Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
normálisan vezetve elmegy az 10el is vegyesben ;) mondjuk az sem kevés, de akkor is kéne :D

apró a napiszaron:

http://www.napiszar....01/sikosito.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

14 274 Ft lenne a kötelezõje, negyedévent, inkasszóval. nagyon akarom :)

http://www.hasznalta...lvo_850gle_1993

kb a fogyasztása is ennyi literben :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mibõl látod, hogy elöl téli van? Szerintem mind a 4 nyári gumi volt ;)
Mondjuk jégen majdnem mindegy...

http://www.langlovag...arsuzuki_23.jpg

az nem nyári ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

ez meg baszki 3 gyerekkel ment és hátul nyári, elöl téli gumival...az ilyet sosem értem, egy kisebb koccanás árából lehet kapni + 2 téli gumit. ez meg ennyi gyerekkel kockáztat...nem éri meg.

http://www.langlovag...ia/2895_0.shtml

Mibõl látod, hogy elöl téli van? Szerintem mind a 4 nyári gumi volt ;)
Mondjuk jégen majdnem mindegy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
14 274 Ft lenne a kötelezõje, negyedévent, inkasszóval. nagyon akarom :)

http://www.hasznalta...lvo_850gle_1993

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Hát igen, eszembe se jutott volna hogy ne a postával küldjem, sajna.

Kutyakerítés ELMÉLETILEG ugy, hogy a kuty nyakába vevõ van és a földbe meg egy draut fut amin jel megy és ha közel megy , a nyaki cucc shockol meg sípol ,i gy a kuty elõbb utóbb nem közeliti meg a telekhatárban flöld alatt futo frontvonalat.
GYAKORLATILAG ez a modell annyit tudott hogy a kutyáim összevissza roangáltak a random bekapcsolo és villámokat szóró kütyütõl. full pánik volt , szegény bullom lapította a füleit aszitte itt az armageddon..:)

Tomiy faja a bringa,

A kaszakõdíler meg Nyirturai, 15 -én Eged DH, ha másért nem EZÉRT felmegyek...
Valaki? 14 szombat indulás, 15 vas . verseny. szállás no panzió sátor. 14 én fakultativ kiruccanás Nyirturára, pedálért:)

Egyeztessünk a részletekrõl,engem is érdekelen!
Meg más miatt is akarok majd beszélni!

Van ennke valami hivatalos oldala?

Ezt meg ki kéne próbálni :D
http://www.gazpiszto...hw94/hw94_1.jpg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Szép ugratás :D

cseszki az igen! nem kicsit mehetett gyorsan, örülhet, hogy nem 1 méterrel lejjebb talált be. biztosítónál biztos furcsán néznek majd, hogy hogy rákba lehet megrongálni egy templomtetõt :D

Tomi szerintem átütõ tengely miatt az elsõ féked is jobban fog fogni.

ez meg baszki 3 gyerekkel ment és hátul nyári, elöl téli gumival...az ilyet sosem értem, egy kisebb koccanás árából lehet kapni + 2 téli gumit. ez meg ennyi gyerekkel kockáztat...nem éri meg.

http://www.langlovag...ia/2895_0.shtml

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gta 5. :)
4ben még nem törik a tetõ. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szép ugratás :D

Bazz engem meg szopat a programom. De gecire. És olyan kis lófasz helyen, hogy mindjárt idegbajt fogok kapni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mentünk egy rohadtat a kutyákkal hegy felé.
Nagyon jó idõ van mozogni, de azért csalóka a napsütés, mert még hûvös van.
Jól esett.

Kéne minden nap legalább ennyi!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jéé, most bezzeg megjelentek a hiányzó események a GLS rendszerében. A reggeli érkezés a pécsi depóba, meg kézbesítésre átvéve...

Amúgy tényleg elég szarul aludtam este :D
Lefeküdtem fél1kor, aztán felébredtem fél2kor. Kis netezés, olvasás, aztán forgolódás. 7kor megintfelébredtem, ránéztem a GLS-re, hogy elindult-e a csomag, de semmi. Aztán 8kor ugyanez. 9kor végre felkeltem, és 10 elõtt kicsivel, amikor már majdnem feladtam az egészet, és eljöttem volna dolgozni megállt a GLS furgon a ház elõtt.

Ja, és most csak bebasztam hátra a bringát, nem raktam fel a tartót, mert a Pedálnál szar azzal parkolni...
Beállni beáll akárhova ahova befér a kocsi, de múltkor is majdnem ráültem a mögöttem álló kocsira, miközben szedtem le a bringát :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Te Dusán!

Neked van ekkora érzéked a neten vásárláshoz, vagy ennyire kisiklott a világ, mióta utoljára rendeltem? :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én a répáshutai fórumtalálkozón gondolkodok, de egyenlõre nem nagyon érzem úgy, hogy kihagyhatatlan lenne. Inkább megyek majd 10 Jakab-hegyet, meg 5 TV-tornyot azon a hétvégén. De leginkább a héten.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Hát igen, eszembe se jutott volna hogy ne a postával küldjem, sajna.

Kutyakerítés ELMÉLETILEG ugy, hogy a kuty nyakába vevõ van és a földbe meg egy draut fut amin jel megy és ha közel megy , a nyaki cucc shockol meg sípol ,i gy a kuty elõbb utóbb nem közeliti meg a telekhatárban flöld alatt futo frontvonalat.
GYAKORLATILAG ez a modell annyit tudott hogy a kutyáim összevissza roangáltak a random bekapcsolo és villámokat szóró kütyütõl. full pánik volt , szegény bullom lapította a füleit aszitte itt az armageddon..:)

Tomiy faja a bringa,

A kaszakõdíler meg Nyirturai, 15 -én Eged DH, ha másért nem EZÉRT felmegyek...
Valaki? 14 szombat indulás, 15 vas . verseny. szállás no panzió sátor. 14 én fakultativ kiruccanás Nyirturára, pedálért:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ment vele õ is 10m-t :D
Ja, kéne valami narancssárga hátra. De a nyereg az pont nem látszik. Le kéne fújni naracssárgára a láncvillát, támvillát...
Áh, de most tökmindegy. A lényeg, hogy tesztelni kell. Majd nézegetek CRC naracssárga cuccokat ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem is rossz!
Vegyél narancs nyerget! :D

Zap hogy tesztelte? :wtf:

Ja értés.
Akkor majd utána olvasgatok, mert a FreeRider tetszik.
Úgyhogy veszek.
StipiStop!

Lemostam a nagybringát.
De nem nagyon.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, most már így néz ki a bringa :D
Gecijóóóó! Mentem vele kb. 10 métert, de majd este elmegyek egy rövid Éger-tetõs körre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem azt mondják meg, hanem, hogy hányasnak felel meg, vagy lemérik a betétet, meg ilyenek...

Émmá tesztrájdoltam a narancssárgaságot.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

te, ez hogy mûködik?

Sehogy, mert lenyúlták!!! :D

Giga LOL!!!
Kaszakõ???
HEHEHEHEHE...
Tudd meg a címét, aztán megkeressük!
Úgyis hajtani kell az Audit! ;)

Teló meg szép, kíváncsi leszek a sok kékkel milyen.

Autóátírás meg SUCK!
Olyan címeken húznak le, hogy az már hihetetlen.

A Ford szélvédõjére meg valami pöcs egy igen méretes kutyaszart produkált.
Mondjuk muter tényleg elég bénán parkolt vele, de azért ez milyen már?

Zapat, fórumon megmondják, hogy hányas a lában?
Ezek szerint még a bikemag fórumnál is vannak okosabb fórumok.
:P:p:p

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
höhh

hát akko van teló van gatya, meg nekem is pedálom, markolatom meg pólóm. gerely.

én meg se néztem a gls csomagkövetõjét, mert mikor ebike-ról rendeltem, akkor sem ért semmit. meg jobb a meglepetés :D

na és Tomi belepurcintottál már AW gatyájába? :D

fasza idõ van

azok a cipõk bringázós cipõk? mer amúgy elég rusnyák, de ha bringázni jó akkor kit érdekel hogy néz ki.