Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na le kell vinnem egy karton bort Sikondára.
Megyek a hegyen keresztül, aztán jelentek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Erre havas esõ...

Rohadtul nincs kedvem semmihez, pedig nem piáztam tegnap...:D
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt nálunk havat kell lapátolni rendesen. Följebb még több a hó.
És még mindig esik itt a hó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomi!
Az is szar, amikor csíp a reggeli szar!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Fent vajon mennyi hó van és milyen idõ? Mi esik ott?
Mert a városban egész éjjel esõ esett...

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
undorító fos idõ van. itt csak azért maradt meg a hó, mer gyorsan esett. de olvad az egész.

kéne bringázni, mer fönnt biztos jobb, de mire leérek a városba elázok.

bahh

Kötelezõ, súlyadó, amortizáció, stb, és plusz 2-3e-t rádobhatsz még erre az útra ;)

kötelezõ 6000Ft/né, az évente 24000Ft. Súlyadó 15000Ft egy évre. az mind 39000Ft évente. osztom 360-al, az 108,3Ft egy napra. és azt akkor is ki kéne fizetni, ha vonattal mennék szal mindegy. amortizáció meg egy öreg opelre nemtom mennyi, nem hiszem, hogy túl sok, de mivel többletfogyasztással számoltam még így is kb egál...szal én nem vagyok meggyõzve ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aztajóbüdöskurvaélet!
Fáj a fejem, erre most csörög a telefonom, hogy jönnének vacsorázni hozzánk 10-en.
Hát nem tudja, hogy ma délig ne hívjon senki?
E.

Jaja, 3 évig nekem is jó volt, de mittudom én.
Pár pálinka után egész frappáns ötlet ám az ilyen régi szép idõk felidézése... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Nem baj, csak éppen elõrevetít egy reinstall-t...

Tnap Zap is eztmondta.. de és akkor most az a kérdésem, hogy Teca gépe után esetleg a mi gépünket is meg tudod nézni? Sör van! Vagy ami kell... veszek bele egy másik vinyót is pluszba, h tárolják máshol a cuccaikat. Ehh.. Értesíccs pls, ha van rá kapacitásod...! Kösziii

Nekem meg geci sok használatlan gumim van, de bringára jók csak, kúrni nem és dolgozzatok, mert cél nélkül bepálinkáztok és hol köttök ki? Na hol bazdmeg? Sörházban!
Leglább 3 éve nem voltam és hát semmit sem változott. De full semmit. A 16os átlageletkor fix, csak az arcok cserélõdtek, mert azok már öreg 19 évesek lettek, akik voltak.
Ne menjetek oda!
Soha többet!
LOL!

De hogy nem basszák meg a hülye kiscsajokat, hihetetelen.
Aztám menne a sírás.
Mini szoknya, vbk, rázza magát, aztán csodálkozik, ha márinnyó büntet. Picsák.

Na elhúzok, szellõztetetek cefrét, hogy holnap ne hányjak mikor kéziféket rángatok, mert kurvára nem úgy néz ki hogy még egy napot itthon rohadok, azbeztmegbassza!

Kokk, ejjj... Márinyó büntette a picsákat?! Én nem értem, hogy lehet lekeveredni Sörházba... én nem voltam legalább 4 éve, és az nekem jó :) De látom, azért jól szórakoztatok.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem meg geci sok használatlan gumim van, de bringára jók csak, kúrni nem és dolgozzatok, mert cél nélkül bepálinkáztok és hol köttök ki? Na hol bazdmeg? Sörházban!
Leglább 3 éve nem voltam és hát semmit sem változott. De full semmit. A 16os átlageletkor fix, csak az arcok cserélõdtek, mert azok már öreg 19 évesek lettek, akik voltak.
Ne menjetek oda!
Soha többet!
LOL!

Mentem volna csúszkálni.
Napkin meg széjjelrütyütyüüüztetné a kis ódit!
Milyet csattan az?
Tuckost kap a buzi evo?
Kéne! :D

De hogy nem basszák meg a hülye kiscsajokat, hihetetelen.
Aztám menne a sírás.
Mini szoknya, vbk, rázza magát, aztán csodálkozik, ha márinnyó büntet. Picsák.

Na elhúzok, szellõztetetek cefrét, hogy holnap ne hányjak mikor kéziféket rángatok, mert kurvára nem úgy néz ki hogy még egy napot itthon rohadok, azbeztmegbassza!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Odakint scrollozik a hó :D

Nekem csak egy szimplafalú gumim van ami nem kopott, de az a szimpla fal is ragasztott már...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
most voltam hegyen,van hó sok, JÓ.
Atish, mivan a tudatommal? : ) éékszíjat inkább, ne véleményt:D
Fish, viszek játékot, mer van pár amit már nem használ a gyerkõcöm.
Preznek meg minek a fék egyáltalán?
itt a makáron iszonyat szélvihar van és visszafuj a kéményem.. fcuk!
A kutyám meg épp rosszat álmodik..

HOLNAP SNOWRIDE%!!%!%! svábe szpész! (mer nincs más ami nem kopott)

puna, ni! ..i.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi!
Bikemag fórum komform lett a bringád az avataron...

Mévan, nemértem? Kell rá pina?
ûAmúgy kösz a segítséget!

Tomi, MSN-re nem tudsz felmenni egy kicsit?! Ja, nem is online itt a fórumon.. de ha leszel.. akkor majd

Vagy akárki, aki ért hozzá, ha a vindóz azt írja ki, h rakjam be a telepítõ lemezt mert elbaszódott vmi config/system fájl, az ugye baj?!

Nem baj, csak éppen elõrevetít egy reinstall-t...

Tomi,nagyon szenvedsz!

Netuddmeg! Tényleg szar minden. De a hó azért ilyen szarul is jószar.

kíváncsiságból kiszámoltam pontosan:

Kötelezõ, súlyadó, amortizáció, stb, és plusz 2-3e-t rádobhatsz még erre az útra ;)

Na, ez is megvolna.
Azért az kemény, hogy a Google találtai lista nem jelenik meg se a Firefox, se az Exporer-ben. A Google Chrome-ot nem tudtam telepíteni, de az Opera-t igen szóval most azzal nyomul Teca 1 napig :D
A SpyBot S&D nem indul csökkentett módban sem, és a többi trójai, kémprg, stb irtó program is szarul mûködik rajta.
Most nyomozhatok a neten.

Ja azt hallottátok, hogy a Tasnádi azért halt meg, mert a lélegeztetõgép vezetékét összekeverték a katéterrel? Felfúvódott aztán és elszállt mint az EKF, és büdös húgyszagú lett minden...
Fújj, de bunkó állat vagyok, ezzel minden jóhiszemû MSZP szavazópolgárt, és egyéb békés természetû városlakó lelkébe gázoltam súlyosan.
Az igazi ok az volt, hogy a kórház nem tudta befizetni az EON-nak a gáz, és villanyszámlát...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Teca gépének van baja. De holnap kiszedem a vinyót, és lebaszok róla minden geci vírust, trójait, fallosz, mittomén...
Kaptam 3 sört :D
Most megmosom dagadt testem, aztán válaszolok mindenre, amit nekem címeztetek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kíváncsiságból kiszámoltam pontosan:

vonat oda-vissza: 7160Ft
+ bkv: 4 jegy: 1040Ft
össz: 8200Ft

kocsi: 434,4Km m7 fele oda-vissza.
benya: 8077Ft (7,5l/100Km fogyasztással, Benzin 95' 247.90.Ft, Pécs, Siklósi út 104. SHELL)
matrica: 1140Ft
össz: 9217Ft

bazz, ez azért röhej, ha nem autópályán mennék lejönne a matrica ára (-1140Ft) és 35km-el kevesebb a benzin (-651Ft), ami azt jelenti, hogy olcsóbban meg lehet fordulni pestrõl egy 2literes benzines kocsival, mint vonattal, ráadásul EGYEDÜL!

nem beszélve arról, hogy a rosszab fogyasztással számoltam, általában egy ilyen út 7l/100km-es fogyasztással kijön. De ebbe a 7.5l/100km-ba benne van a dugó, meg esetleges eltévedés.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én is így gondoltam /utólag/

Lesz 1 rendezvény február 14.én (nem kamu) a Szivárvány gyermekházban daganatos és leokémiás gyerekeknek. Játék gyüjtésbe kezdtünk, amit már nem használtok és nincs rá szükség azt hozzátok el nekik légyszi! Vagy leadhatjátok a Tettye vendéglõben, nálam, vagy Maszinál (Punnany Massif) száma: 20/4104342 Én biztos ott leszek párommal!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Márió sajnálom. Remélem jót kerekítetek ki belõle. (Rendõrség 100% ba hozta volna ki rád. Senki sem fogja neked elhinni h gyorsabban jött. Lehet h a helyszínen azt mondja h gyorsan jött, de mostanra már õt is kiokosították. Legjobb lett volna nem biztosítózni, hanem helyszínen kp neki és menjen, te meg biztosítónál maradsz amiben voltál és benyeled a saját károd.)

az a 8 fõút is egy szar hely

jövõ héten megint felvételizek vazz....ezúttal nem tûó és nem Pécs :)

edit:

ez a játék kész
http://www.agame.com...of-Vantage.html
Sei, soku Si.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azé' mégiscsak fos. Apámék gépe, és minden egy helyen... idegbajt kapok. elkúródik a vinyó meg a rendszer, újratelepítés, aztán akár el is szállhat minden szar... képek, aztán nincs mit nézni :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Atus, ilyen rütyütyüüü kéne az Audiba is!
Megoldod? :D:D:D

Bármit megoldok,csak FIZESS!:) Elõszõr a Ford jön,ha már ott van:D
Ez sem piskóta: ALS, launch control: Ezzel a kipufogóval embert lehet ölni!:)

Márton: van még mit behoznod: http://www.youtube.com/watch?v=BZ-i7UurGn8&NR=1

Mária, sajnálom! Összeszögeljük!;)

Tomi,nagyon szenvedsz!

Ákos a jámbor.

Project tudatában van...

Shosh: a padlizsánkrém uhh bazmeg

Mozsafnak van szép fékje, gyorsabb lesz a hegyen:) Megszenvedtünk vele!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Mária, ment prájvet message

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
nem baj, csak kellemetlen:)