Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. szeptember 30. - 11:22
Írta 2006. szeptember 30. - 11:21
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. szeptember 30. - 09:45
Csak ne mászkálós legyen ma, mert tegnap este megpróbáltam mászkálni és bizony fájok nagyon.
Tök szép idõ van. Nincs kedvetek menni valahova?! Vagy sütni egyet?! Valami olyan helyen, ahova közel lehet menni autóval... Na?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. szeptember 30. - 00:37
Ja tudom. De nem tudnak még hozni, így aztán marad valami egyszerûbb...
Márió:
Áh, ez csak spontán csajos vacsora volt...
Holnap mittomén. De akár lehet is. Sõt legyen! De akkor Tibi is! Mert akkor szülinapozunk
Írta 2006. szeptember 29. - 23:54
akkor holnap?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. szeptember 29. - 23:28
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. szeptember 29. - 21:53
Írta 2006. szeptember 29. - 21:45
Írta 2006. szeptember 29. - 21:02
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. szeptember 29. - 20:47
Írta 2006. szeptember 29. - 19:40
Írta 2006. szeptember 29. - 19:30
Írta 2006. szeptember 29. - 19:19
Írta 2006. szeptember 29. - 19:10
nem is kell rá reagálni,csak kérdeztem hogy mekkora max villa bele
egyelõre ez a villa bele,vagy merev...
nagyon félek a mai szarástol mert csomó csilit sikerült ma fogyasztanom..
van egy px-ed is kisgépnek? mer tudok bele egy alig használt 100mm-t mozgó RS judy-t a tuningot 150mm-re megoldjuk okosba. höhö
én pontosan az ilyenek miatt küldöm nedveswcpapírral. vagy szarás elõtt kend be a seggedlikát hintõporral, csak nahogy azt hidd utánna, hogy gilisztás vagy
Írta 2006. szeptember 29. - 18:53
egyelõre ez a villa bele,vagy merev...
nagyon félek a mai szarástol mert csomó csilit sikerült ma fogyasztanom..
vasárnapi cc akkor ejtve?
Írta 2006. szeptember 29. - 18:35
Kokka:
Nem, nincs benne hahajtó, csak ugye kizárólag olyan kajákat eszem, amiktõl jókat lehet kakálni. Különben mi értelme lenne?
Jövõ héten nálunk kellene képeket nézegetni, ha összerándul végre a briggád!
Na jó hétvégét.
Nyûgös Metro-s bevásárlásomat friss csapatásra cserélném!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. szeptember 29. - 18:01
polarx vázba mekkora villa illik max?
szerintem a pike sok neki a 140el, elvileg 100hoz van tervezve. azért lefele nekem is 140en van, de általában 120on.
Írta 2006. szeptember 29. - 17:53
Ha kicsi a polarx, sztem 12-13-nál többet nem érdemes. De én 10-zel is tökéletesen elvagyok.
Durva, hogy ilyenkor már rég nem lehet elindulni tekerni...
Írta 2006. szeptember 29. - 17:38
hétvégi ivászat engem is érdkel!!!
polarx vázba mekkora villa illik max?
vidijózás után bebaszáshoz mit szóltok???
Írta 2006. szeptember 29. - 16:06
de ha 2 nap alatt nincs sikerélményem, akkor szétbasz az ideg...
menj el szarni
Vasárnap valami kicsit merészebb távolság?
én igen
Magoo apja kurvázik és nagyképû?!
hüllyjje