Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2008. March 22. - 20:05

Hát úgylátszik één vagyok az egyetlen, de nekem ez az IBIS bringa nem tetszik. Persze én nem szeretem az ilyen organikus formákat, meg hajtogatott csöveket..Mindenesetre igényes, az tény.
Meg mi voltmég? nemtom. Mindegy. Esik és hideg van. Nyaffnyaff.
Aktuális civil
Posted 2008. March 22. - 19:58

És Te vagy puding. Vagyis Te nem voltál Vilányban.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. March 22. - 18:47

na este ki?Nogesz most írt hogy itthon van gnú otthon marad este

én egy szelet rántottsajtot ettem...
meg lett egy cc-maraton-kiránduló kis meridám

mee puding vagy!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. March 22. - 18:34

Felvittem bringával bázz.bázz, hogy került oda a kocsid? na mindegy. lényeg, hogy meglett
Megettem a gyümölcssalátát. Pedig azt hittem vacsorára is marad. De egyszer csak elfogyott

Húsvét hétfõn is szar idõ lesz, de én is inkább összesározom a bringát...
Posted 2008. March 22. - 17:34

elmúlt a betegségem és kész.
de azér elég punnyadt vagyok, mer apám megint úgy horkolt mint egy rozmár én meg füldugóval sem bírtam aludni.
húsvét hétfõn locsolás helyett csapatás lesz. majd meglocsolom inkább Teca lányát :koniobijc muhahaha
bázz, hogy került oda a kocsid? na mindegy. lényeg, hogy meglett

kanizsa környékén meg a balaton vonalán ennél jóval több hó volt. szántófõd ki se látszott.
na. tapsifülest a seggetekbe!
Jenna meg kellett. jó az.
Posted 2008. March 22. - 17:20

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. March 22. - 17:07

Emiatt egy még kicsit vár a sör a hûtõben

Lapisnál meg ez van.
Posted 2008. March 22. - 17:02

dolgoznom is kell.
nincs láncterelõm.
pendulum popzene:)
lopes gépét nem értem (viszont szép)
jenna viszont all-in.

Posted 2008. March 22. - 16:50

Még jó, hogy nem lakik messze...
Én meg most vagyok elég szarul. Mennem kellett egy Villányt, ami most a hátam közepére nem hiányzott és mondták, hogy maradjak, mert pár ismerõs épp indult pálinkázni. Majdnem odahánytam.
Pfff... És ma lesz nagy vacsi. Arra sem vágyom annyira.
Posted 2008. March 22. - 16:21

Most jövök rá, hogy ma már nem megyek sehova. Tehát ihatok sört!
Bár már csak 19 doboz van...
Posted 2008. March 22. - 16:12

Ettem apránként és tök jól vagyok! Kemény volt, Márió rohadék vagy! Többet veled sem iszok!
Bódog nyulat!!!!!!!!
Posted 2008. March 22. - 15:51

És csúszik az út picikét

Viszont újabb furcsaságot csinál a kocsi. Indításnál nem ég az izzító visszajelzõje, de útközben idõnként villog, vagy világít. Gyanítom, hogy a múlt heti szereléssel valami meg lett bolygatva. Na majd keddtõl még jobban meg lesz

Posted 2008. March 22. - 15:13

békés húsvétra

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. March 22. - 14:39

Kész a medvehagymakrémleves! Megyek is nyomatni!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. March 22. - 13:55

EgyeNlõre:D ez meg elég megnyerõ kis gép:
http://www.brianlope...008&id=IMG_2945
Bazz, mintha valami iparmûvész ember faragta volna ki. Vagy a természetben nõtt volna. Nagyon szép vonalai vannak...
Posted 2008. March 22. - 13:50

én még nem

ilyenkor kéne legyen sok nézhetõ film dvdn...vagy valakihez átpofátlankodni,akinek szintén herótja van a húsvéttõl..
Posted 2008. March 22. - 13:41

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. March 22. - 13:33

Mert én az elõbb dugtam ki elõször a fejem és váböpiccs!
Ótvaros idõ van, ahogy írta Tomi is.
Nem megyek én sehova...
Egyenlõre.
Posted 2008. March 22. - 12:59

NE ÍRJÁL RUMOT, MERT HÁÁÁÁNYOK!!!
Bazz, nem kicsit vagyok szarul.Délután kéne rehab-kutyázni!
Most nézem Márinnyó milyen sms-eket küldött... Kéééész!!! Meg Atus is. Hehehe...
Tényleg, Atus, élsz még?!
hehhe
kutya mehet nekem is jóreggelt:D
Posted 2008. March 22. - 12:35

Ilyenkor húsvétkor azért ez elég érdekes.
Már nem annyira szakad. Csak szállingózik. De akkor is fos idõ van...