Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2008. January 29. - 09:43

Fáradt vagyok, de mitõõõl???
Na találtam is eggyet : http://vurdon.hu/#ht...eville_428.html
Posted 2008. January 29. - 00:40

Errõl beszéltem szombaton.
Ja, amúgy eszembe jutott, hogy pl. a Windows XP 250Hz-el pollozza az egeret. Ezt bizonyos egereknél fel lehet vinni 1000Hz-re. De végülis a 0.004s pontosság már jó is lenne

Posted 2008. January 28. - 21:46

Moszkvicsékat kell fõleg kérdezni,risa,ufó...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. January 28. - 21:31

Ma szar napom volt, mert akkora ködre ébredtem, hogy csak na. Késõbb sem sütött ki a nap. Ez igy eléggé meghatározta a napom. Mekkora problémáim vannak!?

Zap: OK minden.
Posted 2008. January 28. - 19:32

Rakjál rá nagyteljesítményû lámpát. Sokkal élvezetesebbé és pontosabbá teszi.
ááállaaat:-)
na majd holnap....
Posted 2008. January 28. - 19:07

ja nem ba&@a meg porszívozás..
Rakjál rá nagyteljesítményû lámpát. Sokkal élvezetesebbé és pontosabbá teszi.

Aktuális civil
Posted 2008. January 28. - 18:41

KOKK: az eggyik lengyel oldalról(mert ugyebár lengyelül mindenki tud) leszedtem 1 magyar linket!!! és ott faszán fent volt az új SW!! Szóval akkor a másik is OKK!! Dõlhet a bor:-)) Az az aksi amit adtál az csont le volt amúgy merülve...
..és most zabálás, utána meg v.mi kocogás...ja nem ba&@a meg porszívozás..
Posted 2008. January 28. - 17:56

Az a baj azzal az IR cuccal, hogy egy ideig elviseli, hogy megszakadt a kapcsolat, és csak utána szól, hogy baj van. Nekünk meg a rövid ideig tartó megszakadás a lényeg.
Jajj. A joystick is poll-ozva van basztatva. Mondjuk ha bírja a gép, hogy 1ms-ként pollozzuk, vagy még gyakrabban, akkor ez se lehet gond...
Holnap letesztelem. Behozom a gamepad-et, és írok rá valami izét.
Posted 2008. January 28. - 17:48

Késleletetés nem gáz.
Csakhát ha szar programozni akkor ez is bukta megint:-( Biztos szar programozni? Csak 1 STOP imulzus kell, semmi más.
Kokk: az 1-ik kész a másik valszeg firmware hibás--próbálom hekkelni de csak lengyel oldalak vannak:-)
Posted 2008. January 28. - 17:21

Posted 2008. January 28. - 17:12

De minek kell IR egyáltalán?!
Ha mentek tekerni a napokban, mennék fotózni, ha ilyen szakaszolás téma lesz.
Aktuális civil
Posted 2008. January 28. - 16:55

A Bluetooth kiszorította. Gyakorlatilag értelme az IR-nek. Ilyen lassú adatátvitelt már nem használnak. Kisfloppy sincs általában a gépekben.
Posted 2008. January 28. - 16:46

ha kell van eladó usb én nem használom,inkább kábelezek..azt most is kéne,már bújik a forrócsoki

ma/holnap hegyre valaki?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. January 28. - 15:29

Ez könnyû kérdés. Nincs mindegyiken.Héjj emberek :minden laptopon van infra port?? Ki tudja ezt?
Viszont lehet kapni soros, meg USB-s infraportokat, ha az kell...
Posted 2008. January 28. - 15:27

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelõtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási idõpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következõ napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelõtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címbõl egy betût, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetésérõl érkezett haza, akit az Úr hazahívott az õ dicsõségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyõn található szövegre:
Szeretõ feleségemnek
Idõpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem,
Tudom, meg vagy lepõdve, hogy üzenetet kapsz tõlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elõ van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!
Posted 2008. January 28. - 15:17

Ti mit sufnitunningoltok ennyire?!
Rohadtul mennék bringázni most is!
Az egyeseület érdekében: fotocella Pc-vel
Én is...
Héjj emberek :minden laptopon van infra port?? Ki tudja ezt?
Posted 2008. January 28. - 14:05

ismerõsöm rendelt innen mind a 2féle XT h.váltóból (5 és 6dbot) még múlt 7en, mert akkor még 0Ft-ért voltak fennt. a visszaigazoló mélben is az volt, hogy 0Ft. azóta már írtak neki, hogy nem ennyi az ára és hogy kéri e rendes áron, erre írt, hogy 0Ft-ért kéri, mert nem írják, hogy a hibáért felelõsséget nem vállalnak. kiváncsi leszek mi lesz belõle

amúgy a boltban is annyiért kell adniuk a terméket amennyiért kirakják, ezt törvény írja elõ.
Posted 2008. January 28. - 13:55

Rohadtul mennék bringázni most is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. January 28. - 13:38

Tibur: a numerikus billre gondoltál?
yeah, de ha fóliás és nincs forrasztható kivezetése akkor sucks, akkor a gamepad 1500-ért
Posted 2008. January 28. - 13:33