Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
igen! :)

már jobb :)

kéne olyan program amivel particiókat össze lehet voonni adatvesztés nélkül..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Anyám is lebetegedett, így nem hozza magával a Garlock Bushingot a városba, mert nem jön. Ez valami voodoo cucc lehet, lehet nem is kell már nekem. :D

Azok is betegek lesznek, akik olvassák. Elõször a Tibi, most meg a Magoo is... Jajj jajj

Na, akkor szépen menjél el érte, különben mind meghalunk a Garlock Bushing Disease-ben...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: ottvagymár? Írjak? Már írtam is...
Anyám is lebetegedett, így nem hozza magával a Garlock Bushingot a városba, mert nem jön. Ez valami voodoo cucc lehet, lehet nem is kell már nekem. :D

Azok is betegek lesznek, akik olvassák. Elõször a Tibi, most meg a Magoo is... Jajj jajj

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
faszom. belázasodtam...de nem fáj semmi, úgyhogy majd elmúlik.

na Kõszeg

csapassatok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Befosás a karambol!
Bebizbaszoltam a söröktõl.
Csajommal meg fél órát telefonáltam :D
Be volt baszva. De csak holnap lesz afgán szilveszter. Most vásároltak be az afgán csávók. Kemény bázz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem tudom...

megbeszéltük,kidobták már,mert csak két mûanyag vacak volt benne,a másiakt meg ajtó becsukódás elleni kitámasztónak használják :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
be nem tervezett fosás miatti karambol :

http://www.langlovag...eria/1806.shtml

lol.

szerencséje volt, hogy csak könnyebben sérült, de az tuti, hogy befosott :D

Zap hogyan ért ide végül is?

Mário csak nem a szomszédom féle rugóstag?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehe éjlen éljen! :)

kipróbáltam a tagot,hát jóó pedig egy alap fox vanillaR..de még a nem propedálos,szûkszavú foolproof dokumentáicóval és 650-900as rugóval :)

na elmentem rajzolni..archicad rulz fuckk

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
megjött a GARLOCK BUSHING
MUHAHAHAHAHAHA
MUUUUHAAAAHAHAAAHAHAAAAAAAAA

Enyém lesz a világuralom!!!!!

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na megnéztem az összes mai linket. Faszák. Kommentek alább:
---az õrült hittérítõ: elmennék 1 ilyenre, hogy lássam mi a fasz is történik ott
---Nico nagyon érzi a gépet--ezek alá mindegy mit adsz
---Korn az Korn
---erdõ meg nõ
---mittomén

Most meg helyre kell hozzam az MSN em mert 1-ik nap frissítette magát azt azóta nem mûködik, csak ha minden nap újrainstalálom???

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zap: Legyen holnap így elõre és akkor majd csörgetek 11 felé délelõtt.

Tökéletes..

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ezt a szöveget:
A laikusok talán nem tudják, de Baranya erdeiben jelenleg is folyamatosan zajlanak az erdõfelújítási munkák
Kiváncsi leszek, mikor lesz makk simogató akció! ;)

Kéne valamit enni este elõtt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Zap: Legyen holnap így elõre és akkor majd csörgetek 11 felé délelõtt.

Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekünk a mikrónk csak mindig nagyon felmelegíti a hurkát. Aztán megégeti a számat. Iszom is rá a hideg sört hirtelen! De az isten fáját az ilyen ördögi szerkezeteknek! Egészen biztos, hogy az ördög mûve ez! Szikrát hány, meg meleget csinál...

Na megyek postára és befizetem a teljeseítményadót. 2400Ft!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jah nekünk is mindenre csinálja kb 5mp után. a jobb oldalából jön ki a cucc. de be se kapcsolom inkább. kávéscsésze majdnem felborult benne

holnap Kõszeg

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Így ám! Ma vagy holnap, nekem is tökmindegy!

mikrónk nekünk is csinálta, de nem folyamatosan csak úgy néha, persze nem fémre, mindenféle mûanyagtárgyra, de már nem csinálja azthiszem egyfajta öngyógyulás ment rajta végbe!
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah

Márinyó elsõ segély vagy elsõsegély? :D

beszart a mikrónk. akármit teszek bele, olyan mintha a benn lévõ bármire ívet húzna. amúgy állatul néz ki :D

suliba meg eresztett a medence és jöttek a lánglovagok szivattyúzni a jó 1m magas vizet. ja és senki nem mehetett ki dohányozni az udvarra, mer feljelentik az iskolát :D

na ebéd

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:)

királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jólvan addig megoldom a ViewState-ek kezelését.
Bár igazából nem én vagyok a cégnél a .NET guru, de bazz.
Kedvem lenne most felállni az asztaltól, és nyomni egy uránváros összevisszát...

ellenben aminek örülök h van tagom,aminek nem hogy 7ig az elsõ segélyen fogok rohadni ..

Húbazz, eltartott egy ideig, amíg ezt megfejtettem.
Elõször olyasmit értelmeztem, hogy valami segélyre vársz a rugóstag miatt, ami vagy egy hét múlva, vagy 7én jön meg. Hát izé...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
biztos rossz indulatú vagyok,de észre lehetne vennei ha Nico egy fox vagy 888 al jönne ugyan itt?

ellenben aminek örülök h van tagom,aminek nem hogy 7ig az elsõ segélyen fogok rohadni ..