Én sose mentem gyorsan. Mindig befognak a fékek, alig gyõzök tekerni, hogy ne érezzem a fingomat.
Ráduszítom Britnit bázz!

A telómban eltört egy ilyen bizbasz:
Miki faragott bele egy másikat, csak az oldalsó bevágásokat lehagyta, mert szerinte az nem érdekes.
Csak most meg nagyon felkeményszik ha nagy sebességû ütést kap. Kicsit gáz.
Kéne esztergálni egy másik ilyen bizbaszt.
nekem jobban bejönnek a kártyaolvasósak. sd kártyát sokmindenbe belerakhatod.
szerintem kérdezd meg árkádba ahol én is vettem, hátha van ilyenjük vagy tudnak hozni. talán még tp comp szóbajöhet
http://mp3center.hu/...pi_id=409&ppt=0
ajánlottak egy ilyet, ami szimpi is, csak godnoltam kihagynám az onlájn rendelést, ha találnék helyben valahol...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
fasza a film!
és pont a köveskanyarban "szerepelek"
LL: én ilyet használok lassan 1 éve teljes megelégedéssel:
http://www.ebolt.hu/product103358.html
árkádba vettem, az elsõ emeleten photo hall-ban(vagy vmi hasonló nevûben de a lényeg, hogy az 1. emeleten az info pulttól balra)
persze most már lehet, hogy van jobb ennél, de akkor ez volt a legjobb vétel és nagyon jó véleményeket olvastam errõl fórumokban. egyik szomszédnak meg csajomnak is ilyen van és azokkal se volt gond. a gyári füles gyík, azt érdemes vmi jobbra cserélni amúgy faja. és a memóriája se "fix".
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Lesz egy szürke DX cipõm. Csúnya kicsit az a fûzõvédõ rajta, de egye fene. Ráadásul akciós, szóval jó lesz az.
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!