Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, az Ajax cucc mûködik, csak most az ablak bezárása száll el :D
Ilyen egy fost!

Magoo:
Hát bazz, még a végén tovább kell tanulnod, hogy valami tisztességes ülõmunkát tudjál végezni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na, ma elengedtek 4 kor mer esett az esõ egész nap, azt nem csináltunk semmit. azaz, hogy bobozni jött egy osztály, azokat leküldtük párszor de ez volt vagy 40perc.

viszont ma behívott a fõnök és azt mondta, hogy ilyen gerinccel inkább ne dolgozzak itt, úgyhogy hétfõn leszek utoljára. mondjuk nem vagyok elkenõdve, mert nem egy álom meló, de fél év óta végre csináltam vmit erre még egy hónapot sem húzok le és mehetek...

Bazz, beszopnánk, ha Pécsre is beszereznének egy ilyet:
http://www.ize.hu/cl...J6XZeWyA&fmt=18

na, ilyen kéne pécsre 5db, akkor talán nem parkolnának mindenhova a bunkók

koszos kocsit meg én is rühellem, ha tudom hetente mosom én is, de csak akkor ha jó idõ van kilátásban :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csekk diz:
Nemtom mikori katonai térképek

Bazz, lassan rá kell jönnöm, hogy nem értem én ezt az egész web fejlestõs mókát...
Miért nem hajt végre valamit, hol a hiba??? 3 napja ezzel szopok, és idõnként csinál valamit, de legtöbbször semmit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az Enzo-nál volt egyedül elõzetes szelekció, mert azt csak 399 darabban gyártották le. És akkor is csak annyi volt a szelekció, hogy a törzsvásárlóknak ajánlották fel a vásárlási lehetõséget. Eddie Griffin aztán mégis megcsukott egyet a kamerák elõtt amikor valami béna autós filmet reklámoztak.
És azt hogyan képzeltétek, hogy a használt Ferrari-t csak a gyár engedélyével lehet eladni? Mi lesz ha nem szólsz a gyárnak?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
üzlet persze...., de a presztizs néha nagyobbat hoz a mennyiségnél.. sszal én beveszem
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aha, és azt hallottátok, hogy az nem vehet Ferrarit, aki nem tud ló alakút szarni? ;)
Nehogymár beveszitek ezeket a urban legend-eket! Van várólista jó hosszú, kell sok pénzt kifizetni, bizonyos típusokhoz jár oktatás, kicsit parás a biztosítás, de aztán ennyi!
Baszki ez egy üzlet!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jaja, a Kokk videoján az lehet, hogy valami pszichológus rendelõje, és jöttek tesztet írni... :D

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ja én is de ezt nem hittem el.. ezeksezrint igaz lehet

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

azt tudtátok hogy a ferraárikat nem lehet csak ugy adni venni, sõt az elsõ ferrarid elõtt valamiféle regisztráción kell keresztülmenni, sõt még használtan se vehetsz csak ugy ferrarit, hanem gyár, bejegyzés mittomén.. névjegyzék , nyilvántartás stb
durva

Én pszichiátriai tesztrõl is hallottam... Kisilabizálják, ha van bármiféle agresszív hajlamod és azt képes vagy a volán mögött kiélni.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem van otthon Ferrari-m, de nem kellett semmit se kitöltenem, meg baszakodnom. Adtam a lóvét, és adták dobozban a hátrahúzós F430-at :D

Utálom az ilyen fos depressziós idõt! Bringázni akarok menni!!! Izzadni akarok!
És azt akarom, hogy ez a fos AJAX függvény végre mûködjön normálisan!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ja, én ezért nem vettem.

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
a gEnDMEszteeer? jééézus...
inkább nézek juniort
azt tudtátok hogy a ferraárikat nem lehet csak ugy adni venni, sõt az elsõ ferrarid elõtt valamiféle regisztráción kell keresztülmenni, sõt még használtan se vehetsz csak ugy ferrarit, hanem gyár, bejegyzés mittomén.. névjegyzék , nyilvántartás stb
durva

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez a nem mindegy!

Pénteken 17:00-kor nyilvános polgármester-beiktatás lesz Pécsen a Széchenyi téren. Az egész Fidesz vezérkarral (Viktor is itt lesz), zenészekkel (Vikidál, Bikini, talán Ákos is), mûvészek stb. társaságában. Gyere el te is!

Lassan mint egy amerikai elnök beiktatása... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A tiéd lehet, az enyém ált. tiszta és Audi. :D:D:D

Amúgy nem tudom.
Szeretem, ha tiszta és állandóan késztetést érzek rá, hogy lemossam.
Pótcselekvés. :)
De már a bringákkal is ez van.
Meg itthon is egyre többször van rend.

Még a végén normalizálódom.
Ajjjajjj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Ja, ez megint az én hibám, boccs!
Mert menni kellet reggel Atushoz az Audival, de le akartam mondani, viszont amikor kinéztem, száraz volt minden.
De persze, amikor elindultam, elkezdett esni, úgyhogy full retek lett.
Mi a Murphy, ha nem ez? :)

Mindegy, holnap este kocsi mosás! ;)

Te állandóan csak kocsit mosol!:-)))) Nincs jobb dolgod?:-)))) Miért nem lehet az koszos? Nem fáj neki, nem fog begyulladni a bõre, az csak egy "koszos" autó....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, beszopnánk, ha Pécsre is beszereznének egy ilyet:
http://www.ize.hu/cl...J6XZeWyA&fmt=18

A világválság meg Hollandiát is taccsra vágta.
Kiakasztó!
http://www.ize.hu/cl...h?v=FNJhCwp-UU0

Hát ez meg no comment! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, ez megint az én hibám, boccs!
Mert menni kellet reggel Atushoz az Audival, de le akartam mondani, viszont amikor kinéztem, száraz volt minden.
De persze, amikor elindultam, elkezdett esni, úgyhogy full retek lett.
Mi a Murphy, ha nem ez? :)

Mindegy, holnap este kocsi mosás! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az 1%-omat már felajánlottam, majd jövõre lehet újra pályázni nálam a 3e Ft körüli összegre ;)
Megható történetek, és sör szükséges a pályázat kedvezõ elbírálásához :D

Lehet, hogy 7kor felszáradt minden, de most megint csupa takony minden. Lusta voltam felrakni a neopren védõt, szóval csak lassan jöttem be, hogy ne szórja tele a pofámat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Há' milyen mûsor má' ez?!

:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
nem az enyéééém csak még nem láttam fehéret ebbõl, nincs nekem ennyi péndzem