Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 01. - 21:00

képek:
http://indafoto.hu/c...oneditor/112493
Írta 2009. február 01. - 19:09

Kurvára elfáradtam. Lefelé is kellett tekerni, ahol ki volt csúszkálva, ott még gecibb volt, de megérte.
Ha már amúgy is elolvad holnap ez a szar, akkor most utoljára még jó volt.
Tecánál meg ingyé söröztem....
Írta 2009. február 01. - 17:30

Tomiékat megturbóztam egy jó paraszt nagy dudálással
Hehehe, Tomiékra én is rádudáltam.
akkor ma én voltam a 3. :-))))))))
Remeteréten kb mintha focimeccs lett volna annyi ork--ígyhát nem is lassítottam, és a Lóri kulcsosházas bekötõig meg sem álltunk. Na ott aztán egy lélek sem-csak mi meg a baszott nagy hó. Kutyák gyerekkorukat élték újra:-)))))) Fel is ült a kocsi, de Mesivel kitoltuk.
palacsintazaba nyam-nyam
Írta 2009. február 01. - 15:50

mi trafikoltunk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 01. - 15:42

Mondjuk tényleg volt egy-két nem rossz barátnõje!

Ful puccparádé.
Én biztos mentem volna velük a helyedben.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 01. - 14:46

jaja abban a szörkébene lég hárdkór..de szerinte semmi nem volt,még csak be se szóltak neki

most elhúztak a puccos barátaival a tenkesbe,nekem meg marad az az ithoni taakríát:D..
fuck
Tomiékat megturbóztam egy jó paraszt nagy dudálással

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 01. - 13:45

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 01. - 13:01

Írta 2009. február 01. - 12:41

Jah, kicsit elcsesztük a logisztikát, de azért így sem volt rossz.
Kristály az Citrom utcában egy hely.
Aztán elkezdett ürülni, elpakolták az asztalokat és lett kurva jó buli.
Nagyon sok csaj volt...

De most azt hiszem beszoptam Gabesz tégláját is.
Sok volt így 2-szer.
Ebéd utáni séta jó lenne, de valamikor le kell ugranom Villányba (hogy baszná meg) aztán még nincs terv, de még lehet, hogy összejön.
Faterral ebédelni így?
Baaa.
Írta 2009. február 01. - 12:31

A party tegnap megint állat volt!Koka kár ,hogy nem jöttél hamarabb Trafikolni!!:bananadan
Szerencsére a reggeli ébredésnél a téglás ember elkerült,így két adag Advillal több maradt a következõ bevetésre!!:cegly:
Nem megy valaki ebéd után sétafikálni a hegyre egy kicsit??Mert ha igen,akkor csatlakoznák én is!!:chomik:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2009. február 01. - 12:17

Tibi: 35ös felmegy TVtoronyig teljesen, szóval akármeddig. Az más kérdés, hogy rottyra lesz rakva orkkal minden...
Aktuális civil
Írta 2009. február 01. - 11:52

Én is megyek 1kor. Meg ha utána Zap és Mettyú nem futamodik meg, akkor 5kor is...
Írta 2009. február 01. - 11:33

Meg a kemény: http://www.partyzoo....d=191136&type=1
Lehet felnézünk kutyástúl. Avtóval meddig lehet menni?
Írta 2009. február 01. - 11:24

1kor megyünk lótól vmi lapis-vöröshegy félét. oszt majd beszámolunk a fenit hóhelyzetrõl.
anyám, apám meg hugom után mintha kezdeni rajtam is kitörni vmi betegség féle. holnapig muszáj kibírnom
jojó bajnokság gyõztese:
http://www.indavideo...eo/Yoyo_trukkok
hát kb már nem is tudok olyat mondani, amibõl még nem volt verseny
Írta 2009. február 01. - 09:25

hallod gegci, a milyen, hogy negem nem engedek be tafikbe?
Kirvaéletükbe!úú
D kristályban akkora rácslengedõs aprty lett, csomosok csajjal, hogyalif bírtam haza jönni, most meg rutin fejfáj!
De jóság még most, hogy honap szenvedés
Márinny, Zsusz ott volt, büntetü cuccban.
ne engedd ilnebe, mert csomó közbitzonságellenes csóka rámoccan!
Aztán lesz máj1!
Jötté vna korábban... én is mondtam Márinyónak, h Zsuzskára vigyázzon... és mijaza a Kristály? Vagy Cyrano akart lenni? Namindegy.
Jó reggelt. Ennyire még énse szokam széjjelcsapni az agyamat...

Írta 2009. február 01. - 08:35

Írta 2009. február 01. - 04:36

Kirvaéletükbe!úú
D kristályban akkora rácslengedõs aprty lett, csomosok csajjal, hogyalif bírtam haza jönni, most meg rutin fejfáj!
De jóság még most, hogy honap szenvedés

Márinny, Zsusz ott volt, büntetü cuccban.
ne engedd ilnebe, mert csomó közbitzonságellenes csóka rámoccan!
Aztán lesz máj1!
Írta 2009. február 01. - 01:15

holbap, azaz ma pedig csapatás.
Írta 2009. február 01. - 00:54

Hát ez így se jó... Még a kimásolt link se akar bejönni, de ez már más tészta...linkelni már nem merek, mer sosem jó.
se suna, se ánuszrózsa nem látszik, így mehet
Holnap akkor gecisokat fogok bringázni.

Durva lett a font árfolyam. Szerencse, hogy nem most akarok rendelni...
Írta 2009. február 01. - 00:09

se suna, se ánuszrózsa nem látszik, így mehet