Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ha van lehulló ram modul arra vevõ lennék :)

Hát lehet, hogy lesz egy 512es, de még nemtom.
Most 3 db 512M 400MHz-es Infineon van benne, de a Dual Channelhez párban kellenének. És nem biztos, hogy lesz Infineon megint. Akkor meg veszek valami másból 2x512-t és úgy jó lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hol lehet Pécsett a legfinomabb dobostortát rendelni (vajas borzalmak kizárva)?

Magda, vagy Egerszegi. Szerintem a Mecsek már rég nem az igazi..
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Core 2 Duo-t nem néztél? Ultra jó cucc és támogatja a telyes virtualizációt (ALT-TAB-bal lehet majd váltani SUSE és Vista között). Nekem e6400-asom van és tesztek szerint veri az x2 5000+-t

Az alaplap és a proci is duplája az AMD konfignak. Kicsit sem izgat fel, hogy többet költhetek :D
Így legalább marad pénz fényképezõgépre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Kerékpározás fél5 körül?

részemröl okké

csak még az adapter kérdés nem dölt el

Magda vagy Mecsek cuki szerintem...
de érdemes elõtte megkóstolni egy szeletet,akkor nem lessz meglepi

ha van lehulló ram modul arra vevõ lennék :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy olcsóért megúszom a legalább 1 éve húzódó gép updgrade-emet...
ASUS A8NSLI DELUXE
AMD X2 4600+ s939
7300GT
63370Ftért :D

Core 2 Duo-t nem néztél? Ultra jó cucc és támogatja a telyes virtualizációt (ALT-TAB-bal lehet majd váltani SUSE és Vista között). Nekem e6400-asom van és tesztek szerint veri az x2 5000+-t

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát hétvégén nagy bringázás lesz. Még akár arra is tévedhetünk. De még ki tudja...

Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy olcsóért megúszom a legalább 1 éve húzódó gép updgrade-emet...
ASUS A8NSLI DELUXE
AMD X2 4600+ s939
7300GT
63370Ftért :D
Kár, hogy most épp nincs ennyi pénzem (hülye lakodalom, meg minden lófasz), mert mennék is megrendelni...
Ez fél éve olyan 150e lett volna.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Hol lehet Pécsett a legfinomabb dobostortát rendelni (vajas borzalmak kizárva)?

---

Biztonsági okokból törölve.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Van valakinek kedve mostanában egy patacsi mezõs felfedezést menni? Múltkor láttunk egy lehetséges jó pályát, fel kéne deríteni!

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kerékpározás fél5 körül?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Hónap elsõ péntekje
Ja, és lesz jövõ héten is! Szóval Lehet menni Sikondára, nem fogunk lemaradni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Már csak valaki olyan kéne, akinél tarthatjuk... ;)

Lehet, hogy holnap mennék egy nagyon lightosat. Pölö betonon. Az elöbb lemostam kcsit speedy scottot. És olyan napsütéses tekerhetnékem lett. Talán az még menne is. Holnap kipróbálom, aztán esetleg valami.

Buszos pasinak meg jobbulást! Remélem túlélte... De ott én is sokszor fosok, mert tolonganak a népek a járda szélénél és nem kell sok, hogy az egyik csak egy icipicit is elveszítse az egyensúlyát, lelép és pafff... Szal gázos ahogy van...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

..hát ha akar jó steklámpát...hehehe Nem lefúrnám én is , de este érek haza és már sötét van akkor.. a mûhelyünk meg olyan amilyen.hehehe

ahh akkor már értem hogy készült a Lóri mûvek :D

este részemröl okkés!

drakula a jóó helyezést elért sportolóknak

mai tekerés nálam még kérdéses...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gáz van! Az elöbb bevillant, hogy demo8-at akarok... Ajjjajjj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...há jóóú lenne na!

Fahely pressz--friss hírek--a Rákóczi úton Pécs elb...ott egy faszit a busz és minden tiszta vér, meg akkor élesztették újjra, amikor a Pirike arra ment sulájba.. fasza nem?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja! El kéne dönteni lassan, hogy vagy lebuj, vagy mûhely! a félhomáj egyikre sem jó... ;)

Este nem csinálunk valami videózást?! Pölö az anty graviti II-t?! Sör + chips + mindenki...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
..hát ha akar jó steklámpát...hehehe Nem lefúrnám én is , de este érek haza és már sötét van akkor.. a mûhelyünk meg olyan amilyen.hehehe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Trükkös és Atusra akarod bízni...?! :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
INNEN is JÓREGGELT!!!

Grat a versenyzõ és jó eredményeket elérõ kerékpáros emberkéknek!

Shosh--jó túrázást! ...de mennék!

Márinnyó: mentsd el a verseidet 1szer még Nóbel díjjat kapsz értük. Talán...

Napkin: milyen szájjbaba...szott csavar van ebbe???!!! Meghúzni lehet, de lazítani nem! Na azonnal fúrd le nekem Lszives...trükkös csavarfej, mitmondjak

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Nekem a ma még tuti nem játszik... De félek, hogy a holnap sem. :( Majd valamikor átkötözés, és akkor monodm.

Viszont rendet kéne raknom. De nagyon...

Kocsit is kéne mosni. Meg bringákat is. Azt hiszem meg is van a mai melóm. De nem hangzik valami túl jól. :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Ma valaki tekerni délután, jó hosszút, Jakab-hegy és túl?

Bár addig még van sok meló...

Jah, és gratula Dalmának Tokodért, és természetesen Putzer Bélánknak is, aki hatodik lett:D!!!
Béla! Egyszer edzhetek veled?

Na szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.