Ilyen egy fost!
Magoo:
Hát bazz, még a végén tovább kell tanulnod, hogy valami tisztességes ülõmunkát tudjál végezni

Bazz, beszopnánk, ha Pécsre is beszereznének egy ilyet:
http://www.ize.hu/cl...J6XZeWyA&fmt=18
Aktuális civil
azt tudtátok hogy a ferraárikat nem lehet csak ugy adni venni, sõt az elsõ ferrarid elõtt valamiféle regisztráción kell keresztülmenni, sõt még használtan se vehetsz csak ugy ferrarit, hanem gyár, bejegyzés mittomén.. névjegyzék , nyilvántartás stb
durva
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Pénteken 17:00-kor nyilvános polgármester-beiktatás lesz Pécsen a Széchenyi téren. Az egész Fidesz vezérkarral (Viktor is itt lesz), zenészekkel (Vikidál, Bikini, talán Ákos is), mûvészek stb. társaságában. Gyere el te is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ja, ez megint az én hibám, boccs!
Mert menni kellet reggel Atushoz az Audival, de le akartam mondani, viszont amikor kinéztem, száraz volt minden.
De persze, amikor elindultam, elkezdett esni, úgyhogy full retek lett.
Mi a Murphy, ha nem ez?
Mindegy, holnap este kocsi mosás!