Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, akkor nem viszem.

Atus, valamikor azt a kis csövet is kicserélnéd, ha Peti szerez?
Majd megsürgetem.
Meg a Ford is... :P
Holnap lesz átírva a kocsi.
Thx!

Most össze kell szednem magam, mert Kírának ma van a születésnapja, aztán muterjával csináltak valami 6 fogásos vacsorát.
Viszek bort, halálra kajálom magam és holnap megint alig tudok majd mozdulni.
Szép kilátások. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Tomi; boltban is megkérdezheted lehet, hogy olcsóbb,mint bontóban! Jártam már így!

Zapnak intézõdik agumileszorítóbizbasz,csak nem tudom mikor ér ide:(! Geciputtonymagyaralkatrészellátás!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát kösz a felajánlást, de nem lesz idõm tekerni, így nem használnám :( szal ne bonyolítsuk a telefonbizniszedet :)

Nagyon jót bótot csináltam ma az OBI-ban. Az ajtó felett van egy kis lámpám, halogén izzó kell bele, elmentem, h veszek, volt is, két darabos csomagban volt, 1.400ért. De! Volt ugyanolyan lámpa, mint ami nekem van, izzóval 695-ért :) most ugyan van egy felesleges lámpám, de van izzó is :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem sztem kedden vagy szerdán föl kell ugranom a telefon miatt.
Vigyem el?
Vagy kibírod még pár napig? :)

Holnap lemosom én is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én mindjárt indulok bringát mosni, jesszzz... végre visszarakták a kézimosót az OMV-hez... mert leszedték múltkor a hidegben, nehogy megfagyjon. A' Óriás meg annyira mocskos, h ha csak megmozdítom hullik le róla a sár... Már nem is tudom milyen színe volt eredetileg :)

Tomi, hétfõre megjön a csomag? Mondjuk mindegy, mert csak pénteken megyek haza, szal ráér.. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg már kezdtem aggódni, hogy megint nem fizettem be... :)
Bár azt ki szokta írni.

Jah, nekem is volt mit csinálnom.
De nem vittem túlzásba.
Még a bringát sem mostam le.
Lusta vagyok.
És még vissza van a tavaszi fáradtság. :P

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jah, elkezdett szarakodni a net, de legalább rá voltam kényszerülve, hogy kimenjek szerelni.
Sajnos az ablaktörlõ kapcsolót valószínûleg cserélni fogom. Eltört benne egy kis réz bizbasz. Holnap vagy kedden megnézem bontóban.
A bal hátsó ajtóban meg szétjött a drót, azért nem nyitott/csukott a központi zár, de most már jó.

Ja, és ha nem csak 1-2 emberrel mész, akkor elég nagy autó kell, hogy minden bringa beférjen. Szóval az nem mindig opció. Persze én is lehajtom sokszor a hátsó üléseket, és bedobom a bringát, de a vonóhorogra kb. ugyanannyi idõ felrakni a tartót, és rá a bringát ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
http://webisztan.blo...magyar_internet

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Össze-vissza szarakodik net.
Elmegy, aztán visszajön, de csak pár percre.
Ráadásul a telefont sem tudtam megbuherálni másik géppel...

Ejjj.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi baja a ruhájának? Kezdem azt hinni, h te nem kedveled a TLD-t :)

És ami a legjobb a mában, hogy ma van. Nem másnap... :D Annyit gyalogoltam iccaka, h nem volt idõm inni... de azért volt szemeteskukán kevert pezsgõredbull mûanyagpohárból, ahogy régen :D fujj..

Edit. Egészen hallgatható az új AC/DC album...

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ez iszonyat!
nagy király, csak a ruhája rettenet:D
bringát hátulra, nekem bevállt, viszont a fényezést télleg összebassza a spanifer.
régebben én is szétkaptam ,de macera.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
komolyan dönt:

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azért a királyságot akkor is Zapat mondta! ;)
Bringát se mögé, se rá, csak bele...
Még ha szét is kell szedni hozzá.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha attól fosnék, hogy belémjön hátulról valaki, akkor soha semmit sem mernék a csomagtartóba rakni ;)
Amúgy van olyan vonóhorogra szerelhetõ, amit meg lehet billenteni, és hozzáférsz a csomagtartóhoz. A hátsó ajtóra szerelhetõket, meg lehet nyitni az ajtóval együtt. A kombiban meg nem kell kinyitni a csomagtartó ajtót, hogy hozzáférj a cuccokhoz :D

Én ma nem bringázok, csak kocsit szerelek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
okk,megnézem mik vannak!

bringa neme ma sztornó,pihi meg takarítás,úgy néz ki a lakás mintha valami party lett volna :D

vonohorgom nincs,de Attus,talán tusz erre valami megoldást :)
tetõre tuti nem teszem,kétlem hogy ott jobb helye lenne,szerintem csak hátra!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
he

én meg havat akarok

fél2kor startolunk újh1rõl vazze. ha vki jönne az szóljon, mer amúgy nem megyünk ló fele. lapis, tubes irányába tartunk majd, befejezés tecánál.

én fosnék ha hátul lenne a bringám. ráadásul ha vmi kell a csomagartóból amit nem érsz el bentrõl, akkor pakolhatod le. tisztességes karambolnál meg leesika bringa a tetõrõl, és nem begyûrõdik 2 kocsi közé, persze burulásnál szívás. 2szer jöttek belénk hátulról, ha fönnt ott van a bringa az szopás lett volna, vázat, telót simán el tudta volna törni, ráadásul nemtom mit szólna hozzá a biztosító...szal én csak tetõre rakom, inkább legyen magasabb 1 méterrel és fogyasszon többet 1 literre, nyugodtabb vagyok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A legkirályabb bedobni a kombiba! :)

Déli oldal teljesen száraz néhány pont optimális nedvességtartalmú kanyarral. Aki teheti menjen, mer jó végre, hogy nem fagy ki az ember fogsora az arcából.

Tényleg Attus jövõ héten mostmár tényleg betámadlak ezzel a tartó dologgal.

Aktuális civil

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Szép jó napot!

Bringatartó csak hátra szerintem!Két nagybringa felfér,de kell felsõcsõ rörzítõ!!!
Kibírta Mariborig meg vissza a két rombolót,és Dusán nem kimélte a sebességet meg az utat!!!
De ha kerekeket kiveszed akkor az igazán fasza és felfér 3 brinyó is a súly miatt!!15 forint a Császár mûvekben egy ilyen állítható!Mindenre jó!!:chin:

Menjünk ma is bringázni 1-fél 2-2 Körül!!!Nincs sár!!!Csak bebeszélitek magatoknak!!:fucku:

Tominak azért igaza van!!Ha van vonóhorog ,az a király!!De hátul!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nemtom, szerintem a vonóhorogra szerelhetõ a legjobb megoldás.
- nem karcolja a fényezést (azért hiába van gumi, ha poros a felület, akkor karcolni fog)
- nem növeli meg a kocsi magasságát 1 méterrel (az erdei úton belógó ágak úgy letépik, hogy csak lesel)
- nem kell gecimagasra emelni a bringát (nincs mindennap CM ;) )
- és a leggyorsabb felrakni, levenni a tartót is
Tisztességes karambolnál meg kb. tökmindegy hol a bringa.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó reggelt,

nekem is ilye(smi) van, de nem a legjobb. össztelós vázakhoz kimondottan szar. kellene venni hozzá felsõcsõ adaptert is. szvsz a három bringa meg csak álom max 2. mondjuk én csak itt a városban használom, messzire megyek akkor utastér.
Sei, soku Si.