Webakamera?
Távkondizás?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Jah, azt kéne. Eddig csak idõnként rámjött a dolog, és súlyzózgattam filmnézés közben. Aztán nagynehezen nekiálltam felüléseket is csinálni. Elõször jó szar voltam
De most kicsit bekattantam, és nyomtam. Minden este ennyit nem akarok, de reggel, este 20-30 felülést mindenképpen. Annyi az idõbe is belefér, és nem is fárasztó.
Ha meg tudom tartani, akkor jólesz. Ezt a hülye sörhasat kéne visszaszorítani, mert az elmúlt félévben a sok munka miatt nagyon visszaestem. Pedig a felsõtest kéne a bringázáshoz is...
Na mindegy, ez is csak szarság...
Ez a szaros esõ is esik.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Jah, azt kéne. Eddig csak idõnként rámjött a dolog, és súlyzózgattam filmnézés közben. Aztán nagynehezen nekiálltam felüléseket is csinálni. Elõször jó szar voltamtegyé bele vmi rencert, akkó sokat tud érni..
De nyomtam az elõbb olyat, hogy 100 felülés, meg súlyzózás, meg minden lófasz.
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ezért ment jól az interjú, -1 kg és máris nincs belsõ nyomás meg interjú székben fészkelõdés...nagy rutin róka ez a Magoo!
Hétrõl hétre szarabbak az utak.
Hihetetlen mennyi kátyú van...