De kaptam kocsit! Az is jó volt
És még a kézifék is fog
És megjött végre az újraküldött Avid Pro Bleeding kit, szóval hamarosan el tudom majd baszni a fékjeimet a bringán is!
De kaptam kocsit! Az is jó volt
És még a kézifék is fog
És megjött végre az újraküldött Avid Pro Bleeding kit, szóval hamarosan el tudom majd baszni a fékjeimet a bringán is!
Ha időtök engedi, tessék ma meg holnap drukkolni, van egy "találmányom" amit ma holnap kell prezizni pénzeszsákoknak, illetve más kockázati befektetőknek stb...
Hétvégge CM meg Vadim mint bulj?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kérdés: Van egy fél cm, vékony vágás a külsőn. Összerakhatom-e belsővel, vagy előbb foltozzam mög?
hasonlóképp jártam én is, így most elöl van csak uesté, hátul beső+lötty a bélésben.
A bénázás és a szerelés ellenére jól éreztem magam Magooval. Legközelebb is elvihetsz egy körre
Egyúttal szeretném felhívni a sporttársak figyelmét a belső nélküli rendszerek gondos karbantartásának fontosságára. Hiszen a közegbe töltött latex folyadék várható átlagos szavatossági ideje három hónap. A nem megfelelő ellenőrzés eredményeképp könnyen találhatjuk magunkat kellemetlen helyzetben, mint a bal oldali képen látható kerékpáros fiatalember, aki megbaszhatta a belső nélküli rendszerét.
Szombatra még nem ír esőt a foreca...
Szombat este mondjuk jó lenne egyet inni is, vagy valami. Rohadt régóta nem buliztam a városban, és most már mintha hiányozna.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
mai tekercs kimaradt, de holnap ilyen 4-5 körül megyek valamit az biztuskurvaélet!
baazmeg az Uaznak még a lámpája sem tört el
http://babara.hu/2014/09/16/2641/
Faszom, ma bringával mentem a cég telephelyére, hogy délután amint leteszem a lantot, egyből bringáhassak.
A kesztyű kurva jó!
Ma veszek küllőt és hajtogatok belőle láncfeszítőt, faszom a csigákba...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Ettem American-style pizzát is (Meat king). Habár az íze rendben volt, ez nem vastag tésztás, Dus. Tényleg csak a visszacsatolás miatt, de pl. a Pizzaboy (gondolom ismered a konkurenciát) vastag tésztás. Valószínűleg úgy is az olaszos lesz az én világom, de szerintem aki a Pizza Hut feelinget reméli, csalódni fog.
Magyarosat tesztelnen kell még, aztán ha jól ismerem magam vissza állok az al'Italia-ra. Az a Parma, az Isten.
Aztán vannak ott még tészták, saláták is.
Havergát ilyet vett tegnap Dekában. 5 és fél kilóé.
http://www.decathlon...id_8296115.html
Felpróbáltam: egy kesztyű mind felett, ennyit mondanék. Ilyen faszántosan még nem simult kesztyű a mancsomra.
Ez jutott eszembe. Kipróbáljuk. Kesztyűből sosem elég.
Havergát ilyet vett tegnap Dekában. 5 és fél kilóé.
http://www.decathlon...id_8296115.html
Felpróbáltam: egy kesztyű mind felett, ennyit mondanék. Ilyen faszántosan még nem simult kesztyű a mancsomra.
"Nem tudhatod, milyen érzés action logokat töltögetni, vezetni, felkövetni, utánkövetni - trackereket csinálni, aztán trackereknek a trackerét, double-maintenance, rendszer és a back-up, és annak az Excel-Excel-backupja. MAIC, PDCA, Six Sigma, black belt meg green belt, agymosás, 5s, 8d, heat map, risk champion meg dokumentáció még az enter lenyomásáról is..pluszoffset, index, match, today(), value, sumproduct, getpivotdata, isnumber, isblank, len, mid, search, iferror, change links, substitute, hm? Tudod, mire jó a CTRL+D, az ALT > d > f > s vagy d > p > f? Dolgoztál valaha a Text to columnszal, tudod, mi az az integer vagy a veryhidden? meg olyan tranzakciók, mint a zfis, az fbl5n vagy az mb01?
munkáról jutott eszmbe .)
Jól lázas lettem, nyomom itt a fokhagymát meg az erőspistát felváltva...hátha
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!