Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
13 fokot én sem láttam sehol, de nap közben jöhet az esõ aztán csócsózunk egész nap a mecsextrémben :D

ma 1 csaj elég ribancosan volt felöltözve (alig fért bele a ruhájába),azt a csúszda alján kifigyelt a káddugó, hejj voltak ám kannák :afro: sunáznám :P

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
kisbringa kell
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szellem jó volt, kutyák kifingtak, a por az nagy, mi meg fostalicskák vagyunk, mert 5 kör pumptrack után nem kapok levegõt. :(:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez mekkkora!
jóvan ,, a fejcsõre ülõshöz kéne kis idõ, de a többi nem nagy vasziszt
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ha nem néznétek az érdekes képeket: Feltöltött kép
(by lor)

Dusán! Ehhez peg sem kell egyébként! :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Teszek egy 500-ast, hogy nem fog menni! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

srác kész van

hát. ha rakok pegeket a gepidára, megkockáztatom hogy estére beadom ezeket.. még tán azt a kormány elé ülõst is dombnak felfelé pár nap után

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Atus ebben a pillanatban hívott, én is most végeztem, de õ nem csapat ma, én viszont mennék.

Valaki?

Ja és jelentem nem mostam autót, szal a holnapban még lehet kicsit bízni! :P

Judit: egy jó óra múlva Szellem! ;)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
what's the difference between a black man and a car tire?

a tire doesn't sing when you put chains on it.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az mennyire szarul néz már ki, hogy a Paulusban a teraszon ülnek 3an, a két csávó elõtt ott a notebook, és egymásnak küldözgetnek valami szarokat, és a velük ülõ csaj csak néz ki a világból? Aztán persze az egyik notebook-ból kiesik egy gomb, aztán azzal kell küzdeni, de a csaj pizzája már alig fér az asztalra. Majd megérkezik a másik csaj is, de a notebook-ok maradnak...
Mondjuk mindkét csaj a szánalmas kategóriába esett, de hát akkor is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Ez azért nem ilyen egyszerû dolog. Ahhoz, hogy lehessen 1%-t adni ahhoz regisztrálni vagy pályázni kell az APEH-nál. A Katonabogarak meg nem tette meg, és nincs az érvényes civil szervezetek között. Viszont van pl. TARTALÉKOS KATONÁK ORSZÁGOS EGYESÜLET! Tiszta hülyék...
Na mindegy találtam egy jót, ilyen beteg gyerekeket táboroztató alapítványt.
De idén nem kapok adóvisszatérítést :(

és ez nem lett meg?!
ejj bazz...sokszor mondtam hogy az az egy százaléka muternek\irodának lehet hogy jól jönne egy pár versenyhez.. :( :( :(
shit..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
srác kész van

Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fú, jótanács:
ha nincs idõtök bringázni, ne nézzetek bringás klippeket ebédhez. Na. Ennyi.

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
nekem kell menni a városba ide oda amoda meg tankstelle szóval ki tudja mikor érek haza

kocsiba mélyládásoknak
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem meg bejött egy kör 3-ra, szal kis szopás...
De nem para.

Utána pont jó lesz a hegy! ;)

Csütörtökön hajtás lesz, péntek közepes, szomat meg Szeged.
Ez bosszant leginkább.

Soós-mûveknek köszönjük a verdákat!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez azért nem ilyen egyszerû dolog. Ahhoz, hogy lehessen 1%-t adni ahhoz regisztrálni vagy pályázni kell az APEH-nál. A Katonabogarak meg nem tette meg, és nincs az érvényes civil szervezetek között. Viszont van pl. TARTALÉKOS KATONÁK ORSZÁGOS EGYESÜLET! Tiszta hülyék...
Na mindegy találtam egy jót, ilyen beteg gyerekeket táboroztató alapítványt.
De idén nem kapok adóvisszatérítést :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Na, kinek adjam az 1%-omat? Valami nyugdíjas egyesületnek, vagy inkább egy vadásztársaságnak, vagy horgász egyesületnek? Beszarok, hogy mik vannak :D

a sportegyesületek ha jól tudom páylázhatnak az 1%-ra. onnan tudom hogy a SKAH (shaolin egyesületünk) is adott minden tagjának nyilatkozatos papirt. tehát elvileg a katonabogaraknak is adhatod.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, kinek adjam az 1%-omat? Valami nyugdíjas egyesületnek, vagy inkább egy vadásztársaságnak, vagy horgász egyesületnek? Beszarok, hogy mik vannak :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

A kurva életbe!
Az reális, hogy holnap 13 fok és esõ lesz? :wtf:

Le akarod mosni a kocsid? Talán már le is mostad? Akkor magadra vess:-)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
lehet hogy feltekintek ma egy körre,, 2 körül. de csak ligthban mer péntek szombat verseyn és ismervén magam pont sikerülne összezuznom magam ha megcibálnám a bajszát ma