turbózzatok
ott alul
romanticát meg minek nézed? nem tudtad elõre, h szar?
Magoo: hö? :wtf:
A "fos" témához szólnék !
Tegnap esti vacsora; fokhagymás-tejfölös pizza,majd legurítottam 2sört! Eredmény; éjjel arra ébredek,hogy ver a víz és rögtön befosok! Megtámadtam a budit és szó szerint kihugyoztam magamból a pizzát! Vagy 20percet csücsültem hajnali5kor a budin! De ez még semmi. Reggel jövök haza Katától és út közben megint érzem, hogy valami nem stimmel! Jet kútnál megint izzadni kezdtem, onnan ugye elég jó minõségû az út egészen a POTE-ig, imádtam !! Na mindegy,hazaértem!Délben indulok haza ebédelni és mi történik? Hát persze, hogy megint út közben jön rám! BESZARÁS! Azért ez nem rossz egy pizzától! Dusán ne aggódj,nem a tiéd volt!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hehehe--még annó hefteltünk 1 poén tandemet, hasonló módon. DH versenyen indultunk is vele--de az még a Napkin-Ulmer féle korszakban volt--ejj de fiatalok voltunk:-)
LEUTE: este 10 után hol lehet meghitten vacsizni romantikus helyen? Ár nem számít, de azért ésszerû keretek között maradjon?
Napkin--azod van amim nekem-örülj, hogy lázad nincs.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
LEUTE: este 10 után hol lehet meghitten vacsizni romantikus helyen? Ár nem számít, de azért ésszerû keretek között maradjon?
Mindenki beadja a bringáját csinálnék egy ilyet:lol1:http://www.pinkbike.com/photo/2940289/
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!