Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Akkor ez hosszú szünet lesz:(.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
6 óra elteltével nem varrnak, csak ha létfontosságú... Csúnya lesz és csak sokára lesz "kész". Szal ezt beszoptam. És nem én spóroltam... Buzeránsok! Elhiszem, hogy nap, mint nap lár levágott kezeket, meg tököm tudja mit, de az én sebem nekem durva, és ezért kapja a fizetését. Lusta 3 db öltést megcsinálni. Rohadjanak meg! De azért a tetanust kéjes mosollyal döfte be...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tiburon:
Vótam én, de kutyával is nyomtunk egy kisebb karikát a gyönyörû idõben. Így korábban kellett indulnom... Meg úgy volt, hogy mentek XC versenyt nézni, én meg oda nem akartam...
Száraz-kúti pihenõ-Büdös-kút-Remete visszafelé is nagyon király, pedig azt hinné az ember, hogy nehéz és csak "mászás". Nagyon élveztem, és gyorsan megy!

Márió:
Sztem jó ez a páros:D!

Kokka:
Faszomnak spórolsz a cérnával! Gyere le hozzánk, ráállsz az aknára és összevarjuk!
Ilyenkor már nem lehet? Biztosan megcsinájják, ha szétnyílogat!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, nekem a bringázás egydarabig kilõve! Most jöttem kötözésrõl, egy másik dokinál voltam és lebaszott, hogy ezt nagyon is össze kellett volna varrni. De a lánc utcában a buzi megkérdezte és naná, hogy ha nem muszáj nem varratok. Pedig muszáj lett volna... Kapják be. Totál begyullad, többször szétnyílt, komolyan, csúnyább, mint volt. És fáj is nagyon... Picccs...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

fújj, az a kilógó bél egy 16 évesen.... annak még feszülnie kéne, mint acél.

11 nevezõ az oppá. az nem jó.

hát igen,de melle is va bõven :D
meg én fõleg a Vivire gondoltam...

tök jó,kiderült hogy a mi villanyóránkra van rákötve a lpécsõház világítása,most hívtuk az eont és 4évre viszamenõleg kifizetnek mindent :D
jobb mint az év végi jóváírások

nincs valakinek is-pm 185ös adapterje?adok cserébe is-pm203ast

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
fújj, az a kilógó bél egy 16 évesen.... annak még feszülnie kéne, mint acél.

11 nevezõ az oppá. az nem jó.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mozskivcs tegbnap drekasan küzdött a nagy géppel

Goda mondta tegnap hogy 11nevezõ volt,szal szeritem jobban jártunk a tekeréssel

csak hogy jó napotok legyen:
http://images.iwiw.n...4_1159044654232

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
....méé nem jöttél velünk he?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mehetnénk éjszakait is, úgyis jö na hûvösebb idõ, esõvel. Az meg tök jó lenne, Nagy Tubesrõl lefelé a ködös esõben, lámpával!

Kurrva jót xc-ztem tegnap:D...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
NA HELLA GOOD JÓÓREGGGELT!!!!

Hétvégén végre ismét CSAPATHATTAM ! NAGGGYON királyság volt. Beba..ás józanodás Lapisig szintén. Most meg bokalefosás.

Márinnyó jó a hajnali beírásod !

SHosh--sajna csak hétvégente--vagy hétközben, de lámpával, éccaka.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na morning!

Ezt a hétvégét vazze! Királysáááág!

Tegnap AW-t már majdnem elzavartam, mielõtt láttam volna, hogy õ az!

Patakmeder meg olyan, mintha valami háborús övezet lenne!

Isteni idõ volt, sokat kell menni. Ma valaki valahova? Meg holnap? Meg holnapután?

Versenyt sajnálom, de kutyázni akartunk egyet, és nem mentem nézni se.

Na píxxx

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Korán van vazze... Aztán majd ma kötöznek és akkor már remélem már simán tudok bringázni...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ez a mai menet eléggé jóóó volt
derekasan kikészített így émelygõ gyomorral,full másnapaosan/aznaposan,bár lapisra fölfelé azért éreztem hogya z alakohol szint a véremböl csökkenõben van már...

fura angyon merevvázal közlekedni,kb tanulhatok ujra bringázni :D

de nagyon tetszik,tök jó kezelhetõ,fordulékony

valakinek egy 203as hayes tárcsa nem kell?nekem hátra asszem fölösleges a kisgépre!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
19:30 (plaza) A testõr!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, mi végigizgultuk (illetve nem is bírtuk idegekkel végig) a cc versenyt, aztán a Sooos birtokon pusztítottuk el az összes szanaszét heverõ sültcsirkét, meg azt is, ami nem szanaszét volt, meg mg a városban is üldögéltünk...

Kocsi megvan! :D

Este meg valami mozi talán...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D

okkkkés

most raktam be vastag belsõt!szal mehetünk durva hogy eddig ~150g belsõvel mentem most 489g...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kisbukó, csoki, pia, kaja, megyünk, mert itt a környéken rajzani fognak a túristák..
patakmeder?

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ok akkor 2.

Tomy gyere!

és télleg mit m1ünk? melyik majrékupakot hozzam?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
eh. jól bebasztam, aztán most jajj.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na megvolt a józanító interspár bevásárlás....

akkor 2!!
mit megyünk?cask hogy kis vagy nagybukó,ivós cucc meg csoki vagy csak kulacs elég?

most olvasgatom a tagnapi smseket... :D
fojtassuk hama ahol abbahytuk,de úgy látom hogy hetente egy ilyn ortoskodás az jóóót tesz az emberrel!!

kokkk kocsival mi a stájsz?! :)

eh és egy ilyen üzi vár itthon:
What's up... I checked out your profile and you seem pretty cool. If you want to see more pics of me and my profile on another site check out my homepage at:
http://beam.to/kristysingles