Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Ahha, értjük.

Örülök, hogy azért nem jutottatok el a Will Smith-Boom shake shake the room-ig, hogy mennyire jó...

Szép napot!

Respekt!
Itt van underground hip-hop fogalmak tisztázása végett: meg ez:
populárisabb: http://www.youtube.com/watch?v=GDfToFcJ2J4&feature=related :D

Xen; csendben gerjedsz és gépparkot alakítasz ki!? Lila fürdõbugyi igazán büntet még,ha fotoshoppolva is van!

Dirtmag/ 5. képenbukója, mint nekem:)

Magoo; sajnálom,de nem.(ezzel a bimbóval) Próbálkozhatsz újra!;)

Tomi: lassíts a melóval, maradjon energiád Bükkre is!!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

Jó az, csak glükogén:)!

Hát ez mekkora...
http://dirtmag.co.uk...rt-1234543.html

szép az a péálya meg a felfonó is szimpi
mér nincs egy legalább ebbe a ki... országba?
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://belsoseg.blog...szeretnenk_elni
csekk képek...

ez is jó Mátéék

Kettõ szó köré ha kell, az egész életed bemagyarázod
alap hogy normál hogy ha mindezt levágom, legyen az fuxok meg buxák között
vagy kint az utcákon akár egy tengerparti édes, vagy egy kisvárosi rémes álom
ha szélesvásznon egy történetbe mászom, azon nem nekem kell paráznom hogy eredetinek látsszon,
mégis a gondolattal eljátszom és azt hiszem hogy vágom, de rá kell jönnöm, a realitás nem az én világom,
éjjel-nappal csak pinákon, agyam siklik a piákon, fiatalkori ákombákom, ha már lejárt a diákom,
szülõi ágon nincs termés a családfánkon, vajon kihúz-e a szarból ha vastag a bõr a pofánkon,
rendõr csak a fánkon, drogriadó Paul van Dykon, minden mûanyag meg nylon, életem halálom a kezedbe ajánlom,
karika és csík, függöny punnanyk meg dzsík, aki nem bök az szív, aki nem szív iszik,
tegyük fel, mi velük együtt növünk fel, hogyan járjunk úgy ha igazán soha nem kelünk fel, na tegyük fel
mi velük együtt növünk fel, hogyan járjunk ugy ha igazán soha nem kelünk fel?

...

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beaf helyett inkább a beefsteak-et ízleled peace veled ! Respect minden nõi testnek vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek !
Elsõ körben tisztelet nektek mio madre és padre, hogy szerelmetekben a vágy elég korán ált be és nem ált le, hogy gyümölcsötök kelyhe lehetett fejem aka hidro globus hogy e pár alázatos sor legyen minden szülõnek bónusz . Egy szösszenetnyi alázat köszönet meg respect . Néha napján tán még veled is megeshet. Mi tiszteljük a rend õrét meg a nõjét a törvényt meg az örvényt ami húz magával de minket nem rettent meg. Tisztelet a barátoknak akik felneveltek a hangoknak a rímeknek az ütemeknek. Ez nem egy alkalmi kicsapongás vedd nyugodtan üzenetnek! Nincs annál nemesebb ha szeretsz vagy ha szeretnek . Mi alá vetjük magunkat a reánk írott szerepnek . A mottónk ha akarsz valamit azt mielõbb szerezd meg! Respect ! A csaposoknak a klub tulajdonosoknak bár nem tudom a nevét még elég soknak . Köszönet a költõknek akik emberöltõket tököltek a nõknek akiket a nap érlelve pörkölt meg. Már csak törköly pörkölt meg world wide web és a hölgy már megy . Mindegy hogy natúr vagy töltött begy. Tisztelet a szexnek, beef az exnek ha massif nem is mindig de Punnanyk örökké lesznek !

Tisztelet neked ! Respect ! Tisztelet neked ! Ha a beaf helyett inkább a beefsteak-et ízleled !
Az én vigaszságom vigaszágon a saját igazságom. Általában elõtárom hogy ezeket a dolgokat látom. Most megadatik a tiszt neked hogy meg tudd mi is a tisztelet hogy ismerd meg jobban innen a Punnany beefsteak-et . A lényeg hogy tiszteld a másik felet ha szeret . Hadszíntér mit ér ha szintén a szívében melenget. Respect neked kicsi asszonyka akin kicsiny a szoknya . Aki meg ahhoz ragaszkodna raga rabass konyha . Az öregem azt mondja a hangulatot a tavasz hozza . Az élet könyvébe ne lapozz építs az alapokra . Tiszteld a mestert ! Ne csak a tanítót hanem az embert a némbert vagy az ombrét akivel összeköt az élet ! Ez visszatérõ frázis ami mindenkinek kijár, legyen az bárki olyan aki maga mellett kiáll „azért vannak a jó barátok ” mert jó gondolni rátok de hiába a fele barátodnak a nõjét kívánod . Jobb hogy ha csak a szádat tátod aztán lépjél tovább simán…

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj, micsoda tervek!
Én még itt bennt gályázok, hogy holnap nyugodt szívvel induljak el. A fene ebbe hülye lelkiismeretembe!
Meg laminálom a Bükk térképet. Már csak az északi rész hátoldala van hátra...
Aztán teszkóóóóó!

Ma mondjuk még el akartam menni a Walzer kávéházba Takács Eszter estre, de ez most kimarad :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
ja, a hegy mindig jó! én nem is fáztam, a többiek néha :D amúgy nincs is sár, csak a csiki-csuki részen :D tudod hol project? :D

este kimarad, holnap korán bankozok a jókai téren. nekem ez kilõve, de holnap elnézek lépcsõházba
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hegy jóó volt,eszte f9 lónál!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A mellbimbót melyik piercingbõl csináltad? ;)
Mindenesetre ügyes megoldás, ahogy a száját széthúztad, és kezet csináltál belõle :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nyertem? :D

Feltöltött kép

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De továbbra sem szállítasz pestre, akko' nem jáccom, de leszek zsûri :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
én viszont este megcsinálom:D mármint a retusálást, csak poénbol...
ezennel új játék!!
45 ös pizza a nyertesnek!
aki a legszebbet csinálja a csajbol az nyer.

aki nem vesz részt, az lesz a zsüri!!
benne vagytok?
:D
mondjuk holnap este 10-ig lehet ügyködni rajta

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen , de ehhez kéne egy másik modell, akinek az arcát rá lehetne másolni :D
Na jó, talán meg lehet csinálni. Ha lenne idõm szórakoznék vele, de most igyekeznem kell.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
egy ügyes gravikus kb 20 perc alatt topmodellt csinálna a csillagszemû szörnybõl

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát mondom én, hogy már az agyam is kiürült... :D

De most érzem, hogy jót tesz ez a pizza :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó az, csak glükogén:)!

Hát ez mekkora...
http://dirtmag.co.uk...rt-1234543.html

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát egy nagy fekete kitakarás esetleg segítene elnyomni a nyomit :D
Mondjuk még egy 200as szöget be kéne verni a 2 szeme közé, mer úgy lenne igazán SZEKSZI! :ogien:

Na hamarosan megjön a pizza. Éhes vagyok már eléggé. Most egy kicsi szünetet tartok a csökkentett kalóriabeviteli hetekben. Holnap nem akarok kidõlni vezetés közben, meg bringázáskor. Fel kell tölteni a glukogén raktárakat :D
Vagymiaszösz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
albertfish: ok nekem jó! aki akar az még jöjjön....

info, hogy a nortshore-on a katlan után szar helyen be van dõlve egy fa

ezen a PS sem segít bazz, mással van a baj!
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát fotosoppal ezt is megkínálhatná vki:

Feltöltött kép

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
1nekem korai..de 2 után mhetünk!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, fotóbolttal leszedték a pattanásokat a seggérõl :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag