Ugy volt h |3a|3 -al megyek de õ akkor már Balatonon lesz...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. augusztus 08. - 23:54
Ugy volt h |3a|3 -al megyek de õ akkor már Balatonon lesz...
Írta 2007. augusztus 08. - 23:23
Írta 2007. augusztus 08. - 23:08
Kekeckedsz bazzeg!ha csak otthon vetted észre honnan tudod, hogy Teca elõtt kaptad? szerintem úgy mentél már föl,h defekted volt, biztos fölfele ütötted fel Teca elõtt 100m-el
![]()
Mert Teca elõtt a széles úton belebasztam a hátsó kerekemet egy nagyobb kõbe. Azért.
Írta 2007. augusztus 08. - 22:58
a végén én kaptam egy felütést Teca elõtt kb. 100m-re. De haza is mentem vele (és akkor vettem észre)
ha csak otthon vetted észre honnan tudod, hogy Teca elõtt kaptad? szerintem úgy mentél már föl,h defekted volt, biztos fölfele ütötted fel Teca elõtt 100m-el
Írta 2007. augusztus 08. - 22:11
I3aI3 végig a hátsó gumiját nézte, hogy mikor ereszt le, de a végén én kaptam egy felütést Teca elõtt kb. 100m-re. De haza is mentem vele (és akkor vettem észre), és vacsora után csináltam csak meg...
Írta 2007. augusztus 08. - 20:45
csapatépítõ trénig,meg csoimoprt mukna,meg fosvõrû békacsávó,PántyaCsajban,giga szilikonnal,de ízlésesen tetoválva,szentfazék csaj,akinek a férjét megverte az erdész-felggyújtpotta a nyaralóját,zsolós vendéglátás,koleszos lehúzásosnõ/8,490ftéjcakánként egy munkássászlló/sziges készfészek,hollnad párral,meg egy ausztrállal aludni,semmit nem érteni pedig elvileg angolulk beszélnek,kedves ellenõrök,zsolóspara lépcsõház,esti csajozás,utcai vegyes elegáns ruha megszokása,jópofizás a kollegákkal,belépõkódos irodaház,ahol a pannon cellainformáció kiirja hogy hol vagy éppen,most emg mozi osönz menüre,ahol 2e ért diszdobozba adják ez elkõzõ két részt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. augusztus 08. - 20:43
Tud valaki pécs környékén olyan emberket,aki törött alu vazakat hegeszt?pls help
Milyen váz az? Bár én csak egy nagyon-nagyon profi szakemberre bíznám rá, mert utána majd a nyergen a halál félelme fenyegetne h még1x törik...
Írta 2007. augusztus 08. - 20:36
fáj mind2 térdem. nemtom mé.
Teca meg, alap, hogy minden bringás tudja hol van és kéész. férje is normál. hát még a lánya :chin: => :sex: => :mexico:
megyek tekerek egy gyorsat de elõbb bezabálok.
Tud valaki pécs környékén olyan emberket,aki törött alu vazakat hegeszt?pls help
nem
Írta 2007. augusztus 08. - 18:13
Írta 2007. augusztus 08. - 17:03
Én csipazom a francia kaját és "Les Escargots de Bourgogne dans leur Coquille" sem volt szörnyû! Mondjuk a magyar az mindent visz fõleg az angol kaja után!
Én még nem tudom, hogy megyek-e ma tekerni vagy sem.
Pécsen egy cseppet sem esett még az esõ!
Írta 2007. augusztus 08. - 17:03
Hát így kapásból nem tudok mondani, de szerintem valamelyik jobb boltban (Pavlik, Pedál, Imperátor) tudnak ajánlani.
Írta 2007. augusztus 08. - 17:00
Írta 2007. augusztus 08. - 16:53
Írta 2007. augusztus 08. - 16:38
Most betolok egy kiló barackot, aztán feltolom a vízmelegítõ tartályomat a hegyre.
Írta 2007. augusztus 08. - 16:06
Indulok ki bringázni, felhuzom a térvédõt, kesztyût, elmegyek 10métert a kaputól és elkezd szakadni a r*hes ESÕ!!!! :argue:
Írta 2007. augusztus 08. - 16:05
Attól függ honnan akarsz menni...
Én Tecától a szerpentin mellett szoktam feltekerni. Az megvan olyan 20 perc körül általában. Mondjuk most tisztességesen be van nõve...
De aszfalton is fel lehet nyomni ha valakinek bírja a gyomra a távolsági buszok közelségét.
Meg a szerpentin Mecsekszentkút felöli oldala is jó lehet. Csak többet kell tolni esetleg.
Vagy Mandulás felõl végig a túristaúton.
Esetleg Nagy-Tubes, Lapis útvonal.
Orfû felõl vagy Büdös kút fele, vagy aszfalt.
Esetleg Vörös-hegyrõl csak lefele kell jönni
Én kb. 5 után valamikor elmegyek csavarogni egyet az erdõbe. TV-torony, Tubesek, Lapis meg ilyenek össze-vissza...
tomydiny..velem tartasz egy laza tekerés erejéig?
Írta 2007. augusztus 08. - 15:37
Akkor valaki bringa valamikor?
Írta 2007. augusztus 08. - 15:28
Bááááá, nemááá! Ennyire nem lehetsz....én is tervezek valami bringázolást.....tegnap égervölgybõl elindultam orfû felé....végül jakab hegyen lyukadtam ki
keresnék új útvonalakat...
monnyuk magyar ürögi út elejétõl merre érdemes menni..? TECA nevezetû hely az merre van?
Éger-völgyben voltál, és nem tudod hol van Teca???
Hát itt.
Írta 2007. augusztus 08. - 15:09
keresnék új útvonalakat...
monnyuk magyar ürögi út elejétõl merre érdemes menni..? TECA nevezetû hely az merre van?
Írta 2007. augusztus 08. - 14:39
Én Tecától a szerpentin mellett szoktam feltekerni. Az megvan olyan 20 perc körül általában. Mondjuk most tisztességesen be van nõve...
De aszfalton is fel lehet nyomni ha valakinek bírja a gyomra a távolsági buszok közelségét.
Meg a szerpentin Mecsekszentkút felöli oldala is jó lehet. Csak többet kell tolni esetleg.
Vagy Mandulás felõl végig a túristaúton.
Esetleg Nagy-Tubes, Lapis útvonal.
Orfû felõl vagy Büdös kút fele, vagy aszfalt.
Esetleg Vörös-hegyrõl csak lefele kell jönni
Én kb. 5 után valamikor elmegyek csavarogni egyet az erdõbe. TV-torony, Tubesek, Lapis meg ilyenek össze-vissza...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére