Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Gút a morgen vagyis az lesz, elhúzunk csajommal Étkezőbe angol reggelizni. Aztán megnézzük a Kikeletet, hogy oda menjünk-e 3 napot hemperegni vagy a Makárba.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

mostmá mindegy...mit van mittenni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ja, délelőtt pump, aztán délután alszok.

Magashegyi jobban szól koncerten, mint albumban, és amúgy fura minden.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

délelőtt meg pumptrack!
mi 9-re már megyünk... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Holnap kis tekerős tekerés kinél játszik?
2 körül indulnánk páran!
:)

jelen

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Holnap kis tekerős tekerés kinél játszik?
2 körül indulnánk páran!
:)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nna.

én vótam egy tubes-lapis-kisrét-vízműdombot, aztán tök jól sikerült. most jó.

és meglepően meleg van.

most pedig elhúztam pestre!

Magoo módosította - 2013. november 16. - 13:42

• Mester14 kedveli ezt

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

http://szuperblog.hu...b-popomustraja/

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Need fo Speed Shanghai vége, nagyon kemény, amikor a két hetes XF Jaguarral haladsz az autópályán, és elcsapat melletted egy GTI és egy EVO egymást üldözve :) !

Hamarosan otthon...

Shoshi módosította - 2013. november 16. - 07:39

• Lipi kedveli ezt

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

van esetleg valakinek agybedugós fülese, amihez kapott különböző méretű kis pót gumibaszokat? sikerült elhagynom az enyémről az egyiket, így most nem tudom használni. pedig kék.

találtam!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Thor 2 egész jó volt és bazz..Kat Dennings bejön .)

Gólyabál nem volt jó..m

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Marha furcsa alakjuk van ezeknek, ilyen még nem volt a fülemben, nem merném berendelni, csak úgy. Volt 1-2 éve szivacsborítású, az bejött, úgy beszorult, szt' ottmaradt.

deathcode módosította - 2013. november 14. - 22:34

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

ez a kerékszett ez nem. annyira nem jön be ez a reteszelő mechanizmus. enyém most jó lett az új kazettával.

759.jpg

ja, hát Mof rugóstagjába nem karcolás volt, hanem mélyszántás. elég durván nézett ki.

nekem meg ilyen van e:

http://www.samsung.c...uetooth-headset

Magoo módosította - 2013. november 14. - 18:12

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Magoooo iylet kelettt volna vegyéé

vagy Enve

http://www.bikemag.c...35-mx-wheelset/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

no nyertünk valami cuccot ezzel az esettanulmánnyal és mostantól tudok közkonyha finanszírozást írni :D

hét

vgére nekem jó, nem iszok .

ma 

mag jó gólyabál meg thor 2 :)

Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme (Live Test 6) www.youtube.comWatch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you... :)

albertfish módosította - 2013. november 14. - 17:14

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Azért figyelgesd, hogy nem húz-e ki több cuccost a karc körül. Nem kell néha ráfújni? Én még mindig azt mondom, hogy érdemesebb lenne továbbadni, mielőtt megeszi a tömítést és megint költhetsz rá. Sajnos a karc pont akkora, hogy már kihat a tömítésre, de túl kicsi ahhoz, hogy jól megmaradjon benne a javítóanyag...

filmes módosította - 2013. november 14. - 15:10

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Szabados Balazs javitotta, a cucc pedig nem a csillapitasbol folydogalo olaj, hanem a legkamraban talalhato float fluid, amit egeszen normalisan dolgoz ki magabol a renCer ;) ha szaraz volna, kene neki AZ ujabb adag..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Megcsináltam a gázpedált, remélem tartós lesz a cateye gumi :D

Aztán a bal hátsó ajtóban is szétjött a központizár vezetéke, azt is összekötöttem újra.

De a bal oldali küszöb elég szarul néz ki. Az ajtó amit alul javítottak szépen leszedte a festéket, aztán a víz kikezdte az egészet. Tavasszal lehet majd cserélni :(

Nem is tudtam, hogy Mof karcos DHX-et vett. Megnéztem, az a tag eléggé fossa is az olajat, a karcot látszik, hogy próbálták javítani, de nem hogy a körmöm megakad, de ujjbeggyel is simán lehet érezni. Szépen ki fogja készíteni a szimeringet... Én földugtam volna túlfolyóstól az eladónak...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

8k

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

És amúgy mennyi volt? Enyém 4,5K volt, de a MMarktban 6K-ért megy... hehe.