Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. január 24. - 14:15
Mondjuk manapság ilyen huncutságokat már nem lehet megcsinálni.
Írta 2008. január 24. - 13:13
Elég hideg JÓreggelt!!!
Valami kemény vírus fog keringeni a levelezõrendszerekben: "quota invitation" Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt feladóként. Vinyót zúzza.
Viszont ilyet is kaptam: http://index.hu/tech...irus_es_elegeti
Tekerjetek!!! ...csak ne a parkerdõ területén...(alias Tettye)
.. régen volt egy ilyen virtus hogy "hurricane" , azt csinálta, hogy beejtette a vinyó fejét rája a lemezre. az meg tök jó hangot adott. egyszer.
Írta 2008. január 24. - 13:03
Írta 2008. január 24. - 12:48
Írta 2008. január 24. - 12:21
reggere belázasodtam bazeg. aztán mos jó. remélem ennyi volt.
imprezza törés:
http://www.langlovag...eria/1553.shtml
Írta 2008. január 24. - 11:48
Ebbe az új irodába most jöttem elõször bringával. Azt hittem majd frankón legurulok. De lófaszt! Végig nyomni kell, mert az sokkal jobb, mint pöcsöt lógatva tinglitanglizni!
Ja és a Boilernek szétrohadt a lánca. Kicsit zavar a dolog, de eléggé várható volt. Na majd veszek rá másikat.
Márijó, meg bazmeg. Az én munkahelyi gépem meg 2005. február 8-án volt telepítve, kicsit többet van basztatva, mint mondjuk egy átlagos otthoni gép, és azóta nem volt újrarakva... A frissítéseket mindig átnézem (pl. IE7-et nem engedem, hogy felrakja), a C-t rendszeresen tisztítom (windows hülyeségeket kinyírom). És össze-vissza minden szart installálok rá, meg le, meg változtatás, meg anyámkínja. 1-2 havonta lefut a SpyBot S&R aztán jóvan.
Mit kell ezen kínlódni???
És kurvára utálom a windows-t, és nem is értek hozzá igazán.
Írta 2008. január 24. - 10:06
Aktuális civil
Írta 2008. január 24. - 09:39
Valami kemény vírus fog keringeni a levelezõrendszerekben: "quota invitation" Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt feladóként. Vinyót zúzza.
Viszont ilyet is kaptam: http://index.hu/tech...irus_es_elegeti
Tekerjetek!!! ...csak ne a parkerdõ területén...(alias Tettye)
Írta 2008. január 23. - 23:59
a Hagakure idézet ismerõs
jaja,csak pucoltam a gépen lévõ sok vackot,aztán ezt találtam,van mégegy valahol..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. január 23. - 22:23
találtam egy ilyet a gépen..
Zene nagyon jó alatta
Top Gear-ék meg nem normálisak, voltam egy élõ elõadásukon és amikor elõjöttek a Land Rover versennyel áááhh... kinek hangosabb a Defenderje...kész, persze mindegyikbe motor volt cserélve V8-ra
Mennék már a Mecsekbe...
Nem sokára megint megyek szóval csak üzenjetek, ha valakinek kell valami szívesen szállítok.
Írta 2008. január 23. - 21:20
Írta 2008. január 23. - 16:22
Írta 2008. január 23. - 14:53
Még szerencse, hogy még emlékszem rá, hogy mi hol miért...
Írta 2008. január 23. - 14:12
sala száma kéne nagyon...
ja..valami olyasmi
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. január 23. - 14:10
találtam egy ilyet a gépen..
hátt ööö izé..
Írta 2008. január 23. - 12:50
Ezer éve nem voltam itt, de megjött a gép, úgyhogy van végre itthon saját cuccom! Ezúton is thx Zsolonak a segítségért, közremûködésért...
Márinnyó, most pakolok, egy óra múlva lépek Villányba, ott van még kis dolgom, aztán 4-5 felé visszajövök Pécsre Kíráért. Ha vinnem kell valamit, szólj és add oda. Ha hoznom, akkor szívesen lehozom, pénteken olyan 1-2 felé fogok elindulni szerintem, mert késõdélután már van Pécsen dolgom...
Na szép napokat!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. január 23. - 11:54
Írta 2008. január 23. - 10:40
valami ötlet??
Írta 2008. január 23. - 10:11
Írta 2008. január 22. - 17:59
pestieknek jó szelük lesz ma aszondják!
szarul vagyok ma, szédelgek meg fáj a fejem. biztos a hidegfront. inkább basztam volna be tegnap
Mert e szerint , ha kerékpározáskor megfeledkezek magamról, és megeszek 2 szem alkoholos bonbont / mert azt már kimutatja a szonda / egy túrán, vagy egy ismerõshöz betérve, akkor elveszik a jogsimat kismotortól -nyergesvontatóig?? Kerékpározás közben?
ha tényleg csak 1-2 konyakos meggyet ettél, akkor kérheted a fakabátot, hogy várjatok 15-20 percet. de vérvételnél úgy is kiderül és ilyen esetben nem büntetnek meg.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére