Neki is láttam a 9es körzetnek. Zavargásokat okoznak ezek a buta idegenek. Jó lesz
És sört itthon is lehet inni! Hohohoohooo!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
A kigyós büdös szátokat jóreggelt!
Ma nem ment úgy a sprintelés, ahogy szerettem volna. Sokat ültem.
Ma kérdezték hogy állok egy programmal, és mennyi idõ kell még hozzá. Hát mondom a tesztelési nyammogás miatt mondjuk egy hónap múlva már nem kell a PDA. Erre kiderült, hogy Bp-en valami buzika azt mondta, hogy 5 nap alatt megvan egy ilyen program. Aha. Itt a másik fejlesztõvel csak röhögtünk rajta. Nulláról, teszteléssel soha.
Illetve lehet, de ahhoz azért gyomor kell. Abból hiányozni fog minden hibakezelés, és lószart se fog tudni. 2 hét után meg lehet nekiállni elölrõl, mert kiderül, hogy fos az egész. Hányszor láttam már ilyet...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.