Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Meg kell várni a 8 órát.
Addigra eltûnnek a közekedõk, de még nincsenek a ladások. ;)

Nem nyert, az elõbb már ment fel egy ladás ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zalába' van hó, a' biztos.

Itt meg esik. Az is biztos. Hétvégén leszarom ha esik ha nem, megyek tekerni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát egész egyszerûen meg kell tanulni lereagálni a csúszást. Aztán utána már élvezet :D
Most ki kéne menni kocsit szerelni, de hát szar a kedvem ehhez is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
most akkor a kisteher a te kocsid elejét baszta el vagy a sajátját? legalábbis nekem nem egyértelmû, mert ha a lámpáidra panaszkodsz, akkor világítanak, az meg az elején van :) de remélem nem a te kocsidat törte meg

amúgy meg vizes aszfalton sötétbe semmilyen fényszóróval nem fogsz igazán jól látni.

de egyszer tegyél már föl egy képet, vezetõülésbõl fotózva, hogy mit világít az a lámpa, mer most már kíváncsi lettem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Megtört az aucsi? fasza.....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Û geccc!
Ügyesen kell biztosítózni!
Te kicsit sem voltál hibás?
Mert ha kihozzák 50-50-re, akkor szopod.
Az Audi drágáb, mint egy 20 éves kisteher...

Tudom, hogy a tv hazudik, de mutattak pár kpet, ahol magyar kamionok voltak az árokban, magyar rendõrök dirigálnak és nem kicsi hó volt.
Szal még el is hiszem, hogy valahol itthon van fasza hó! ;)

Én is akarok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háát nekem volt egy fasza köröm..

veszprémfelé egy kisteher elbaszta az autó elejét,minden elrepült róla..
hazafelé veszprmém hatértól pécs tábláig brutál hóesés,ugya a szar fényszóróval semmit nem látás,jég és rajta a friss porhó..szal fasza köröm volt..kb 200 minusz
ha hogy csúszik-e fönt.. 30al lehet kb kanyarodni és igen csúszik..de ha ezt valaki direkt élvezni..hát lelke rajta..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
KisB-nek boldogot, ha olvasná! :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Meg kell várni a 8 órát.
Addigra eltûnnek a közekedõk, de még nincsenek a ladások. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bizony, bizony a van hó, és csúszik is. Lapisnál már talán 3-4 cm is megvan.
Szar viszont, hogy sok a kocsi, és óvatosak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, akkor este fölmegyek csúszkálni! :D

Magoo, ezentúl jó elõre jelezd, ha mész föl!
Mert ha ilyen malõrök vannak, amikor ellátogatsz Pestre, akkor majd úgy szervezzük a fuvart, hogy aznap ne kelljen menni...
A bombás napra emlékszem.
Agyhalál volt.

1 tonna borral meg továbbra sem lehet BKV-zni. :P

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

De hova mész pontosan a XII.-ben? Alkotás utca? Mert van amikor pár száz méter sétára is felajánl 5 megállónyi villamost :D

Amúgy meg én 5 éve vonatozom, de felsõvezetékszakadás még nem vót... :)

Ha az Alkotás 50. akkor az a MOM irodaház. Na, hát egy metró Déliig, aztán onnan asszem 59 vagy 61 es (amelyik a Móricz felé megy) kb. 3 megálló, leszállsz és felsétálsz, az tényleg közel van. De up to you..

jaja, alkotás 50! az tényleg nem sok, kösz ;)

felsõvezetékszakadás meg júli 29.-én volt. nem ment el az ic a keletiig, hanem asszem a budafokig, aztán vonatpótló buszok. jó volt :D ráadásul pont az nap találtak egy világháborús bombát, ami miatt meg hazafele volt szívás :D

Tomi jelenti, hogy van a mecseken hó! és csúszik is meg minden!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De hova mész pontosan a XII.-ben? Alkotás utca? Mert van amikor pár száz méter sétára is felajánl 5 megállónyi villamost :D

Amúgy meg én 5 éve vonatozom, de felsõvezetékszakadás még nem vót... :)

Ha az Alkotás 50. akkor az a MOM irodaház. Na, hát egy metró Déliig, aztán onnan asszem 59 vagy 61 es (amelyik a Móricz felé megy) kb. 3 megálló (Csörsz utcánál), leszállsz és felsétálsz, az tényleg közel van. De up to you..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
atyaég:

http://www.napiszar.com/?p=3051

AW: nekem metrot, buszt és villamost dobott ki a bkv útvonaltervezõje...akkor oda-vissza 6 jegyet kell vennem. mikor utoljára voltamvonattal pesten hatalmasat szoptam, másfél órát késtem az otp-s kompetencia tesztrõl, ebbõl 3/4órát azért, mert leszakadt a felsõvezeték, a többit meg a pesti felújítások miatt. ráadásu mindezt szakadó esõben, öltönyben...szal ha rajtam múlik én inkább elindulok 5kor kocsival, idõt hagyva a dugókra, amúgy sem vagyok szívbajos típus és nem jövök ki a sodromból még a pesti "közlekedés"ben sem ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jah ezek a fix 50el menõk se gyengék itt a városban. Tökmindegy, hogy 30-40-50-60-70-es tábla van kinnt, õ tartja az 50et.
Meg elindul a lámpától, és hogy alacsony legyen a fogyasztás ezért 1km kell erre a sebességre való felgyorsításra. Aztán amikor elmennék mellette nekiáll erõsködni.
Tegnap este egy faszi meg sötétben, esõben lopakodót játszott. Nem hiszem el, hogy nem veszi észre, hogy nem ég a lámpája...

Aztán a totyogós mamák ugranak ki a parkoló kocsik közül padlófényezõ kutyával egy madzagon.

Már megint hazament mindenki. Nekem meg se dolgozni nincs kedvem, se hazamenni. Szar minden na.

Lehet megnézem mennyire esik a hó a Mecseken.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Há' nem t'om, Keletibõl egy metró aztán már Budán is vagy.. minek szopni kocsival Pesten? Én akárhányszor kocsiba ülök kb. 5 percen belül már agyfaszt kapok a sok paraszt, pirosnál beelõzõ, kétindexet kirakó, kocsit otthagyó, nyakatlan, tuskó, kopasz, baszatlan, plázázó, vezetni nem tudó, magát sumákkernek képzelõ, esetleg vánszorgó, sávot nem tartani tudó, mutogató, direkt fékezõ, ok nélkül dudáló köcsög autósok miatt. És mivel ennyire felbasszák az agyamat inkább bkv, mielõtt belõlem is ilyen pöcs lenne... ehh... a mai nap se jobb a tegnapinál. Itt esõ esik.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Autós buziknak: http://bama.hu/cikk/207444
Pont láttam a 3 mentõt ami oda rohant az orvosi várójából--feltûnõek voltak nagyon.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
project én tudok még :D

faluban és országúton is 80al haladó, akit kívül megelõzök és faluba visszaelõz. fõleg kamionokkal, kisteherekkel lehet így járni.

1.4es 1.6os kompakt kocsikkal vitézkedõk, akik gyorsan közelednek a visszapillantóba pedig 110el mész, és ha utolérnek, szorosan a seggedbe vannak miközben bal keréksorral a felezõt átlépve nézik, hogy lehet e elõzni, de amikor lehet nem mennek, végül elmennek a legbeláthatatlanabb helyen, majd a következõ kersztezõdésnél elkanyarodnak, vagy kivárják amíg lesz egy kapaszkodó sáv, ahova kimész, hogy menjen má a rühbe, de te tudod tartani a 110et, õ meg bejön melléd üveghenggal, de csak lassul és vissza kényszerül mögéd (haha, lol, epic fail), aztán a következõ faluba leelõz, mert ott májer 70 lóval is.

jah, és vannak a rendõrök :D

Jah, nem mondom, hogy ez a jó irány, de én tuti autóval mennék...

én is azzal szeretnék, de apám is azzal jár mindennap, így ez csak akkor jön össze, ha nélkülözni tudja aznapra.

egyébként ha már tömegközlekedés, én szívesebben megyek busszal mint vonattal, tudom, hogy lassúbb, de engem baromira zavar, hogy a vonat kötött pályás :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Uhh:
http://dirtmag.co.uk...rt-1234467.html

Uhh2:
http://indafoto.hu/m...753483-970c1246

http://indafoto.hu/m...739507-6fc1ce1b

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Áhh, kint sokkal egyszerûbb a helyzet!
Ott mindenki hülye.
A hülyék meg jobb, ha mögöttem vannak, ergo meg kell õket elõzni.

:D