Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szép képei vannak!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jaaa, tudom ki ez a csávó, meg rájöttem, hogy ezt mondtad múltkor. Pár fotóját megismerem, de nem tudtam, hogy csajokat is ilyen jól fotóz, vagy, hogy abból él.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mondjuk szerintem ez úgy van, hogy elkezded iparszerûen nyomni bekattan az agyad, és nyomod a gombot, írányítod a csajt. Általában rajtad kívül ott van még 1-2 ember, van hogy a csajnak a pasija is.
Mondjuk az még simán belefér, hogy közben áll a farkad :D
De múltkor néztem a plastiknation-os adást (azok is aztán nerd-ök a javából), és az egyik csávó meztelen csajokat fotóz. És mondta, hogy múltkor nyomtak vetkõzõs poker-t is. Meg miután vége lett a számítógép/telefon/autó buzulós "adásuknak", megy el egy csajért, akit a lakásán fog fotózni.
Ja, és elég jól meg is él belõle. De gondolom, ha minden csajt meg akarna fektetni, akkor egy idõ után nem akarnának nála fotózni a csajok, és nem élne meg olyan jól.
Amúgy ezek a fotói (nem csak csajos, sõt ezek leginkább nem csajos fotók)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
És ebben még vagy 3 óra photoshop is benne van. Na azt tényleg nehéz eszméletlenül. Mármint a Magooéban, nem a szarosrókában.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez ugyan se nem csaj, se nem kocsi, se nem hülyeség, csak pár fotó és gondolat a 2008as Fox Van RC2-rõl.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én meg megálltam a 6os mellett az eonis parkolójában (a pedáltól a zipi fele az elsõ beugró izé) erre jött 2 cigány egy kézi kocsival a járdán és kiejtettek belõle egy radiátort...hát bazd+ 20cm-re a motorház elé esett, még a betont is megkarcolta...ha ráejtik nemtom mit csinálok, persze rendõrt hívnék, de ezek mibõl fizetnék ki? mindenestre agyfaszt kaptam volna az tuti

pfff:

http://fhg.bcash4you...r/middle007.jpg

aki ilyeneket fotóz az meg vagy buzi vagy eunuch...

mer én csak akkor nem mozdulnék rá az ilyen csajokra, ha eszméletlen vagyok, úgy meg necces fotózni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Izé elbasztam.

A igazi poén az volt, hogy kb. fél óráva elõtte láttunk egy csajt valami nagy parasztbájkkal suhanni a Xavérnál be a templom mögött az étterem felé. És ott tudom, hogy van egy vízelvezetõ árok, ami annak a bringának azért picit necces. De átsuhant azon is.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehehehe. Ilyen itt az utcában is is szokott lenni. Szerintem otthon fjordokról ugrálnak le ilyen gépekkel, úgy közlekednek néha. A télen flipflopban mászkáló csajnak lehetnek rokonai, valami félévig tartó sötétségbõl kiszabaduló norvég elvetemült társaság. Vagy alkesz magyar pollákos. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Rendeljél csak!

Nekem este megjött a merevfaszú bringásokkal kibõvített kiadású mocsokmagazin legújabb száma.
Illetve valószínûleg nem este jött meg, de én akkor találkoztam vele elõször.
Hát így megy ez nálunk.

Ebéd után a Szliven elõtt megfigyeltem egy ügyes kerékpárost. Kb. úgy ment, mintha iszonyat be lenne baszva, vagy akkor tanulna bringázni. Kis imbolygás után felmászott a járdára. Aztán ott leesett a lánca, és nekiállt frankón erõltetni a dolgot. Lett belõle nagy recsegés, csattogás, többször majdnem elesett. Végül a lánc megkönyörült rajta, és nem csavarodott fel teljesen a hajtómûre (pedig rajta volt a dolgon...). De véletlenül se váltott volna le, hanem nagy taposó mozgással megindult a POTE irányába.

A igazi poén az volt, hogy kb. fél óráva elõtte láttunk egy csak valami nagy parasztbájkkal suhanni a Xavérnál be a templom mögött az étterem felé. És ott tudom, hogy van egy vízelvezetõ árok, ami annak a bringának azért picit necces. De átsuhant azon is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://m.blog.hu/be/...sok/devan16.jpg

nah, úgy látom senki többet, úgyhogy rendelek.

4 után m1ek a bringáér, addigra kéész lesz a fékem. goldfren ad betétet kértem bele. kiváncs vagyok milyen lesz.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://index.hu/poli...ar/majdnem7591/

jjjujez mekkora hárítás!!! Ilyet bringával is durva nyomni, nemhogy egy ekkora vassal.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ebike-ról vki? mer én rendelek (vszinû holnap) , de csak április 14.-e után fog érkezni, szal csak akkor ha nem sürgõs.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Skodaszerelõs jóestét!

Elsõ hátsó ablaktörlõ és spriccelõje(itt ment a Tibi féle sufni tuning rendesen), bal ajtózsanér, hátsó üléstámla kibekattintó, elsõ lámpacsere kész. Következõ project a duda, jobb hangszóró, belsõtérvilágítás. És akkor még a többi visszavan:-))) Csoda hogy mûködik.
Most meg lángoszabálás!!!

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts

nézek valami kesztût,vagy valamit,vagy cipõben leszek legközelebb :)

bandage is kell a kesztyû alá ! ,a lábra pedig semmi,annak erõsödni kell:)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem tudom még..sok minden függõ egyelõre...

jó az az oldskool marzo,lehet h még beújítok egyet a tomacba :)
legalább lez mivel maratonozni tavasztól :)

nagyon szar volt ma vezetni...

holnap meg jönnek okos pestiek megmondani hogy mi a frankó..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

dede,kéne..igazából nagy lesz szerintem,mert 200/190es jó ebbbe a vázba,meg a tomacba is...

lehet hogy le kéne nézni Hozzátok..úgy szokott hogy f3ban gyúrás után,lemegyek ott a pincébe,van két zsák,meg valami fadarabok..
nézek valami kesztût,vagy valamit,vagy cipõben leszek legközelebb :)
pedig jó lenne az a váz,nked megy úgyis nagyobb kell ;)

nemár hogy hétfõ megint...fasszom

nincs helyette másik egyelõre.
mennyit adnál érte?
ha akarsz tredisönel kung-fut vagy kickboxot tanulni akkor gyere.
h-sz-p 7-9
ráczvárosi suli tornarerem
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nézegettem Kanadában állásajánlatokat. Sajnos Vancouver-ben csak programozóit talátlam, de Edmonton-ban már van térinfós is. Az igaziak viszont csak Ottawa-ban vannak. Csak ott meg hegy nincs...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
+látjuk bejön e, de örülnék ha nem lenne kiba meleg nyár:

http://www.pecsinapilap.hu/?id=29436

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szép.
És ehhez még csomagtartót se kell fabrikálnod ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hö?

http://www.chainreac...x?ModelID=15594

Szép.
És ehhez még csomagtartót se kell fabrikálnod

sima ügy :D

ez viszont jó árnak tûnik. és jó villának:

http://www.chainreac...x?ModelID=21566

úú ezt meg esküszöm megvenném ha nagyon lenne felesleges pénzem és összeraknék egy retro bringát:

http://www.chainreac...x?ModelID=23701