Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én ma már sehova.. úgy döntöttem...
hideg van, utálom a telet..
Holnap meg természetesen meló.. :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
zajzik itt az élet..

kiváncsi vagoyk a nagyszályúak közül ki emgy el végül brignázni?egész mutlhéten ilyen körök et nyomtam..

reggel a székelybercin felfelé kezdünk,háát nem mondom hogy kielégítõ az ahogy letakarítájk..járda meg horror,semmit nem ér hogy a havat lesperik,mert igy legalább ful jégen tipegek lefelé..

árkád nekem már meg volt!meg is leptem magam egy kis bállentájmszal ha nmár végig küzdöttem..

du talán felnézünk asszonyal,kutyával a hegyre,de lehet h takarítás lesz belõle...

székely környékén az a szokás hogy a puccosautót mindneki otthon hagyja és a legkülönbözõbb terepjárók,pickupok állnak az utcán,meg jönnek fel-alá.
nekem ez jött be legjobban..
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
nem volt ilyen állapotú,de nagyobb kerekek,megemelve az egész,mata feketére lefújva..tiszta madmax autó volt..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hülye! :D

Lángost hagyjatok, délután beugrom egyre, ha végre jobban leszek. Ne legyen mostanában gyereketek, mert azt nagyon meg kell ünnepelni és most egy darabig nem szeretnék ilyet!

Én már voltam kint. Simán autózható, a fõbb utakon nincs semmi. A kicsi utak tényleg full jegesek, de ésszel azok is autózhatók... És 20-szal meg lehet fordulni kézifékkel egy szûk utcában. :D Kíráék elõtt így parkoltam. A szomszédnéni szerint egy eszetlen barbár vagyok... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Királyság ez a hó, csak kár hogy full jég az alja! Ma még nem voltam kint kocsival,de érdekes lehet!?

Elkészülni látszik a kisbringa, ha minden jól megy hétfõn kész is! De ki nem viszem hóba! Fõleg, hogy bereped tõle a gumi,mint a fos! Inkább bent maradok és LÁNGOST zabálok!
Délután megyünk Kedvesemmel a zárkába, az utolsó pár ajándékért,amit a Jézuskának elölegezek meg,me Õ azt mondta, hogy nincs rá ideje és ha kapni akarok,meg ha adni is, vegyem meg magam és majd eljön érte! Mekkora g@ci!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mi meg boardoltunk alig havon. Azért fassza volt!
Most bableves lángossal, délután takarítás, este vetítés.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Háh.
Apám ma reggel meggyûrte a kocsijának az elején. Nekicsúszott a Tesco-ból kifele valami pözsósnak. Mondjuk felébredtem rájuk amikor reggel indultak itthonról, mert alig bírtak kiállni tõlünk, csak bõgött a motor, pörgött a kerék, de az emelkedõn nem bírt felmenni. Maradtak volna inkább itthon...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Milyen reklám??? Ti TV-t néztek???

Még mindig csúszkál alattam a kocsi. De annyira jó érzés...
És holnap eljön a megvilágosodás! Mindenki agyában fényt fogok gyújtani!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Vazz, nem jön össze az eBay nekem mostanában, megint besz@&tam. Ebben a hónapban már másodjára. Megszüntetem az account-omat a bpba. :(:mad:

na egy ilyen fûrészt akarok
http://www.kertigep....ihl MS 170.html

vagy 017est. na mindegy, ugyse újat veszek. lenézek a vásárba is, hátha kifogok valami jót. bár...

D: ne nyávogjál már amúgy, hanem örülj, hogy tekerhetsz. :w_morde:
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ejj

tollerpocsojánál nagyon finom forraltbort ittunk! meg volt kürtöskalács a gyros evés. jól esett.

hülye Mazsola meg eltûnt. fél újh1et átkutattam érte, erre itt volt a garázsba. csajoma apja zárta be valószínûleg, na de megvan az a lényeg.

delma baszki mûsorozzál a tolna megyés topikban vagy ahol kíváncsiak rád

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hát még jó, hogy kolbásztöltésen voltam. Az jobb mûsor...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Sztem gyertek el holnap este :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://www.pecs.hu/kamera_kulon.php :):nospam:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Most nézem vebkamerán ÁLL a FA a ló farka alatt:-)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Emese vöröshajú, és FAHELY csaja, szóval jobb ha leszállsz róla. És szerintem õ is elmenne a tükörjégen az országútijával...
De az ilyen kivagyijankó 17 éveseknek mindig jár a szájuk.

....szerintem arra a béna reklámra gondolt....most az egyszer megbocsájjtok!

Ha havazik TERPGUMMA felrak és irány a hegy(vagy inkább csak domb ez a Mecsek)
Bepakoltam a fél lakást a kocsiba, holnap reggel indulás....

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
puhapöcsû:| hö hö höhö:kissmyass

LL nem azért gáz a slick gumi mert, hanem azért mert semmi kedvem most felrakni a terepet
megvárom amig az útról valamennyire leolvad aztán gyitte
de aztán ha holnap unatkozom lehet átcserélem
^^az Emesével kapcsolatosan meg tényleg a reklámra gondoltam; sajnos nem tört ki határtalan :D,XD,lol irogatás. de csodák nincsenek

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Holnap kéne tolni egy tubesi kisszerpentint. Az olyan jó ilyenkor :D
Meg utána Remete, és esetleg felkínlódni Vörös-hegyig, aztán le Patacsi mezõre...
Húúú, ez egyre jobban tetszik. Csak asszem otthon nagy ebéd lesz, meg ilyen faszságok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Csodálkoztam volna, ha nincs a történetben BAAANG :D

Egészen addig azt vártam, hogy mikor csúszok má' el.. utána már leszartam.. :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

girnyó slick gumival mentem (hajnalban, szakadó hóban, nem is az út volt a gond, henem hogy konkrétan nem láttam semmit.) melóba és jöttem haza. szal tényleg puhapöcs vagy.
élmény volt.. és nem estem.. csak amikor le akartam vágni az egyik kanyart fûvõn keresztûl, akkor hirtelenjében kinõtt elõttem egy betonakna, vagy mi a tök... én meg mondtam egy olyat, hogy BAAAAAANNNNG.

Csodálkoztam volna, ha nincs a történetben BAAANG :D
Amúgy a CX (ciklocross) világában kicsit vastagabb országúti gumival nyomják hóban, sárban. Szóval aki montival rinyál a hótól, sártól, jégtõl, hát arra nem is lehet mást mondani...

Ja, és feljöttem csajomhoz kocsival. Hát ennyi béna fasz autóst... Istenem. Egy újabb Vectra-s olyan lassan jött felfele az emelkedõn, hogy egy Skoda 120L-es is már megelõzte. Én meg alig fértem el mellette. Az ilyen mér ül köcsiba ilyenkor? Összetöri, aztán meg a sírás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hawzik..faszaa...slick gumik vannak fenn:(

girnyó slick gumival mentem (hajnalban, szakadó hóban, nem is az út volt a gond, henem hogy konkrétan nem láttam semmit.) melóba és jöttem haza. szal tényleg puhapöcs vagy.
élmény volt.. és nem estem.. csak amikor le akartam vágni az egyik kanyart fûvõn keresztûl, akkor hirtelenjében kinõtt elõttem egy betonakna, vagy mi a tök... én meg mondtam egy olyat, hogy BAAAAAANNNNG.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

köszönnyük emese:XD

Emese vöröshajú, és FAHELY csaja, szóval jobb ha leszállsz róla. És szerintem õ is elmenne a tükörjégen az országútijával...
De az ilyen kivagyijankó 17 éveseknek mindig jár a szájuk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök