Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2008. március 06. - 23:32

öngyújtó segítségével sikerült úgy +nyújtanom a lámpa tartómat, hogy körbeérje a 31.8-as kormányomat
ennek örömére megyünk is egyet holnap vszínû 6-7óra fele. meg azért is mer szombatra esõt ígérnek. szal gyertek, ha ráértek

Írta 2008. március 06. - 22:45

Kuszi megy jövõ 7en Moszkvába, kérdezd meg, hogy oda kiviszik e és majd Kuszi elhozza neked

Írta 2008. március 06. - 22:28

Garlock Busing Saga folytatódik. Aki esetleg nem követi az elejétõl, az elõzõ részek tartalmából:
A vázamban van egy mûanyag persely, amit úgy hívnak Garlock Bushing. Eredetileg a hivatalos csapágykit részét képezi. Még vagy másfél éve rendeltem egy ilyet az USA dealertõl, ahonnan a vázam is van. Küldtek kitet, Garlock nélkül, valami tök más csúszópersellyel. Rákérdezés, válasz: az én vázamban nincs ilyen szerintük. Mondom, dehát a _hivatalos_ kit része. Nembaj, nincs ilyenem, fotózzam le. Lefotóztam. Húú, tényleg van ilyenem, akkor bocs küldik. Megjön a boríték, nagy Garlock Bushing felirattal, kinyitom: természetesen még egy példány van benne a valami tök más csúszóperselybõl. Oké, legalább már van kettõ, jöhet a gányolás.
Új részeink tartalmából:
Itt az új season, forgópont komplexum recseg, mint állat, kikophatott az alufólia. Itt az idõ egy újabb Garlock Bushing hadjáratnak. Közeli baráti OECD országban (Anglia) fellelek egy boltot, aki árul ilyen kitet. Rendeljünk!! Xenium fórumtárs segítségével ez megtörténik, megérkezik a kit, naná, hogy Garlock Bushing nélkül. Kérdés, válasz: hát olyanjuk nincs, de visszaadják a pénzt. Húdejó. Elkeseredett netböngészés és aranyrög találás: a Yetiföldön híres Yetifan.com oldal pár hónapja rendelkezik on-line bolttal, és Andrew a tulaj küldi is a fényképet, hogy persze, hogy van neki ilyen. Oké, akkor vissza minden, jöhet a yetifan.com. Namost, hogy ne legyen unalmas ez a rész se, 2 órája jön az email, hogy 1 órája (Since my last email, Yeti tells me I cannot sell anymore stuff.) szólt neki a Yeti, hogy nem árulhat Európa felé, csak UKben (Yeti says I cannot sell the Europe, as the other importers are un happy. ) Ezt az én levelem után 1 órával...
Most már én is kezdem azt hinni, hogy tényleg nem létezik Garlock Bushing...

Hamarosan folytatjuk....
A vázamban van egy mûanyag persely, amit úgy hívnak Garlock Bushing. Eredetileg a hivatalos csapágykit részét képezi. Még vagy másfél éve rendeltem egy ilyet az USA dealertõl, ahonnan a vázam is van. Küldtek kitet, Garlock nélkül, valami tök más csúszópersellyel. Rákérdezés, válasz: az én vázamban nincs ilyen szerintük. Mondom, dehát a _hivatalos_ kit része. Nembaj, nincs ilyenem, fotózzam le. Lefotóztam. Húú, tényleg van ilyenem, akkor bocs küldik. Megjön a boríték, nagy Garlock Bushing felirattal, kinyitom: természetesen még egy példány van benne a valami tök más csúszóperselybõl. Oké, legalább már van kettõ, jöhet a gányolás.
Új részeink tartalmából:
Itt az új season, forgópont komplexum recseg, mint állat, kikophatott az alufólia. Itt az idõ egy újabb Garlock Bushing hadjáratnak. Közeli baráti OECD országban (Anglia) fellelek egy boltot, aki árul ilyen kitet. Rendeljünk!! Xenium fórumtárs segítségével ez megtörténik, megérkezik a kit, naná, hogy Garlock Bushing nélkül. Kérdés, válasz: hát olyanjuk nincs, de visszaadják a pénzt. Húdejó. Elkeseredett netböngészés és aranyrög találás: a Yetiföldön híres Yetifan.com oldal pár hónapja rendelkezik on-line bolttal, és Andrew a tulaj küldi is a fényképet, hogy persze, hogy van neki ilyen. Oké, akkor vissza minden, jöhet a yetifan.com. Namost, hogy ne legyen unalmas ez a rész se, 2 órája jön az email, hogy 1 órája (Since my last email, Yeti tells me I cannot sell anymore stuff.) szólt neki a Yeti, hogy nem árulhat Európa felé, csak UKben (Yeti says I cannot sell the Europe, as the other importers are un happy. ) Ezt az én levelem után 1 órával...

Most már én is kezdem azt hinni, hogy tényleg nem létezik Garlock Bushing...

Hamarosan folytatjuk....
Aktuális civil
Írta 2008. március 06. - 18:06

http://www.minicomp....kben/Album5.htm
és még mindig nagyferó a pincér
nekem is kéne pesti fuvar,csak kicsit nagyobb cucc,vagy én is megyek,de akkor segítek
és még mindig nagyferó a pincér

nekem is kéne pesti fuvar,csak kicsit nagyobb cucc,vagy én is megyek,de akkor segítek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 06. - 09:43

Írta 2008. március 05. - 23:21

én is jönnék túrakülönítményezni, de csak a szombat jó, mer vasárnap családi diplomakiosztós ünnepséges kajálás piálás van.
Kokk: mész pestre a 7en? mert Salától rendeltem szimeringet a telómhoz és ha esetleg el tudnád hozni az nagyon jó lenne. ha nem gond persze. elõre odaadnám a lóvét
Kokk: mész pestre a 7en? mert Salától rendeltem szimeringet a telómhoz és ha esetleg el tudnád hozni az nagyon jó lenne. ha nem gond persze. elõre odaadnám a lóvét
Írta 2008. március 05. - 22:28

Jóvan. Hétvégén faszán pont a hegyen kapott el a jégesõ
aztán a városban meg lehetett kerülgetni a kidõlt fákat, leesett cserepeket.. gyönyörûûû

Írta 2008. március 05. - 21:12

Írta 2008. március 05. - 20:31

Dear All!
Hétvégén terveztek e menést? Végre hazaesz a fene buzipestrõl, és már nagyon akarok mecseki levegõt préselni a tüdõmbe.
Szombaton aki bújt aki nem!!! Na?
Vagy má' nem is emlékeztek, mi? Szééép...
Ja, vkinek elfekvõben egy 36-os felnije? (lehetõleg új..
)
Hétvégén terveztek e menést? Végre hazaesz a fene buzipestrõl, és már nagyon akarok mecseki levegõt préselni a tüdõmbe.
Szombaton aki bújt aki nem!!! Na?
Vagy má' nem is emlékeztek, mi? Szééép...
Ja, vkinek elfekvõben egy 36-os felnije? (lehetõleg új..

Írta 2008. március 05. - 16:11

jójój!!! de honnan került oda az az alu darab?????És ha megint odakerül?
nem fékbõl került oda, vszínû felszedett vmit. és nem kerül oda megint mer kivették

A szarásodhoz meg gratulál az egész Elcoteq csapata:-)))
éreztem én reggel, hogy ma még nagyot alkotok

Írta 2008. március 05. - 16:08

kész lett a fékem, egy alu darab szorult a dugattyúhoz, ettõl ragadt be állt ferdén.
jójój!!! de honnan került oda az az alu darab?????És ha megint odakerül?
A szarásodhoz meg gratulál az egész Elcoteq csapata:-)))
Írta 2008. március 05. - 15:48

fgfg
pfú mekkorák szartam e!
kész lett a fékem, egy alu darab szorult a dugattyúhoz, ettõl ragadt be állt ferdén. de Miki +csinálta, most még be kell koptatni az új fékbetéteket
na zabajárat
pfú mekkorák szartam e!
kész lett a fékem, egy alu darab szorult a dugattyúhoz, ettõl ragadt be állt ferdén. de Miki +csinálta, most még be kell koptatni az új fékbetéteket
na zabajárat
Írta 2008. március 05. - 15:25

Írta 2008. március 05. - 15:03

Seasons trailer
Bringázni akarok!
A weboldalt is érdemes végignézni...
A Rider-eknél mindenkirõl van egy rövid filmecske, pofázással, meg bringázással, meg képekbõl is van jópár róluk. Thomas Vanderham olyan leérkezést nyom, hogy váááá.
Bringázni akarok!
A weboldalt is érdemes végignézni...
A Rider-eknél mindenkirõl van egy rövid filmecske, pofázással, meg bringázással, meg képekbõl is van jópár róluk. Thomas Vanderham olyan leérkezést nyom, hogy váááá.
Írta 2008. március 05. - 14:07

Hát pedig ez van fennt a Csillag étterem januári albumábanSzerintem ennek a képnek pl. az Ildikó nem örülne, ha látná...

Nem én hekkeltem össze a dolgot, és nem is hiszem, hogy le tudnánk venni. Hát ilyen az élet

Írta 2008. március 05. - 14:04

Szerintem ennek a képnek pl. az Ildikó nem örülne, ha látná...
....hádde lila káposztát lila pulcsiban köll enni:-) ...hátmég ha Lillának hívnák....
Ma is és holnap is 7-ig bennt kell legyek--ez a szívás
Írta 2008. március 05. - 13:43

Szerintem ennek a képnek pl. az Ildikó nem örülne, ha látná...
Aktuális civil
Írta 2008. március 05. - 12:12

Nah, már itt is komcsizunk? Te fasiszta!
És ezek jó meleg pulóverek! Jó?
Alakul az ablakon kiugrott srác története.
Kissé másnaposnak érzem magam. Pedig max 1 üveg bort ittam meg...
És ezek jó meleg pulóverek! Jó?

Alakul az ablakon kiugrott srác története.
Kissé másnaposnak érzem magam. Pedig max 1 üveg bort ittam meg...
Írta 2008. március 05. - 09:36

Az öreg komcsi család vacsorázik:-))))) lol-ezek a pulóverek:-)))
Ma reggel meghûjült mindenki--majdnem megint lelecsózták a kocsit hátúlról a zebránál állva--ha nem rakok 1-et és padlógáz akkor annyi! Utána bemérgedtem és kézifékkel vettem az összes kanyart+padlógáz:-) Szépen fordult a kisautó. A buszos is kijött elém a megállóból, hogy JOBBRA indexelt!!!!
Ma reggel meghûjült mindenki--majdnem megint lelecsózták a kocsit hátúlról a zebránál állva--ha nem rakok 1-et és padlógáz akkor annyi! Utána bemérgedtem és kézifékkel vettem az összes kanyart+padlógáz:-) Szépen fordult a kisautó. A buszos is kijött elém a megállóból, hogy JOBBRA indexelt!!!!
Írta 2008. március 05. - 00:23

Ja, szép képei meg szép autója. De állandó nõje az nincs. Mondjuk ilyen munka mellett elég neccess a dolog 
Amúgy bebasztam kicsit.
Ja, és a hétfõi munkáról kiderült, hogy Mission Impossible. Jelenleg nem lehet fájlokat felmásolni a távoli gépekre. Akkor hogy büdös lófaszba fogok akármit is telepíteni???
Amúgy mindenki buzi
Böff. Egészségünkre!

Zap sört ivott, azért vörösebb a feje

Amúgy bebasztam kicsit.
Ja, és a hétfõi munkáról kiderült, hogy Mission Impossible. Jelenleg nem lehet fájlokat felmásolni a távoli gépekre. Akkor hogy büdös lófaszba fogok akármit is telepíteni???
Amúgy mindenki buzi
Böff. Egészségünkre!

Zap sört ivott, azért vörösebb a feje