Shoshi nesze

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Jesz! Esik ott a hó ahova megyek
Biztos, hogy nem jön senki? Jó móka lesz! Ígérem, nem fogok direkt lecsúszni az útról!
LL, cucc leadva, zsé nálam, a srác jófej volt, hozott sört! Írj neki, hogy minden rendben, meg üzenem, hogy kössz!
Majd a lóvét adom, de nem tudom mikor.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ha esetleg szerveztek nekem bulit 30. vénszülinapomra, szeretnék ilyen számokat is hallani!
Ezek betegek: http://audimaxpower....5&limitstart=15
Jó éjt:
Edit1: Xen, azt mondták nekem, hogy lépcsõházba szombaton kell menni, akkor sokkal jobb buli van!
De elnézhetünk valahova holnap is.
Edit2: kurva jól szól a zene az Audiban!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!