az angliábol rendelt és mûködésképtelenség miatt visszaküldött electric kutya pásztor kütyü,
te, ez hogy mûködik?
az angliábol rendelt és mûködésképtelenség miatt visszaküldött electric kutya pásztor kütyü,
Hát geci, ez nagyon jóóó!1 DB gondosan becsomagolt KASZAKÕ (photo coming soon)
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
De nem, mert eddig csak annyit írt a rendszer, hogy beérkezett Magyarországra. A decemberi csomag az pl. a Parcelforce rendszerében úgy nézett ki, hogy beérkezett 5-én hajnalban, meg 6-án hajnalban is, és 6-án volt még két esemény, hogy kiszállítás alatt, és átvette.Hádee a Wuff írta már, hogy kiszállítás alatt....
Na és egyébként milyen?
Shoshi, a reális az, hogy neki 43, nekem 45, szal ahhoz még sokat kell rohadnia a nagylábujjamnak, hogy beleférjen!
De még mindig nem tudom a megoldást. Mert cipõt azért necces próba nélkül venni.
Aktuális civil
elvileg itt az okt hivatal lapján találsz olyen menüpontot ahol tudsz jelentkezni (tavaly asszem 12K volt a díja) kitöltöd, kinyomtatod (postán kell küldeni vmit) aztán majd küldenek levelet hogy melyik középiskolába mikor jelenj meg .....Errõl jut eszembe, hogy és hol lehet emelt szintû érettségit tenni? Csak tegnap szembesültem a pontszámítási rendszerrel is
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
KI hogy tudja--most akkor kötelezõ a bukó síelésnél és CSAK az Oszrákiában?
Ja... megvan, mert nem outbound from GLS location... ahhhaaaaa. Jóvan.
Jeeeeee! Lószart nem érnek a csomagkövetõs rendszerek. Itten van a cucc, most vágom szét
Hogy lehet ilyet rendelni? Mármint cipõt?
Mi van, ha nem jó a méret?
Visszaküldöm és kicserélik?[/COLOR]
Aktuális civil
itt jegyezném meg, mielõtt kokk bevédi a színt, hogy VÁZON tetszik:D
meg is kértem a kezét(biztos a sok jágertõl lehetett)
Kírának is Bóldogat!
aszszem az én voltam
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil