Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

ppmikola

ppmikola

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
a fejlõdéssel nincs semmi probléma...:Dde lehe thogy ott volt a régi ugró ahol most van,de nem kellet repülni hozzá 2.5,3 métert.persze elhiszem hogy valaki meri és tudja is ugorni,de sokan vannak akik nincsnek ezzel igy...:Sugyhogy légyzives a pécsi downhill paradicsom szakértõi és menedzserei csináljanak valami menekülõ utvonalat a "csicskáknak"...:Dköszike

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Szerintem megoldas lenne ha kerulot raknatok oda ahol necc az ugro /bar meg nm lattam/
De en is osztom a nehezebb-a-jobb nezopontot. Teher alatt no a palma!!
Btw jol szanaszejjel van rugva a labam nm tudok jarni.. Edzesen az ifju titanok egyre kemenyebbek

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Vasárnapig jó idõt jeleznek elõre.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

aki aszondja, h nyereg és/vagy váztáskával DHzott, az nem is DHzott.

Nem vagyok DH-s, csak megyek (hozzátok képest talán csak megyegetek) lefelé is.. Törtem már el gyenge nyeregtáskát, kulacstartót (a rázkódástól), a lánc leesett a lánckerékrõl lefelé (XT váltóval). Ti úgysem raknátok fel ilyet, úgyhogy nem koptatom a billentyûzetet feleslegesen. :)

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Én túrával kezdtem,meg az út padkákat ugráltam!
De én örültem volna akkor ,ha olyan technika van alattam mint most kezdõként egyesek alatt!
De nem is az a lényeg!
Ez nem kisajátítás ,vagy ilyenek!
Van egy pálya ami már beállt mindenkiben,meg az "erdészekben"is!
Inkább ezt variáljuk,mint megint hülye módon a Tettye közepén!Akkor ne is csodálkozzunk ,ha jön a balhé!
Annak sincs értelme,hogy építünk 77 olyan vonalat ami kb ugyan annyi meló,mint ez rendesen,de sehol nincs eleje ,meg vége se!Csak egy ösvény a végtelenbe!
Én örülök,hogy ennyi idõ után itt "csendben és "békében"nyomhatjuk!

Jó éjt mára!

Kész a villám,úgyhogy holnap nyomatás!

A "kiscsákóknak" meg tök szívesen segítenék,segítenénk!
Hívjatok bátran!
Szervezünk "dh"sulit!
Tök baró lenne!

Tomi úgy is errõl álmodott!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
jaja én is ott kezdtem....

DE inkább az északi sípálya melletti meredeken kellett volna, mert annak lett volna értelme....

ÉS mindenki álmodozik itt olyan pályáról, mint a soproni, de egy negyedakkora ugrót csinálsz aztán mindenki fogja a fejét...ja hogy élõben más mint a jútúbon? bocsi.

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Sietett edzésre, és épp a becsúszó szerelést gyakorolta :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ezt jól összehozta:

Lnglovagok - Kpek - Sportplya ltzjnek hajtott egy Audi A6-os Dinnysen

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kis flórián téren is mostanában nyílik 1 cseh sörözõ, kizárólag eredeti cseh sörökkel, és kajákkal. ha minden igaz 1 korsó 400Ft alatt lesz. oda is mindenképp el kell menni!

az a baj ezzel a pálya építgetéssel, h azt a torony-vízmûdomb részt páran eléggé kisajátították. ennyivel én is odamehetnék, elbonthatnám az ugrókat és vihetnék oda földet, h simább legyen. persze nem akarok ilyesmit, meg leszarom mit építetek oda, csak azért nem biztos, h pont ott kéne baszakodni, ahol a legtöbben (full kezdõk is) csapatnak. de mondom, engem 1általán nem zavar, csak megértem azt akit igen...

aki aszondja, h nyereg és/vagy váztáskával DHzott, az nem is DHzott.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Na végre!!Valaki nagyon "hozzáértõ"!!!
Ez aztán a pozitív gondolkodás!!!
:D

Csak így tovább!!!

<<<ROCK&ROLL>>>

foxraider94

foxraider94

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Királyak lettek az ugrók valóban ,a második télleg necc de nem para csak rántani kell 1-et rajta .

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
felõlem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Mondjuk úgy, hogy különbözõek vagyunk. Engem rohadtul zavar, ha a nyereg környékén bármibe is beleakadhatok. A hátizsák meg primitív gerincvédõnek is jó. Fõleg, ha ivószatyor is van benne.
A kormánytáska meg erdõben balesetveszélyes. Na nem túratempóra gondolok ;)
Azt egyedül trekking bringán tudom elképzelni, amikor minden olyan helyre cuccot kell rakni, ami nem gátol a bringán való mozgásban.
De mások vagyunk, és ennyi.
Amúgy érdekes módon futárt még nem láttam kormánytáskával, nyeregtáskával :D
De rendes CC-s, DH-s se nagyon rak fel olyat...

Szerintem ezek nem azok, amire gondolsz.

Ez a nyeregtáska (a legnagyobb méret).

Ez a kormánytáska.

A nyeregtáska belelapul a vázba, képtelenség hozzáérni. Hegyre tekerés közben néha eléri a térdem a kormánytáskát (a vázzal együtt), de ez nem zavaró. Amikor estem és átfordult a kormányom, a kormánytáska a helyén maradt. DH-ztam vele mindenhol, a review-okban írják, hogy ugratnak is vele, atomstabil, mindent kibír. Még a keskenyebb helyeken is 30-50-el megyek le, földúton fékezés nélkül (60+).. Nem túratempó. :)

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Akkor az ugrón verted oda magaaaaad!!!!! Mondjuk most nem vihogok!

Megbasszuk oszt megugorjuk! Bár szinte biztos, hogy elsõre elkenem magam rajta, de egyszer élünk!!!!!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Sóoska THX!!!
Fasza volt a csapatás!:P

Szabados doktor szétkapta a Fox 40 et,aztán azt mondja a köcsög vietek rosszul rakták össze már gyárilag????!!!
Milyen lesz jól??Micsoda csapatást rendezek vele!!!:D

Nem tom kinek!!Valami új gyereknek a fórumra!!

Az elsõ ugró eddig is meg volt!A kanyar sem mászott magától arrébb!
A második történet igen,kicsit necces!!Még én is"öreg róka"létemre is benéztem!
De ez van!
Nem kívánság mûsor!
Gyakorolj sokat,edz keményen és figyeld meg,hogy fejlõdni fogsz!!!

Ez lebegjen elõtted!
De szívesen segítünk!!

<<<ROCK&ROLL>>>

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
ez kurvajótáska...én is agyaltam egy ilyesmin, vagy crumpler...de drágág...ej..

na minyá slam..aztán 9körül szt istván tér vigadás délelõttre vettem ki szabit :)

http://totalcar.hu/m..._tank_240_ezer/
fel a platóra a dj-t a medencét,egy valag bringát, pár csálécsöcsûkurvát, 100kiló kábítószert és mehet a ród trip
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mondjuk úgy, hogy különbözõek vagyunk. Engem rohadtul zavar, ha a nyereg környékén bármibe is beleakadhatok. A hátizsák meg primitív gerincvédõnek is jó. Fõleg, ha ivószatyor is van benne.
A kormánytáska meg erdõben balesetveszélyes. Na nem túratempóra gondolok ;)
Azt egyedül trekking bringán tudom elképzelni, amikor minden olyan helyre cuccot kell rakni, ami nem gátol a bringán való mozgásban.
De mások vagyunk, és ennyi.
Amúgy érdekes módon futárt még nem láttam kormánytáskával, nyeregtáskával :D
De rendes CC-s, DH-s se nagyon rak fel olyat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Elmesélte, hogy csitt-csatt bent van a bokorban? Vagymi? :D

Nem erdei csapatáshoz vettem, ahhoz van rendes hátizsákom. 1 napos túrára nekem meg alap a rendes hátizsák, a plusz pulcsi, tartalék belsõ, fényképezõgép miatt. És akkor nem lóg mindenfelé ilyen buzi köcölle a bringán, meg magamon. ;)

"Óriás" nyeregtáskám van, mivel ki van húzva a nyeregcsõ, elfér. Abban van belsõ, szerszámok és még
így is befér 3 zsemle és pár csoki. A kormánytáskában telefon (kézre áll) és egyebek. Egyik sem akadályoz a mozgásban és nem zavar különösebben, a súlyelosztás miatt is kiváló, a dh-t is bírta eddig. Fényképezõ már nem férne be sajnos, azért néznék egy nagyobb nyeregtáskát. A hátitáskára ráizzad a felsõm, azért nem szeretem. Vagy ezeknél már megoldották a problémát?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

ha kész lesz a városim feltekerek hgoy megnézzem az új ugrókat, mostmár fel vagyok csigázva dadanszki élõ beszámolója után

Elmesélte, hogy csitt-csatt bent van a bokorban? Vagymi? :D

Sok minden belefér, megtömve érdekes lehet felfelé tekerni. :) Én el tudok vinni 5 zsemle szendvicset és pár csokit egy nyeregtáskában, kormánytáskában, övtáskában a szerszámok mellett (súly elosztva). Vagy a hátsó zsebbe is befér 1-3 szendvics, ha nem viszek övtáskát. Bár gondolkodtam egy nagyobb övtáskán, tervezek Pécs-Zengõ vagy Pécs-Óbánya kört (100km), nem ártana több kaját vinni.

Nem erdei csapatáshoz vettem, ahhoz van rendes hátizsákom. 1 napos túrára nekem meg alap a rendes hátizsák, a plusz pulcsi, tartalék belsõ, fényképezõgép miatt. És akkor nem lóg mindenfelé ilyen buzi köcölle a bringán, meg magamon. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Megjött a Bagaboo táskám.
Egy ilyen futártáska.
M-es méret, szép barna, kék szegéllyel, sok extrával, és eszetlenül igényesen van megcsinálva. Úgy nézem, hogy belefér 1 tálca sör :D

Lehet kéne vennem egy Chromag Fubar-t... Múltkor is megszóltak, hogy milyen keskeny a kormányom :)

Sok minden belefér, megtömve érdekes lehet felfelé tekerni. :) Én el tudok vinni 5 zsemle szendvicset és pár csokit egy nyeregtáskában, kormánytáskában, övtáskában a szerszámok mellett (súly elosztva). Vagy a hátsó zsebbe is befér 1-3 szendvics, ha nem viszek övtáskát. Bár gondolkodtam egy nagyobb övtáskán, tervezek Pécs-Zengõ vagy Pécs-Óbánya kört (100km), nem ártana több kaját vinni.