Tegnap nekem is volt egy felbaszós szitum.
Megyek este 8-kor Kozármisleny felé, erre a felüljárón az Árkádtól 1.-ként értem föl, de az állomás felõl folyton kanyarodtak a jobb sávba, lassabban, úgyhogy szépen mentem a sor mellett. Egyszer csak beér egy fekete vectra és kurvára villog. Mondom baszki, ha 60-nal lehet menni, én meg egy sort elõzök 80 körül, akkor a faszért kell villogni, nemis húzodtam le, és feltétlenül meg kellett elõznie a záróvonalon, a szembe sávban...
Aztán persze piros volt lent és elõttem állt, szal kurvára elõrébb jutott.
Nézem, 1.9 dízel. Lomha dög.
Kurvára lealázhatnékom volt, de kurva nagy erõt vettem magamon és szartam rá. Hülyegyerek.
Cserébe kint elég komolyat toltam, városon kívül...
Ja hát 80-nál én sem mennék jobban..
Akkor mondok mégdurvábbat. M7 este Bp-rõl Siófok felé, 2 sáv. Végig kamionsort elõztem 140-150 körül. Elém került egy ugyanolyan Opel Astra, 120-al ment, lett volna lehetõsége de nem ment le. Elvbõl nem tapadok senkire, ha fékez nem akarok belemenni, de azért éreztettem vele, hogy én mennék, nem ment le.. Közben végig elõzés, mert külsõ sávban kamionok mennek 100-al. Erre utólér egy autó, 120nál eltûnt a lámpája a visszapillantóban annyira rámmászott, indexel, villog. Az elõttem levõnek én is jeleztem, de akkor már nem tudott lemenni mert végig elõzés volt. Ez így jött utánam vagy 1-2km-t. Ahogy lement elõlem mégjobban, szó szerint életveszélyes közelségbe jött, pedig végig gyorsítottam és indexeltem is neki hogy félre fogok húzódni. Mire leértem 170-el mentem. Akkor nem elõzött. Lelassítottam, és ahogy mellém ért, fél percig folyamatosan dudáltam, hagytam hadd menjen. Nem jött utána senki. Vissza a külsõbe és rá a refit hátulról. Erre fékezett.. (Mondjuk ez kár volt, mert erre más is dudálni kezdett.) Na akkor mondom nem jön senki, megindultam 180-al és ott lapított a szélén a fasz. Megérte neki..