Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. március 22. - 12:35
Ilyenkor húsvétkor azért ez elég érdekes.
Már nem annyira szakad. Csak szállingózik. De akkor is fos idõ van...
Írta 2008. március 22. - 11:57
Bazz, nem kicsit vagyok szarul.
Most nézem Márinnyó milyen sms-eket küldött... Kéééész!!! Meg Atus is. Hehehe...
Tényleg, Atus, élsz még?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 22. - 11:12
csak dupla adagban:-) a rum pedig 4x adag:-)
Írta 2008. március 22. - 07:07
ludmilla deérk volt..mst értem haza...holnap noegsz welcome patrtyi!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 22. - 03:29
Zs: hétköznapi edzés volt, nem csalás!
Senkinek sem játszik? Sztem jó buli lene... Simán elmennék! Na?! Kis párnacsata, meg pár sör, aztán otthon nagy sonkázás!!!
Amúgy a mai project jó volt! Villány felé már a vonaton ittunk soak, azrán ott mégtöbbet, aztán valahogy haza, de trafik már "hiányos", aztán baráti segítõs action, aztán haza, közben Ildi, meg valami öreg csóka dumált, de nem tiszta az a rész, most itthon, viszont geci sokszor kellett javtanom a szöveget.
Nem tudom miért.
Jenna meg lehet, hogy ízléstelen, de király!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 21. - 23:36
Most a Ghostrider 5-öt nézem, és hááát. Azért elég bááátor a bácsi. Kb. 70km táv kevesebb, mint 15 perc alatt... Mondjuk motorral és autópályán, de azért ott vannak mások is.Tomi: naggyon jó a Getaway, de leginkább az összeállítás része!
Aztán nem motorral, hanem egy fekete Impreza-val szalad a rendõrök elõl Stockholmban. Még helikopterrel is üldözik
Írta 2008. március 21. - 22:30
Mint amilyen az a rock buli volt a Trafficban:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. március 21. - 19:35
estekokkkostrafik?
vs.
ludmilla rákban...
hhmhm
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. március 21. - 18:39
Tomi: naggyon jó a Getaway, de leginkább az összeállítás része!
A japók meg kegyetlenül tudnak vezetni, hogy rohadjanak meg,csak kár hogy nem értem amit mondanak,de annyira gesztikulálnak, hogy ki lehet következtetni! R8 divatkoccsi!!
Tegnap elejtettem a lépcsõházban egy teli kecsaposdobozt! Lerobbant az alja! Jó volt! Helyszínelõk utáni takarítónak éreztem magam!
Írta 2008. március 21. - 18:05
A biomassza meg így van. Rohadékok... Egyébként meg mindenféle növényi hulladék lenne, amit hasznosítanak. De már a Római Klub (http://hu.wikipedia.org/wiki/1968) óta tudjuk, hogy veszélyes a fosszilis anyagok égetése. Szépen elnevezték a fát biomasszának, és ennyi. Már vághatják is. Ja, nem! "Gazdálkodhatnak" vele, bocs.
Ma három darabba törtem a sildem. Ráadásul még csak nem is lefelé, hanem felfelé. De már megkötött a ragasztóanyaggal megerõsített ducttape. Remélem bírja még egy kicsit.
Projecttel öt perccel kerültük egymást. Lehel pályája meg brutál ki van járva. Meg voltak valami arcok is, a komlói fehér Azonic-os srác, asszem Szabados Balázs. Kicsit utaztam mögöttük. Jól esett...
Megyek gyúrni... tésztát a sütihez, mert egy estét pihennie kell a hûtõben, akkor lesz az igazi.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. március 21. - 17:24
Ne csalj, te ráedzettél nálunkHolnap lesz 4-kor párnacsatázás a Széchenyi téren...
Nem megyünk el!?
Írta 2008. március 21. - 15:20
Írta 2008. március 21. - 14:48
Nem megyünk el!?
KEdvcsináló:
A zene nagyon illik hozzá!
00:55-nél a csaj mennyire küldi már a püffölést?! Kéééész...
Írta 2008. március 21. - 13:37
jaja uránpasztilla:D este majd beviszem ludmillára,htáha gáz lesz:D
Írta 2008. március 21. - 12:32
Áááá, sejtettem! De nem mertem leírniSzokás szerint keresd Kokkknál!
Az nem abban a piros tokban volt? Mert azt kölcönadtad nekem a lábtöréskor. Meg volt benne Firefly, meg Szökés. De nem tudom most megnézni, hogy még mindig nálam van-e, mert most nem ott vagyok. Nagyon sürgõs?
Ráér végülis.
Írta 2008. március 21. - 12:28
Emese: ahhha, akkor megvan!
Bazz, vettem üveget, amit ugye kitört a buzi szerelõ és beraktam. Hááát... Nem is egyszerû szépen rakni a gittet baszki. Elég ótvar lett. Még jó, hogy a pince felé van.
Régen volt már Jenna! MEgkockáztatok egy dúúúúrvát!
http://freewicked.co...es/119211-l.jpg
Írta 2008. március 21. - 11:35
Mondjuk az elsõ évadot azt elõkotortam. Az megvolt egy plusz példányban. Igaz, hogy csak angol felirattal, de azon könnyû volt segíteni.
Amúgy a DVD-ken a sorozat azonosításán (24 1x01-1x12, stb.) kívül még van egy sorozatszám is, ami a mappákban való helyét jelöli (S01_001 - S01_008). Szóval amin ez az azonosító rajta van, az saját példány. Amin nincs, az másolat.
Még a végén valakitõl el kell kérnem egy másolatot...
Írta 2008. március 21. - 11:05
Áááá, nem találom a 24 elsõ 4 évadát. És most nem tudom, hogy kölcsön adtam-e valakinek, vagy szimplán valamikor nem raktam vissza a helyére. És most kéne...
Nálam megtalálható az elsõ 3 évad--még ti adtátok ajiba
Írta 2008. március 21. - 10:59
Márió: milyen pasztilla? Cián? Ha szar a helyzet bekened az orrod alatt?
Aktuális civil
Írta 2008. március 21. - 10:49
nekem egy rugóm kallódik valakinél...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére