Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
POLLOZÓS JÓREGGELT!!!

Fáradt vagyok, de mitõõõl???

Na találtam is eggyet : http://vurdon.hu/#ht...eville_428.html

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na itten lehet pl. amerikai autókat restauráltan venni.
Errõl beszéltem szombaton.

Ja, amúgy eszembe jutott, hogy pl. a Windows XP 250Hz-el pollozza az egeret. Ezt bizonyos egereknél fel lehet vinni 1000Hz-re. De végülis a 0.004s pontosság már jó is lenne ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
rsézemrõl a szaksz bármikor jó
Moszkvicsékat kell fõleg kérdezni,risa,ufó...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó estét,

Ma szar napom volt, mert akkora ködre ébredtem, hogy csak na. Késõbb sem sütött ki a nap. Ez igy eléggé meghatározta a napom. Mekkora problémáim vannak!? :D

Zap: OK minden.
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Rakjál rá nagyteljesítményû lámpát. Sokkal élvezetesebbé és pontosabbá teszi. :)

ááállaaat:-)

na majd holnap....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

ja nem ba&@a meg porszívozás..

Rakjál rá nagyteljesítményû lámpát. Sokkal élvezetesebbé és pontosabbá teszi. :)

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
KIRÁLYSÁG TOMMY!!! Ha nem stimmel, akkor még van olyan hogy USB-RS232 átalakító-az is POLL-ozva van?

KOKK: az eggyik lengyel oldalról(mert ugyebár lengyelül mindenki tud) leszedtem 1 magyar linket!!! és ott faszán fent volt az új SW!! Szóval akkor a másik is OKK!! Dõlhet a bor:-)) Az az aksi amit adtál az csont le volt amúgy merülve...

..és most zabálás, utána meg v.mi kocogás...ja nem ba&@a meg porszívozás..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekünk valami ilyesmi kell.
Az a baj azzal az IR cuccal, hogy egy ideig elviseli, hogy megszakadt a kapcsolat, és csak utána szól, hogy baj van. Nekünk meg a rövid ideig tartó megszakadás a lényeg.

Jajj. A joystick is poll-ozva van basztatva. Mondjuk ha bírja a gép, hogy 1ms-ként pollozzuk, vagy még gyakrabban, akkor ez se lehet gond...
Holnap letesztelem. Behozom a gamepad-et, és írok rá valami izét.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Azért köll, mert mi a kis fotocellánk is IR-es ugyebár--azt átalakítgatjuk relével meg miegymással jelkkeé-onnan bele a jojstickféleségbeonnan meg USB--akkor nem egyszerûbb egybõl az IR és USB?
Késleletetés nem gáz.
Csakhát ha szar programozni akkor ez is bukta megint:-( Biztos szar programozni? Csak 1 STOP imulzus kell, semmi más.

Kokk: az 1-ik kész a másik valszeg firmware hibás--próbálom hekkelni de csak lengyel oldalak vannak:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azt én se értem. Igazából nem biztos, hogy jó ötlet a gépnek az IR-jével próbálkozni. Nagy a késleltetése, meg programozni is gázabb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem van USBs IR. Berakom a közösbe, mert semmire nem használom.
De minek kell IR egyáltalán?!

Ha mentek tekerni a napokban, mennék fotózni, ha ilyen szakaszolás téma lesz.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pont, hogy az újabbakon nincs már.
A Bluetooth kiszorította. Gyakorlatilag értelme az IR-nek. Ilyen lassú adatátvitelt már nem használnak. Kisfloppy sincs általában a gépekben.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
azért az újabbakon már van...
ha kell van eladó usb én nem használom,inkább kábelezek..azt most is kéne,már bújik a forrócsoki :D

ma/holnap hegyre valaki?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Héjj emberek :minden laptopon van infra port?? Ki tudja ezt?

Ez könnyû kérdés. Nincs mindegyiken.

Viszont lehet kapni soros, meg USB-s infraportokat, ha az kell...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tanulság az elírt e-mail címrõl:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelõtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási idõpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következõ napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelõtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címbõl egy betût, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetésérõl érkezett haza, akit az Úr hazahívott az õ dicsõségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyõn található szövegre:
Szeretõ feleségemnek
Idõpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem,
Tudom, meg vagy lepõdve, hogy üzenetet kapsz tõlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elõ van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ti mit sufnitunningoltok ennyire?!

Rohadtul mennék bringázni most is!

Az egyeseület érdekében: fotocella Pc-vel

Én is...

Héjj emberek :minden laptopon van infra port?? Ki tudja ezt?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://www.speed-way...offset=6#termek

ismerõsöm rendelt innen mind a 2féle XT h.váltóból (5 és 6dbot) még múlt 7en, mert akkor még 0Ft-ért voltak fennt. a visszaigazoló mélben is az volt, hogy 0Ft. azóta már írtak neki, hogy nem ennyi az ára és hogy kéri e rendes áron, erre írt, hogy 0Ft-ért kéri, mert nem írják, hogy a hibáért felelõsséget nem vállalnak. kiváncsi leszek mi lesz belõle :D

amúgy a boltban is annyiért kell adniuk a terméket amennyiért kirakják, ezt törvény írja elõ.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ti mit sufnitunningoltok ennyire?!

Rohadtul mennék bringázni most is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Tibur: a numerikus billre gondoltál?

yeah, de ha fóliás és nincs forrasztható kivezetése akkor sucks, akkor a gamepad 1500-ért

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

BAZZE! Ez 140e Ft!!!
http://www.rutlandcy...57-5a4289107c54

törik :D