Jó driftelős perec is sikerült!

téényleg!!
ezt teljesen el is felejtettem, de most visítok rajta
Gabi meg csak pislog. és ennek így is kell lennie
Toronte kolléga! mikor randizzunk a fülessel kapcsolatban?
Mondj egy mikor meg egy holt valamikor hétköznap 5 után és odaviszem. Belváros-Uránváros-Patacs környékén mozgok általában.
Milyen tetőcsúszásgátlót csinálsz drótkötélből?
Hát a pince tetején 2 gerenda alja kicsúszott olyan 20centire a fal síkjából. Úgy mint amikor a jégen szétcsúszik az ember lába.
Ezt kéne még a hó előtt megállítani, hogy ne tudjon tovább csúszni, esetleg kicsit visszahúzni, ha lehet. De nem tűnik túl egyszerűnek a dolog. Ha már kibírja a telet, az már egy jó eredmény lesz.
Mindenesetre a gerende alján átfűzöm a drótkötelet, aztán mefeszítem, és meglátom mi lesz.
Igazából le kéne szedni a cserepeket, újralécezni, és talán jó lenne még pár évig.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Vettem egy mérleget. Kiderült, hogy 10,9 kila a bringám, ami meglepő, mert 10,9 nem minősül annak.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Jeee, volt a Baumaxban 12es kötélszorító! Holnap akkor végre összerakom a tető csúszás gátló akadályt
Persze gecidrága volt. Leírni is fáj, hogy a Komprádorban kb. 100as darabja, ezt meg 700ért vettem. De legalább meglesz csinálva.
Meg egy flexet is beújítottam, mert a drótkötelet kicsit nehéz fűrésszel elvágni...
De nem akarok még havat, mert pumptrack-re kéne még menni. Vagy csináljon már valaki itthon is betonost, mint Svájcban...
Ez meg nagyon ehehehehe: http://amperklub.hu/.../ludmilla/4.jpg
tomidny módosította - 2013. november 23. - 21:16
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
És 41 Panamera van használtautón !
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
az enyém is halva született négerbaba volt:( egy kicsit hagytam pihenni a tálcán-legyen ideje tengeralattjáróvá fejlődnie, aztán megtusoltattam picit, majd végleg útjára engedtem a hűs habokba. küldtem utána vitorlát is, hátha egyszer felszínre ér és szüksége lesz a szél erejére megint, mint a születése előtti időkben. még a rám oly' jellemző szignóval is elláttam a vitorlákat, tudja meg a világ, merre jár a kishajó! ámen.
bazmeg....
téényleg!! ezt teljesen el is felejtettem, de most visítok rajta
Gabi meg csak pislog. és ennek így is kell lennie
Toronte kolléga! mikor randizzunk a fülessel kapcsolatban?
Nincsen semmi bajom
Odaértem még zárás előtt a Komprádorba, aztán vettem minden szart, és kiderült, hogy az egyik basz az nem jó, és most nem tudok másikat venni. Mert nem volt méret, aztán azt okoskodtuk, hogy talán jó lesz az egyel kisebb is, de a faszt. A 12es drótkötelet nem fogja meg a 10es szorító. De nem tudom honnan szerzek olyat ami igen. Faszom. Lehet próbálok szerezni 10es drótkötelet inkább.
De a bádogokat feltettem a tetőre jól.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Hát én nem tudom. Megilyedtem a kakámtól!
az enyém is halva született négerbaba volt:( egy kicsit hagytam pihenni a tálcán-legyen ideje tengeralattjáróvá fejlődnie, aztán megtusoltattam picit, majd végleg útjára engedtem a hűs habokba. küldtem utána vitorlát is, hátha egyszer felszínre ér és szüksége lesz a szél erejére megint, mint a születése előtti időkben. még a rám oly' jellemző szignóval is elláttam a vitorlákat, tudja meg a világ, merre jár a kishajó! ámen.
csapatásveretés jó volt! de ez a vizes-leveles-köves talaj ez azér csúszik. minden évben meglepetést okoz!
jah, legyen hagyományteremtő a dolog! különbenis megtanultam, hogy a szociális ivás az jó és ettől nem leszünk alkoholisták.