Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2011. május 05. - 18:50
nemtom többiek h vannak vele, de én nem szoktam rácsukni a csomtartót semmire :-D pláne bringástul nem :-D
Írta 2011. május 05. - 18:33
Írta 2011. május 05. - 18:28
Írta 2011. május 05. - 18:01
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. május 05. - 17:46
ezjóez?
BikeFun Poseidon (Szállítás, Tárolás | Kerékpárszállító | Hátsó ajtóra) | Kerékpár Webshop
hát ez? csaszinál ilyen van 22ér:
Peruzzo Venezia hátsó ajtóra (Szállítás, Tárolás | Kerékpárszállító | Hátsó ajtóra) | Kerékpár Webshop
Írta 2011. május 05. - 17:16
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. május 05. - 17:01
deha benne leszel, ezt azért majd említsd meg:
"olyan, a közbiztonság, a közrend fenntartására irányuló tevékenységet szervez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy a közbiztonság, a közrend fenntartásának látszatát keltõ tevékenységet szervez, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ."
Aktuális civil
Írta 2011. május 05. - 17:00
Illegál vagyok, senkinek nem nyilatkozom!
Elvileg minden illegál és büntethetõ, ha nem a kijelölt kerékpárúton mész. Egy erdészt ismerek, normális, meg nem nagyon szólnak itt szerinte.. Az erdei kerképáros utakkal csak az a baj, hogy a munkagépek néhol fél méter mély nyomokat hagynak, lóval pedig totál kijárják a maradékot vagy a kettõ kombinációja. Normál kerékpárral járhatatlan lesz, merevvel is kirázza az ember agyát. Ami Vágotpusztáról megy Bános felé is egy tragédia. Megyek le, totál beáll a lában a rázkódástól mire leérek és jön szembe két lovas.. Azokat nem fujkálják be? Akkor hol járjon, aki nagyon legális akar lenni? Repkedjen az út felett vagy mi.
Írta 2011. május 05. - 16:55
azon tunodtem ki az az allat aki 1.5 millioert giant reign xo fog venni
like!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. május 05. - 16:49
Ez jó (megint):
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. május 05. - 16:47
Nem megy valaki holnap Pestre?
Vagy nem tud valaki olyanrol, aki menne?
20 palack bort kene feljuttatni, Pesten mar elmennének erte, csak odaig...
A jövõ hónap ilyen körül, biztosra nem tudom mondani. Ha akkor még jó és megyek, szívesen elviszem. De most nézem, hogy holnap. Holnap biztos nem.
Írta 2011. május 05. - 16:45
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. május 05. - 16:35
Írta 2011. május 05. - 16:17
Vagy nem tud valaki olyanrol, aki menne?
20 palack bort kene feljuttatni, Pesten mar elmennének erte, csak odaig...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. május 05. - 16:00
Persze hogy füstölök, ha autóval megyek. De szerencsére ritkán kell használnom. És ugyan nem városi bringám van, de ez legalább elmegy akárhol. És imádok bringázni a városban is, mert rövid (6km-nél rövidebb) távokra általában gyorsabb is, mint bármi más.
Én közelre általában gyalog megyek, lesétálok a városba is ha kell. Az egyetlen hely, ahova lenne értelme biciklivel mennem, a város másik vége (MTA-székház-Budai Vám) elég gáz útvonal, bár mellékutcákon talán ki lehet kerülni a fõutat (részben). Sajnálom a terepgumikat is lekoptatni betonon, a két gumi 20 felett volt.. Ha tudok szerezni értelmes városi biciklit bagóért, talán beruházok arra is, 1-2 helyre jó, amikor nem kell cuccot vinni.
Írta 2011. május 05. - 15:52
Írta 2011. május 05. - 15:48
Kezdõ fej nálam a camping bringa és csepel bmx era volt
Kiba' mindegy mid van, csak nyomjad keményen fel és le! Aztán ha úgy érzed + zsé is van ár akkor fejlessz és have fun!
Írta 2011. május 05. - 15:47
Írta 2011. május 05. - 15:32
Szóval inkább füstölsz, és osztod az észt. Hát ez remek.
Amúgy olajat már ajánlottak neked egyszer amikor kérdezted. Nem fogják szerintem még egyszer elmondani.
Az aláírásodban is füstölsz.
Nincs más választásom, két batár szerszámosládát, gépeket nem tudok a hátamon vinni. Az ecotec 1.4-es motor mögött nem kell megfulladni. Nem is rajtam múlik a forgalom. Csepp vagyok a tengerben, fõleg amennyit megyek (évi 10k km alatt). A busz drágább lenne, mint az autó és számomra értelmetlen is. Robogóval sem tudnám elvinni, amit akarok, de 10x annyira füstöl, mint az autó. Messze vagyunk attól, hogy kiépített kerékpárút legyen mindenhol, de még ha úgy is lenne és a bûzt sem kellene szívni, akkor is értelmetlen számomra a kerékpáros közlekedés a városban a fenti okok miatt. Munkába járás az más, azt megértem, de nekem a munkám egy kicsit más..
Motorexet ajánlott valaki, még nem tudtam beszerezni, mert itt sehol nem kaptam. Abból is van több fajta. Másnak lehet más ötlete is.
Írta 2011. május 05. - 15:08
Ha merevvel kezdi az ember, akkor nagyon sokmindent testbõl kell kimozogni. Utána ha ez megmarad a fullyn, akkor nagyon fasza lesz. Ha úgy gondolja, hogy "kimozogja" akkor minden csattogni fog, és még lassabb is lesz. Meg ugye a telót is lehet szarul beállítani, amitõl megint nem lesz gyorsabb az ember...
Vannak dolgok, amiket ha merevvel megtanul az ember, akkor fullyn is tud használni, de pl. fullyn sokkal nehezebb megtanulni rendesen. Pl. nem mindegy, hogy a rugóstag lõ ki téged, vagy a testsúlyáthelyezéssel ugrasz a bringával...
Viszont nagyon jó érzés, amikor az ember alá kerül egy újabb és jobb vas, és új dimenziók nyílnak meg

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére