Hosszú hét volt és szopatós is! Örülök,hogy vége! Maszív punnyadás jön,de ennek fejében be kéne baszni,az meg sok pénz,mert sokat tudok inni!
Én is a kajára tippelek,mert nem csak én ettem belõle és hasonlóak voltak a tünetek!

Az nem a villa befordulását akadályozná meg? Mármint az alsó cucc. Volt már valami hasonló más bringán is, csak nem tudom melyiken...ööö, a fejcsõnél mi az a mahina? nem vágom..
Nah beszerelve, kipróbálva, örülve, fotózva: http://www.pinkbike.com/photo/2944866/
SHOSH: Pécsiiii???
Képek/2008 Races/World Cup 7 Schladming - a második képen Zárt Peti van Cedric-kel. Cedric egy híres hegyikerékpáros, Zárth Peti pedig lelkes pécsi hegyikerékpáros.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ja, ilyesmin gondolkodok én is. De nem tudok dönteni. Otthon viszont nagyon nem akarok maradni. Még az elsõ buszig is kibírnám, úgysem alszom túl jól mostanában...Tomi menjünk éjszakait vagy városba sörözni!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.