserélõs lesz..
..
Továbbgondolva ezt a felszállítóst, szerintem "üzletszerüen" is lehetne csinálni, persze a nonprofit felett kicsivel.
mondjuk hétvégi napokon 11-4 ig menne a kocsi.. kicsit meghirdetni ITT-ott..

mondjuk kajálná a technológiát, az biztos..
IPHA Plateaux:D:D a legjobb
Írta 2008. március 02. - 17:44

Amúgy tényleg fasza volt. De már nagyon muszáj gumit cserélnem!
Mindenképp szólok! Van egy Ifánk is. Azzal fél Pécs jöhetne, de szerintem többe kerülne Villányból idejönni vele, mint maga az autó. Ergo itt kell venni egyet!

Mi a 2501?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 02. - 17:08

Köszi a felszállítóst, nagyon kellemesen lefáradtam a végére..
Ha netán megint üresedés van a opelba, szólj!

Írta 2008. március 02. - 14:16

Ma 6x se akart behúzni, kiszálltam megütögettem csavarhúzófejjel, aztán megmozgattam a kábeleket.
Erre szikrázott valahol egy baszott nagyot.
Kiderült, hogy ahol a motortartó bak mellett megy el az önindító vastag kábele ott a bak kidörzsölte elég szépen. Betekertem ducttape-pel, meg majd most rakok rá valami sörösdoboz darabot, hogy ne dörzsölje annyira.
Meg talán gyorskötözõvel elhúzom onnan.
Mondjuk még mindig baszakodik a behúzómágnes...
Az egész hülyeség.
Írta 2008. március 02. - 13:41

Írta 2008. március 02. - 13:38

Csapatááás!
Írta 2008. március 01. - 22:28

Írta 2008. március 01. - 21:48

Bááááááá!!! Ilyen kell! De még semmi sincs róla. Csak prototípus és annyit lehet tudni, hogy nagyon drága lesz. De bazz...
http://www.intensecy.../mtnx/mtnx.html
felsõ vázcsõ gyönyörû...ahhh