Rock&Roll ! ![]()
7-fél 8 Cooltour Caffe!
Emelet! ![]()
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Árvatransz!
Elküldöd őket a címre, felveszi a csomagot és hazahozzák Kovácsszénájára.
Nekem egy váz kb. 15 000 volt, egy villa pedig 11 000.
Ez a cikk igaz, de már az is szar, hogy valami újságíró összeszedi, hogy mitől érezheted szarul magad.
Shoshi módosította - 2013. november 19. - 08:20
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Niggerek!
Van valakinek tapasztalata hogy Angliából, mennyibe kerül egy bringát hazaküldeni?
Kaptam egy bringát, csak haza kellene juttatni.
amcsiból tudom mi mennyi de UK-ból tököm, tudja meg bringa asse tudom mekkora dobozba lehet bepréselni.. stb..
Dankeserge..
P
van nekik depójuk, ahová csak be kell küldetni a csomagot, ők meg hazadobják pár napon belül a kért címre. asszem 10 kilóig 25gbp.
Niggerek!
Van valakinek tapasztalata hogy Angliából, mennyibe kerül egy bringát hazaküldeni?
amcsiból tudom mi mennyi de UK-ból tököm, tudja meg bringa asse tudom mekkora dobozba lehet bepréselni.. stb..
Dankeserge..
P
Big Ferivel beszélj Komlón, ő profi ebben.
Niggerek!
Dankeserge..
P
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
ja, és erősen ajánlott a Touching The Void című dokumentumfilm megtekintése! hegymászós trú sztori és eléggé félelmetes..
Nemrég néztük meg itthon, tényleg jó kis film.
Én nagyon balfasz vagyok, és örülök, ha összejön 2 kör. De majd járunk rendszeresen, és akkor talán lesz majd fejlődés...
nyáron az sxel azért 4-5 kör után már rendesen visitani tudtam volna..3volt kb a kényelmes..de imádom .)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
baz.. akkor pont elkerültük egymást. mi kb 11 körül indultunk itthonról.
3 kör pedig nekünk is eléggé nyögvenyelős, és elfáradós.. speciel én nem vagyok valami ügyes, így csak egy-egy nagyon jó pillanatomban tudok manuálozni, ami nélkül lehetetlen szépen végigmenni a pályán. plusz ugye láncunk sincs, így csalni sem lehet..
aha, 9-től negyed 12-ig!
délelőtt jobb, akkor nincs senki.
megyünk jövő héten is, jó lenne összeszervezni össznépire...
hát, a 2 még csak csak belefér, a 3. kör már full szenvedés és hibahalmozás! ![]()
hány kört tudtok menni egy "levegővel" ?)
jah, elég kemény volt.. Kokk, ti voltatok?
ja, és erősen ajánlott a Touching The Void című dokumentumfilm megtekintése! hegymászós trú sztori és eléggé félelmetes..
Hát a pumptrack-en lealáztak minket a 9-10 éves kiscsávók ![]()
De azért jó volt. 3 emberre egy bringa tökéletesen elég, legalább lehet pihenni ![]()