Hogy van ez egyébként? Kezdõ csak gyakoroljon szépen a gagyibb/olcsóbb vason és csak aztán merjen fejlesztgetni, ha már fejlõdött is?
Az, aki kezdõ fejjel is komoly vason gyakorol, az máshogy fejlõdik?
Nem ez úgy van, hogy valaki mond valamit, aztán másvalaki csak azt hallja meg belõle, amit akar, aztán azt jó szokás szerint jól félreérti, aztán tök fölöslegesen elkezd mellébeszélni, hogy leszarom, de akkor is van véleményem, és elbeszél a másik mellett, szintén mintegy nemzeti hagyományként...
Hát faszom, most baszogassunk azért valakit, mer' végre nem csak a szája járt, hogy "itt úgy tolom, hogy iigymeg úgy", hanem fogta magát aztán csinált valamit! Mindenki nyavalygott valami újért, hát itt van... Ez pont olyan, mint a maszkos, álarcos ijesztgetõs, környezetrongálós sztori...Nem a másikkal beszélünk, hanem mondjuk a magunkét!!!!!!!!!!!!!!:mad:
Ha valaki nem mer nekimenni, az ne tegye..! Még nekem sem volt idõm bringával rámenni, csak megnéztem ÉLÕBEN, de holnap felmegyek, megugrom aztán viszlát...

Egyébként meg rohadt nagy a Mecsek, ha nem akarok csapatni, én is másfelé járok, nem kötelezõ itt kódorogni, ezer szebbnél szebb hely, ahol élvezet bringázni! Nem kell szétküldeni a technikát, meg magadat!
A komoly cuccal meg ezerszer gyorsabban fejlõdik az ember, mintha a merevváz bassza szét a köveken a lábunkat! Csak olvasd el pár "össztelósraváltó" emberke hozzászólását!