1:17-nél a csávó hogy átfordul?!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. október 08. - 20:39
1:17-nél a csávó hogy átfordul?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. október 08. - 20:16
Ha eszetekbe jut pár klasszikus - kevésbé klasszikus, de jó fiatal - régi hip-hop - rap szám, akkor linkeljétek be!
Össze kéne szednem egy jó kis albumot, de ilyenkor persze egy csomó fasza nem jut eszembe.
De nem sürgõs, úgyhogy itt jöttök a képbe ti!
Tessék linkelni! De nem ám mot bebökni 10-et, aztán szarni rá!
Csak a faszákat!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. október 08. - 20:03
Most végeztem és nem vagyok túl fitt.
De a holnap lazább lesz!
Most szilvásgombóc!!!
Nem ma kezdõdött a cinetrip/pécs, akármi?
Mik lesznek?
Mikor?
Hol?
Írta 2009. október 08. - 18:34
Mert ugye hívták a szakembert, hogy kell a segítség
Írta 2009. október 08. - 13:23
Az angol csajok jobban buknak a bringás fiúkra, mint a focizós, meg rögbizõsökre...
Kár, hogy az angol csajokra meg mi nem bukunk
Bár ha ez a divat (mármint a bringázós faszikra bukás) bejön a színes karkötõvel, akkor bázz jó világ lesz
Levágom róluk a kéket, aztán térdelj le kisanyám!
Írta 2009. október 08. - 13:03
Írta 2009. október 08. - 12:45
Írta 2009. október 08. - 12:22
És azért abban nem vagyok biztos, hogy menet közben nem lép be valaki elé, vagy kiugrik a kutya/macska/patkány. Szóval elég para, de gecijól néz ki
Írta 2009. október 08. - 11:50
Írta 2009. október 08. - 11:21
Hogy értsétek, errõl a mondatról jutott eszembe
zorilla meg mióta nagypályás lett, felhagyva a hidegburkolással és átnyergelve az ovbhoz, csak inget hordott. buliba köldökig kigombolva, azt még gallérját is felhajtotta, csak gizdán, mint a cantona. vagy a hrutka rudi.
Írta 2009. október 08. - 09:59
egyébként meg jaj...
jaj csaj jaj kocsi jaj hajó,,,, jaj világ! érzékbomázás korán reggel.. hovamá?
Írta 2009. október 08. - 07:35
Ma nem aludtam el. Frissen és fiatalon ébredtem.
Itt is mindenki a hideggel ijesztget. Viszont ha megnézzük a grafikonokat, akkor lesz 3-4 fok visszaesés a napi max-ból szombatig, és vasárnapra hûl le keményebben. Király lesz. Legalább a sok majom otthon marad.
Nem vagyok szõlész/borász, de azt hiszem a töppedt és jégvert szemeket felesleges simogatni... Bár úgyis mindenki kitalálja majd, hogy gyönyörûek a szõlõk és sikeres a szüret:D!
Hajó nagy király! Számomra kicsit steril és hiányoznak a leanderek:)! Emil biztosan ráverné a kis kukikáját! És egy pumptrack is elférne rajta!
Nah, szép napot! Úgyis mindenki azt mondja, hogy ez az utolsó, és holnaptól világvége:D!
Kocsikhoz:
Egyszer fordítottam egy tanulmányautókról szóló könyvet. Abban voltak a Harley Earl féle gépek. Nehezen hittem el, hogy az ötvenes években esõérzékelõs ablaktörlõt csináltak már. Pl: http://www.sportscar...ookreviewd2.jpg
Jah, még ennyit:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. október 08. - 07:22
http://belsoseg.blog.../gusztav_parkol
az a dj tomekk szám kiba nagy!
ma nem 9re, hanem 1re kell pestre mennem. cserébe elmehetek elõtte még 4-5 céghez. báhh, pedig úgy aludtam volna.
na mindegy, fasza idõ van. húzzatok el szarni aztán hegyre!
Írta 2009. október 07. - 23:49
Írta 2009. október 07. - 23:32
Szétveri a bogyót is, meg a növényt is.
Adjátok el, van bõven idénymunkás...
Írta 2009. október 07. - 23:19
Holnap én csilisbabevésre vagyok hivatalos, szóval nemtom mi lesz este. Ha nem tart sokáig, akkor még be is jöhetek, de nem hiszem.
Írta 2009. október 07. - 23:18
Tiburnak szívesen, fasza a pecó, gratula!
Voltam Lehelnél is, ott meg sok a tv-számítógép.
Most meg találkoztam a gesztenyés csipetcsapattal.
Útban van egy döglött bálna?!
Robbantsd föl a picsába!
Bár bukhatod az autódat...
Jó zene!
Ettõl meg majdnem beszartam!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c03pRKaYwEc
Még csak tanulmány, de tuti nem sokára csinálnak ilyet is, mert valamelyik pénzeszsák olyat akar, amilyen még senkinek ssincs sokkal drágábban, mint a másik vette...
Egyszer egy ilyen lakás is álom lenne, nem egy hajóóó... Áááá...
Amúgy full eredeti patika Golf I - II kurva drága.
Simán milla fölött vannak.
Írta 2009. október 07. - 23:01
fuggah : én is gogléztam pár érdekeset, de most orig kéne
ja és van kép lórú:
http://picasaweb.goo...966074020221650
valamint hotel northpole a tiloson! (fuga, ez inkább csak neked szol)
Írta 2009. október 07. - 22:08
nekem a boxxerre kellene valami nem piros, kék vagy ilyesmi... valaki mondta talán a PG hogy tud matricás embert
Írta 2009. október 07. - 22:02

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére