Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
erre mondja angol hogy pretty sick
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én meg nem megyek föl autózni vater kocsijával, de majd ha lesz sajátom akkor alap :afro:

ma este meg sörözés, az is csúszik :)

ilyen elmeháborodott dolgokat meg nemtom hogy lehet kitalálni, de én megnéztem, úgyhogy ti is nézzétek:

http://puruttya.blog..._valentin_modra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Fish: szivesen adtuk
Esti autózás nálunk teganp is programon volt ,de futáromat kellett menteni, aután már csak egy szerpentin fétr bele.
Egy Impreza kb kilóval ékelt felfeé a pálosoknál, pomt miután Maurioék elmentek, keresztbe kerülve mindent (busz ,hilux., stb) olyat fütyült hogy öröm votl hallani.
Szal ma este benne lennék én is egy akármiben fent..
csörr me Atish, ha még nem mentetek fel.
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jh attus mondta..ok!:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rally.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
estére valami trafik vagy ilyenek?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Erõt vettem magamon és csak ennyit írtam...
Gondoltam letörtél nélkülem is, de hátha megjön az eszed! :D

Írtó nagyot mentünk a hegyen!
És majdnem végig sütött a nap.
Toronyig autóval, aztán átmentünk észak felé a Lapis - Árpád tetõt összekötõ útig, aztán vissza Lapis, föl Tubes, Rotari, Torony.
Csúzli azonnal elaludt az autóban.
Ilyen sem volt még. ;)

Atus, esik!!!
Subaru még nincs, de azért meghajtjuk!
Olyan 6-tól kaja, utána mehetünk!!!

:D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
és ez?
http://homar.blog.hu...bemutato_videon
AW ilyeneket kéne nektek is!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ma még nem is linkeltem faszságot :)

http://puruttya.blog...usveti_kibaszas

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tök durva volt ezeket a kiskrapekokat látni.ránézésre 16 év köürli fejek,de kb 7év körüli sszellemi szinten,meg az egész hely a szivárvány kicsit szoci kicsit lezüllöd,de egy tök szép gesztus a Mézitöl hogy ezt leszervezte.
Meg azért jó érzés kurvára hogy azokkal a holmikkal amire már nics szükséged,vagy amit öszegyüjtesz annak egy egy muki hogy tud örülni..stb..
Dusán mégegyszer köszi a játékokat!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
elég kemény pálya, fõleg a második fele. kell hozzá erõnlét, hogy az alján is bírd fogni a kormányt és még fékezni is tudj...azért pár embert lealázott benne

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Nem egy rövid pálya,a felsõ részen érdekes a fa híd megoldás! http://www.pinkbike.com/video/22047/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Csónkolom anyád lábát/te meg a torkomat vágd át/mert olyan kemény Magyarország hogy a geciség átjár mindig mindenkit/ez disco drog/mindenkit tolnak, a csajok/a herkától lelankadt faszt szopnak...

:D:D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Jó reggelit!
Igen xen, ez úgy belülrõl jött, a szívem mélyérõl tört fel, és nem tudtam ellenállni az írásnak! A szeretet vezette a tollamat írás közben, mint Kozsónak!

Gáborkának nem ez van? Meg Projectnek? Mer' akkor vigyétek vissza...
http://dirtmag.co.uk...rt-1234552.html

ezt a részt poénra vették: "In addition, if a piston rod breaks after a jump, it is possible, but not likely, that a rider can fall from the bicycle and strike the ground, thereby sustaining personal injury." strike the ground--hehehe pedig nem az

Hegyre kutyákkal avtóval gyerekkel, menyasszonnyal, de elõtte vok-os pulykahús kínai zõdségekkel és természetesen rizzsel, meg gombakrémlevessel--nyam

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tegnap mi volt a hunyadin..bazz végig álltak az autók,egy 5õs böbmi meg fekete füstel ment végig,gumi anyira büdös volt hogy 2121méterrõl érezni lehetett..szal automata autót sose:D

fuvarral valaki?!?!?! s.o.s.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
ilyen kell a hegyre: http://www.hasznalta...aru_legacy_1993

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
énisénisénis

jaja kéne egy fuvar ma vlamikor mostanába a szivárványgyerekházig,meg vissza a cuccokal...mézinek el kéne vinni

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Este 900kcm-vel megtámadjuk a hegyet! Tegnap is felmentünk,de akkor kezdett megmaradni,mikor jöttünk lefelé! Elfújta a szél! Vidámparknál lehetett csúszni kicsit,de az sem volt az igazi,de majd ma!! Patyo Subaruja a mûhelyben áll!!:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo, de tényleg, egy rövid kérdés: hogy a picsába találod ezeket a beteg dolgokat?! És mi van a Bolssal?

sokat nézek subbához hasonló oldalakat és sokszor a kommentek között vannak az igazán érdekes linkek :)

bolssal meg semmi, nem jelentkeztek :( pedig biztos voltam benne, hogy visszahívtak, tényleg jól sikerült. ehhh. mindegy.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jajajaj tegnap mi volt...

csaliba kezdtünk risával ketten mint az alkeszek..
aztán közbe leesett a hó risamutert pálosoktól ki kellet menteni-köszi Dusan!!- aztán vissza csali aztán pacsker..de dantébe milyen buli volt...beszarás..hogy 4ig mikor táncoltam utoljára...bszb..

kokkk nekem ok ma!!mikor??