Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Jóvanmáakkó!!!!

Megjön a felni meg az agy, befûzõdnek, aztán irány a mindenfele!!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kis pöcsre nagy kerék??? Láttam már ilyet autós körökben, de azt hittem ide nem gyûrûzik be :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
az a másfél coll Tomi, az számít! :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És ismét 26os bringával nyerték az endurot. Az elsõ 3-ban csak 26os bringa van. Akkor most mi számít? A bringa vagy az ember? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én is 2.5el megyek mindig, mindenhol. most ugyan a contik 2.4-esek, de nagyobb mint a 2.5 maxxis. és ez black chilis keverék, ami nem a legjobb gördülési ellenállású. szóval szarni rá azt menni, és nem kocsizni a hegyig aztán onnan vissza újhegyre, végig tekerni kell ;-)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Elõször voltam kint esõben a flexelt felnivel, szerintem semennyivel nem fogott kevésbé, mint szárazon - viszont a hangja az odabaszott, NYIKK!!NYIKKNYIKK!!!
Kell menni még, végre leszarhatom az esõt, kurvajó!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

2,5ös gumival endurozni szar és bele fogok dögleni????

Csak ha nyomi és gyenge vagy, amúgy kérdezd Shoshit, mert ha olyanod van, akkor országutizni is pont jó! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs
2008-as Zesty. singletracken is írta vki az 57,5-es felsõcsövet rá. úgyhogy biztos változott vmit az egyik modell.
köszi a segítséget, rápróbálok.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most elált, mennyetek bringázni, én eddig legóztam. 14 autót építettem, meg sok domino tornyot, meg domino döntögetõst, meg kártyavárat, és sikerült kivédenem az ultrahiszti támadást ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
asszem ma se lesz bringázás, még mindig esik

vizuális orgazmus:

http://www.gocycle.d...cle&s=C&d=12641

azért egy ilyenre kíváncsi lennék:

Bild in Originalgrsse

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Lazzzán:

Feltöltött kép

Hétfõn jön a felnim!

27,5 szerintem jó dolog. Bringavásárlás fontos dolog, át kell gondolázni rendesen...

2,5ös gumival endurozni szar és bele fogok dögleni????

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Ez a 27.5 es szarság ez akkora szenvedés. Mi az elõnye a 1230134 hátránya mellett? Jobban gurul? Menjél aszfaltra, az még jobban gurul.

:)

Hátrány?? Próbáld ki, jobb!! Nemcsak lefelé, hanem felfelé és egyenesben is. Pedig nehezebb, mint a cannondale volt, sõt én is sokkal gyengébb vagyok, mint tavaly.

Nem érzem hátrányát sehol, csak azt, hogy még nincs hozzá elég mennyiségû és olcsóbb árú külsõ gumi. De végülis mindegy, mert majd az idõ megmutatja, hogy életképes lesz-e. A 29"-osról sem gondoltam volna soha, hogy ennyire elterjed a montiban basszus.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát ez tök komoly:

http://www.youtube.c...rHBzIYRjdY#t=59

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
okéjó

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
4kor nem fog esni! akkor mennnyünk sokan!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

173 és 18". Fura, hogy a bikeradar cikk szerint 600mm a felsõcsõhossza, én pedig 575-et mértem.

akkor szerintem elég a kisebb. milyen váz ez?

Zap, total kút nincs Magyarországon :-) egyébként én már lassan kezdek biztos lenni abban, hogy régebbi swiftet csak az vett/vesz, aki BALFASZ és közveszélyes.

esik bazmeg

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs
173 és 18". Fura, hogy a bikeradar cikk szerint 600mm a felsõcsõhossza, én pedig 575-et mértem.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
6-oson, Pote alatti Totál kútnál, nyugat felé BELSÕ, balra kanyarodó sávból, JOBBRA felkanyarodni, zöldre váltó, zöldhullámos lámpánál, 2 gyerekkel a hátsó ülésen, piros papírSuzukival az milyen már? Ekkorát régen lassultunk. mert én persze külsõ sávban tépettem a kis 55ös tempómmal. Nem túlzottan értettem hogy kerül elém valami ott, így. :)

Ez a 27.5 es szarság ez akkora szenvedés. Mi az elõnye a 1230134 hátránya mellett? Jobban gurul? Menjél aszfaltra, az még jobban gurul.

Aktuális civil

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
hát.. akár mindegy is lehet, hogy 50es, vagy 60as. mekkora vagy, milyen és mekkora méretû vázat használsz?

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs
Sziasztok!
Tippet/tanácsot szeretnék kérni tõletek:
670-es kormányról és 80-as stucniról szeretnék valami szélesebbre/rövidebbre nyergelni. A kormány már megvan, 740-es. Most vívódom hogy 60-as vagy 50-es stucnit dobjak rá. Elég sokat tekerek felfele is, eddig pont jó volt a balansz, nem emelgette nagyon az elejét csak ha meredeken odaléptem. Vélemény?