És addig még be kéne ugrani a 999be is karnisalkatrészt néznem. Tényleg, nincs valahol karnisbolt?
Aktuális civil
Aktuális civil
jelentem hogy 4liter frocscot meg tudok inné és még értelmesen ??! beszélek és irok
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
http://nikeplus.nike...s,606268228,run ID,337280171 Esti kör : János utca-Szt.István tér-Csalogány-Paulus-400 ágyás buszforduló-Paulus-Csalogány-Szt.István tér - Nappali melegedõ-János utca 7,24 40 perc aktiv..kezdõ kör tesssék jönni!!
Lehet csatlakozni hozzám\hozzánk!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Aha, szóval fekvõmunka kéneülõmunka?!?! na az kéne még csak! kb 1 hétig bírnám.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Magoo:
Hát bazz, még a végén tovább kell tanulnod, hogy valami tisztességes ülõmunkát tudjál végezni
szerintem:a nap visszakérdezése: mi az a Kappa?
A tiéd lehet, az enyém ált. tiszta és Audi.
:D:D
Amúgy nem tudom.
Szeretem, ha tiszta és állandóan késztetést érzek rá, hogy lemossam.
Pótcselekvés.
De már a bringákkal is ez van.
Meg itthon is egyre többször van rend.
Még a végén normalizálódom.
Ajjjajjj...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.